- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
Inancli biriyse allahin yarattigina kusur bulunmaz cok gunah deseydin, cok etkili oluyor boyle kaliyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar öküzce söylediyse altında iyi bişey düşünmem... Bence tam tersi sizi beğendiği için havanızı söndürmek için bile demiş olabilir gibime geldi... Erkekler bazı beğendiği kızların havalarını indirmek için böyle pislik yapabiliyorlar, çok şahit oldum...müdür, bana burnun ne kadar büyük ya dedi, durun bitmedi sonrasında da karga gibi diye de ekledi
ve bana kal geldi o an afalladım yani, tamam burnum biraz kemerli ama gerçekten karga gibi denilecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum olsa bile denir mi ya şimdi aklıma.
Şimdi komik geliyor ama beynimde sinsi sinsi yayıldı bu patavatsız fikirler. Madem bu kadar dikkat çekiyor, o kadar kötü durumda bunu yaptırayım madem diye düşünmeye başladım
başıma iş çıktı yani
müdür, bana burnun ne kadar büyük ya dedi, durun bitmedi sonrasında da karga gibi diye de ekledi
ve bana kal geldi o an afalladım yani, tamam burnum biraz kemerli ama gerçekten karga gibi denilecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum olsa bile denir mi ya şimdi aklıma.
Şimdi komik geliyor ama beynimde sinsi sinsi yayıldı bu patavatsız fikirler. Madem bu kadar dikkat çekiyor, o kadar kötü durumda bunu yaptırayım madem diye düşünmeye başladım
başıma iş çıktı yani
Erkek milleti kendileri o kadar kompleksliler ki karşılarındaki kızlara kusur bulup densiz densiz laf ediyorlar, kendi ezikliklerini öyle gizliyorlar akıllarınca... Sırf kendi ezikliklerinden, kendi komplekslerinden... Eminim kendi de popoma benziyordur... Sinir oldum kurban olsun senin kemerli burnuna!
hani böyle espiri yapayım da gülelim diyen tipler vardır espiri yapar, kendi güler karşısındaki öyle boş boş sırıtır ya, ondan olmuşş, çok ciddiye almayın.
Anlatışınıza çok güldüm ya
Konuşun zam yapsınlar estetik olayım gözünüze battıysa deseydiniz
Patavatsız südür
Sen O'na deki, "patron benim burnum aynı zamanda iyi koku alır ve senden de hiç iyi kokular gelmiyor." de..
"Zaten uzatmaları oynuyosun, son on dakikanı da harcatma bana"diye de ekle..
Hahaahahah sanırımsanırım müdürler burna takık sanırsın hepsi pretty pitt : D
Valla şimdi burun Doktor dan doktora değişiyo ben 4 oldum annemin arkdasinin kizi var oda cenesinden muzdarip gecen doktor ile görüşmüş 8 bin demisyaw bu estetik fiuatlarini da konussak mi napsak. ben burundan degil ceneden muzdaribim
bu konu nasıl geldi ki bölemüdür, bana burnun ne kadar büyük ya dedi, durun bitmedi sonrasında da karga gibi diye de ekledi
başıma iş çıktı yani
Geyik için açılmış bir konu.