ağlayayım mı güleyim mi bilemedim

O densiz terbiyesiz herif senin burnuna kurban olsun!!! Ay sinir oldum akşam akşam .. Kendisi çok mı mükemmel tipli , herhalde brad pitt falan

Bu kadar öküzce söylediyse altında iyi bişey düşünmem... Bence tam tersi sizi beğendiği için havanızı söndürmek için bile demiş olabilir gibime geldi... Erkekler bazı beğendiği kızların havalarını indirmek için böyle pislik yapabiliyorlar, çok şahit oldum...

Erkek milleti kendileri o kadar kompleksliler ki karşılarındaki kızlara kusur bulup densiz densiz laf ediyorlar, kendi ezikliklerini öyle gizliyorlar akıllarınca... Sırf kendi ezikliklerinden, kendi komplekslerinden... Eminim kendi de popoma benziyordur... Sinir oldum kurban olsun senin kemerli burnuna!

hani böyle espiri yapayım da gülelim diyen tipler vardır espiri yapar, kendi güler karşısındaki öyle boş boş sırıtır ya, ondan olmuşş, çok ciddiye almayın.

Ayy kusura bakmayın gülesim geldi
Ama patavatsızlık etmiş...

Sen O'na deki, "patron benim burnum aynı zamanda iyi koku alır ve senden de hiç iyi kokular gelmiyor." de..
"Zaten uzatmaları oynuyosun, son on dakikanı da harcatma bana"diye de ekle..

hani böyle espiri yapayım da gülelim diyen tipler vardır espiri yapar, kendi güler karşısındaki öyle boş boş sırıtır ya, ondan olmuşş, çok ciddiye almayın.
Anlatışınıza çok güldüm ya
Konuşun zam yapsınlar estetik olayım gözünüze battıysa deseydiniz
Patavatsız südür
Sen O'na deki, "patron benim burnum aynı zamanda iyi koku alır ve senden de hiç iyi kokular gelmiyor." de..
"Zaten uzatmaları oynuyosun, son on dakikanı da harcatma bana"diye de ekle..

bir de kesin çok zekisindir burnu öyle olanlar zeki oluyor dedi : D

ağlama gül geç gitsin Allah vergisi bana çok farklı bi hava katıo müdürüm işlerim var izninizle ben çıkayım diiip fırlasaydın odadan ahaha ozaman o düşünüp dururdu

bu konu nasıl geldi ki böle
durduk yere burnun karga gibi ne demek ya
üstelik bu da müdürmüş
arkadaşınız değil bir şey değil ne kadar luzumsuz hareketler bunlar
müdür olan adam agır olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…