ağlayayım mı güleyim mi bilemedim

O densiz terbiyesiz herif senin burnuna kurban olsun!!! Ay sinir oldum akşam akşam .. Kendisi çok mı mükemmel tipli , herhalde brad pitt falan :KK59:

müdür, bana burnun ne kadar büyük ya dedi, durun bitmedi sonrasında da karga gibi diye de ekledi :KK70:
ve bana kal geldi o an afalladım yani, tamam burnum biraz kemerli ama gerçekten karga gibi denilecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum olsa bile denir mi ya şimdi aklıma.

Şimdi komik geliyor ama beynimde sinsi sinsi yayıldı bu patavatsız fikirler. Madem bu kadar dikkat çekiyor, o kadar kötü durumda bunu yaptırayım madem diye düşünmeye başladım

başıma iş çıktı yani :KK61:
Bu kadar öküzce söylediyse altında iyi bişey düşünmem... Bence tam tersi sizi beğendiği için havanızı söndürmek için bile demiş olabilir gibime geldi... Erkekler bazı beğendiği kızların havalarını indirmek için böyle pislik yapabiliyorlar, çok şahit oldum...

Erkek milleti kendileri o kadar kompleksliler ki karşılarındaki kızlara kusur bulup densiz densiz laf ediyorlar, kendi ezikliklerini öyle gizliyorlar akıllarınca... Sırf kendi ezikliklerinden, kendi komplekslerinden... Eminim kendi de popoma benziyordur... Sinir oldum kurban olsun senin kemerli burnuna!

hani böyle espiri yapayım da gülelim diyen tipler vardır espiri yapar, kendi güler karşısındaki öyle boş boş sırıtır ya, ondan olmuşş, çok ciddiye almayın.

müdür, bana burnun ne kadar büyük ya dedi, durun bitmedi sonrasında da karga gibi diye de ekledi :KK70:
ve bana kal geldi o an afalladım yani, tamam burnum biraz kemerli ama gerçekten karga gibi denilecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum olsa bile denir mi ya şimdi aklıma.

Şimdi komik geliyor ama beynimde sinsi sinsi yayıldı bu patavatsız fikirler. Madem bu kadar dikkat çekiyor, o kadar kötü durumda bunu yaptırayım madem diye düşünmeye başladım

:KK70::KK70::KK70:
Ayy kusura bakmayın gülesim geldi :KK70:
Ama patavatsızlık etmiş...:KK67:

Sen O'na deki, "patron benim burnum aynı zamanda iyi koku alır ve senden de hiç iyi kokular gelmiyor." de..
"Zaten uzatmaları oynuyosun, son on dakikanı da harcatma bana"diye de ekle..

Erkek milleti kendileri o kadar kompleksliler ki karşılarındaki kızlara kusur bulup densiz densiz laf ediyorlar, kendi ezikliklerini öyle gizliyorlar akıllarınca... Sırf kendi ezikliklerinden, kendi komplekslerinden... Eminim kendi de popoma benziyordur... Sinir oldum kurban olsun senin kemerli burnuna!

hani böyle espiri yapayım da gülelim diyen tipler vardır espiri yapar, kendi güler karşısındaki öyle boş boş sırıtır ya, ondan olmuşş, çok ciddiye almayın.
Anlatışınıza çok güldüm ya:KK53::KK53::KK53:
Konuşun zam yapsınlar estetik olayım gözünüze battıysa deseydiniz:KK48:
Patavatsız südür:KK45:
Sen O'na deki, "patron benim burnum aynı zamanda iyi koku alır ve senden de hiç iyi kokular gelmiyor." de..
"Zaten uzatmaları oynuyosun, son on dakikanı da harcatma bana"diye de ekle..

bir de kesin çok zekisindir burnu öyle olanlar zeki oluyor dedi : D

ağlama gül geç gitsin Allah vergisi bana çok farklı bi hava katıo müdürüm işlerim var izninizle ben çıkayım diiip fırlasaydın odadan ahaha ozaman o düşünüp dururdu :KK70:

bu konu nasıl geldi ki böle
durduk yere burnun karga gibi ne demek ya
üstelik bu da müdürmüş
arkadaşınız değil bir şey değil ne kadar luzumsuz hareketler bunlar
müdür olan adam agır olur

X