ağlayayım mı güleyim mi bilemedim

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.610
22.480
müdür, bana burnun ne kadar büyük ya dedi, durun bitmedi sonrasında da karga gibi diye de ekledi
ve bana kal geldi o an afalladım yani, tamam burnum biraz kemerli ama gerçekten karga gibi denilecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum olsa bile denir mi ya şimdi aklıma.

Şimdi komik geliyor ama beynimde sinsi sinsi yayıldı bu patavatsız fikirler. Madem bu kadar dikkat çekiyor, o kadar kötü durumda bunu yaptırayım madem diye düşünmeye başladım

başıma iş çıktı yani

Bu kadar münasebetsiz bir insan görmedim valla. Ona neymiş sizin burnunuz ? Yaptığınız işe baksın yalnızca başka işe karışmasın.

Tabi ki de böyle bir yorum almak sizi kırmıştır ama daha önceden size kötü gelmeyen burnunuz için doktor doktor dolanmaya kalkmayın sakın.

Sadece patronunuzun bu sozune karsilik burun ameliyati olmak istemiyorsunuz sanırım, zaten böyle bir dusunceniz varmış bu sozlerle kesinlesmis. Ama kolay bir ameliyat değil iyi dusunun ve öyle verin kararinizi. Arkadasim yaptirdi burnunu bütün yüzü sisti bir hafta on gun öyle gezdi, cektigi acı da cabasi

aman ne patavatsızlar var çalıştıgım ortam hep müzisyen fotografcı vs dolu onlarda bile hanzoları var
bana da mesela burnum küçücük ama delikleri geniş diye üçgen burun dedi birisi
once alındım sonra dedım ki benım bebek suratım yeter bı kusurcuk da burnumda olsun
takma boşver o karsıdakının mallığı oluyor vesselam

Son düzenleme:

yok ben farkındayım tamam çok minnak değil ama karga gibi vs denilecek kadar da değil yani : D

şimdi ister istemez çok dikkat çekiyormuş diye düşünmeye başladım artık eskisi gibi düşünemiyorum sanki yani

Patrona deki maasima zam yap, sonrasında estetik yaptırıp o karga burnu guvercin gagasina çevirim de.

Benim de burnum minnak değil.Hafif bir kemeri var.Napalım ölelim mi Allah aşkına ?

Münasebetsizin teki geldi, üstüne vazife olmayan bir konuya yorum yaptı diye hayatı kendimize zindan mı edelim ? Hepimiz Barbie gibi mükemmel mi olmak zorundayız ? Kimse mükemmel değildir.Herkes kendi tipine baksın

amma abartmış kuzu ya
bilmesem diyeceğim hani gerçekten çok kötü herhalde nasıl benzetmiş öyle saçma sapan
bence yaptırmak istersen yaptır ama çok mu gerek? hayır..
sıradan yaptırılmış o klasik burunlara mı döner? evet...
maalesef
sen bilirsin ama:)

yok valla barbie'ler ölsün banane : D

ben kimi gördüysem dış görünüşe laf eden inan kendi tipsizlikten ödül alacak derecedeydi
hiç güzel birinin küçümsediğine rastlamadım
haklisin aslinda ama ben 1 tane standartlarin biraz ustunde olan birinintaniyorum. kendinden baska herkes cirkin. bi o guzel :)

cathycim o kadar değil dimi ama cidden ? : D bir teselli ver

ya bana iso standardı garantisi verseler bile o kadar ameliyat falan kim uğraşacak üşeniyorum üşenmesem şey edicem yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…