- 3 Şubat 2021
- 2.526
- 7.971
- 36
Bu kıza niye hep ferhans deniyor,merak ettim deFerhans deveyi diken seni s... yaranir bosver sen keyfine bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kıza niye hep ferhans deniyor,merak ettim deFerhans deveyi diken seni s... yaranir bosver sen keyfine bak
Bu kıza niye hep ferhans deniyor,merak ettim de
Korkutucu olmuyor mu? Amaç seks falanda değil psikolojik sorunlarınız var bence sapkınlık bunun adı. Hiç mi iğrenmiyorsunuz hepsini mi arzuluyorsunuz anlamadım ki. Genelde sizin gibi kadınlar ya hastalık kapıyor (kondom bile korumuyor umarım biliyorsunuzdur) ya bir delinin tekine denk geliyor hayatları kararıyor umarım öyle olmaz ben yanılırım ama genelde yanılmam.Bıraktığımı kim söyledi.hepsiyle devam.yeni tenler arıyorum bazen.
Evet.gayet de geçiyor.çok küçük bir yer değil ki.
Bence o erkek trollüyor, bir kaç denk geldimKorkutucu olmuyor mu? Amaç seks falanda değil psikolojik sorunlarınız var bence sapkınlık bunun adı. Hiç mi iğrenmiyorsunuz hepsini mi arzuluyorsunuz anlamadım ki. Genelde sizin gibi kadınlar ya hastalık kapıyor (kondom bile korumuyor umarım biliyorsunuzdur) ya bir delinin tekine denk geliyor hayatları kararıyor umarım öyle olmaz ben yanılırım ama genelde yanılmam.
Ben günde dört kez isteyen partnerinize ne oldu onu merak ediyorum
O duruyor.görüşüyoruz.
Kadın arabada beş evde 15’ci, işteyken bile iş üstünde. Seninkide soru mu gunces.Ferhans bir de senin 4-5 partnerin vardi ya sen butun bunlara nasil yetisiyorsun? Senin bir gunun kac saat? Diger taraftan her konuda yokluktan sikayet ediyorsun.
Hem evlenmek istiyorsunuz zira evlenen herkesin birini bulmasına gıcıksınız hem resmen skor yapıyor insanları da burdan vuruyorsunuz tecrüben yok falan diye. Burası Türkiye aysenimi en fazla senin gibi düşünen birinin skoru olursun bu yaklaşımla kusura bakmayacaksın o halde. Cinsellik önemli orası ayrı ama tecrüben yok vs diye yaklaşıyorsanız erkeklere tecrübelilerin tek gecelik ilişkisi olursunuz en fazla.O zaman da ağlamayacaksınızEee şeyin küçük demedim ki tecrüben yok gibi dedim.o kadar da ayı değilim.
Boş gezenin boş kalfaları işte boşluktan sapıklığa akıl işletiyorlar buldukları da kendi gibi varoş tipler demekkiBence o erkek trollüyor, bir kaç denk geldim
Koca şehir Ferhans’ı tanıyordur eminim.Ferhans nasil bir hayatin var? Nasil bir ortama sahipsin? Gercekten benim aklim almiyor. Butun bu olaylar gercekten Van'da mi geciyor?
Kim niye takıntı saplantı yapsın Allah aşkına önüne gelenle yatıyor zaten. Bu üyenin hayat tarzı cidden artık midemi bulandırıyor. Geri kafalı falan değilimdir ama bu kadarı da cidden fazla. Bi üye vardı anma boleyna idi ilk nicki. Önüne gelenle yatıp kalktı anlattığına göre sonra polis bir çocuktan bile isteye hamile kaldı çocuğu kapaklamak için ama çocuk hiç oralı olmadı ki aysenimi nin konularına bakılırsa anna onun yanında rahibe teressa olur. Yarın birgün düzgün birine aşık olursa bu hurmalar fena tırmalayacak kendisiniBöyle bir durumda tekrar kalırsan elektrik alamadım deyip geçmeni tavsiye ederim, bir gün takıntılı, saplantılı birine denk gelme ihtimaline karşı.
Bence hissettıgını yazmışın demekki öle gerekıodu.Merhaba hanımlar.daha yeni yaşanan ve beni üzen bir konu hakkında fikir almak istiyorum.bundan 6,7 ay kadar önce birisiyle tanışmıştım.o dönemler kendimi çok iyi hissetmediğim ve bu kişi içime sinmediği için görüşmelerimiz 3 ü 5 i geçmedi.hatta depresyonda olduğum için kaç defa ektim adamı.açıklama yapmamak için engelledim.o ise her seferinde benimle tekrar görüşmek istedi.açıkçası ne yaparsam yapayım benden vazgeçmedi.şimdi gelelim son görüşmeye.daha önce ilişkiye girmeyi denemiştim ama ben o zamanki ruh hâliyle istememiştim.ben istemeyince bir süre rafa kalktı olay.ben de neden istemiyorsun dedim o da ee sen durduğundan böyle oldu dedi.neyse sonra tekrar deneyelim dedim madem bu ilişkide bu kadar ısrarcısın. ilişkimiz gayet kötü ve tatminsiz geçti.zaten bana söylemişti fazla tecrübeli olmadığını.hem penis boyutu çok ufaktı hem de tekniği çok kötüydü.eee hâl böyle olunca da bir süre kendimi çektim mesajlarını görmemezlikten gelmeye başladım.kendi kendine anlar diye düşünmüştüm.baktım yazmaya devam ediyor açıkçası ben de sağlam bir erkek de bulamamış olmanın hırsıyla biraz açıksözlü davrandım.ilk görüşmelerimizden itibaren fiziksel olarak yeterince etkilenemediğimi, onun da belli bir yaşa kadar bir takım tecrübeler ışığında hareket edebilmesi gerektiğini, yaşına yakışan bir performans gösteremediği tarzı cümleler kurarak bu durumu izah ettim.kırıcı ve sert cümleler kullandığımı düşünmüyorum ama işin rengi belli yani.süslü cümleler birşey değiştirmiyor
Ve tepki çekmemek için engelledim.ama sonradan farkettim ki yakın zamanda bana ulaşmak için askerden kalma hattını da kullanmaya başlamıştı.beklemediğim bir mesajla karşılaştım tabi.bana kadın mı yoktan tutun, seni adam yerine koydum tepeme çıktın iması mı?, herşey seks miden tuyun, sen kendini seks için kullananlara alışınca benim gibi duygusal adamın kıymetini bilemedin kadar süslü cümlelerle bir sürü dokundurma yapmış.kısaca ağzına geleni söylemiş mı denir bilmiyorum.ama o kadar naif o kadar süslü ve dolambaçlı cümlelerle yazmış ki bunları hayran kalırsınız.adeta bir roman okuyormuş gibi hissettim.şimdi şunu sormak istiyorum.ben gerçekten çok mu kırıcı olmuşum ya da bu hikayede yanan ben miyim? Bana mı terbiyesizlik yapılmış? Adamın kalbini kırmişsın başka şekilde söyleyebilirdin mı diyorsunuz? aman boşver elin beceriksiz tecrübesiz herifin ne kafaya takıyorsun mu diyorsunuz?
Bu kıza niye hep ferhans deniyor,merak ettim de
Hayir kadın kac kez dogrulandiBence o erkek trollüyor, bir kaç denk geldim
Eee haklısınHem evlenmek istiyorsunuz zira evlenen herkesin birini bulmasına gıcıksınız hem resmen skor yapıyor insanları da burdan vuruyorsunuz tecrüben yok falan diye. Burası Türkiye aysenimi en fazla senin gibi düşünen birinin skoru olursun bu yaklaşımla kusura bakmayacaksın o halde. Cinsellik önemli orası ayrı ama tecrüben yok vs diye yaklaşıyorsanız erkeklere tecrübelilerin tek gecelik ilişkisi olursunuz en fazla.O zaman da ağlamayacaksınız
Hem onlara yetişip hem burda uzun uzun yazıyor, çalışıyorsa bir de demek ki 15 senedir hiç uyumamışFerhans bir de senin 4-5 partnerin vardi ya sen butun bunlara nasil yetisiyorsun? Senin bir gunun kac saat? Diger taraftan her konuda yokluktan sikayet ediyorsun.
Ben Van'a göre çok çok daha büyük bir şehirde yaşıyorken apartmanda (25 daire) bana kim geldi, yemek mi geldi, market alışverişi mi geldi takip edebilecek düzeyde işsiz insanlar vardı. Size yeri geliyor günde 2-3-4 adam girip çıkıyor. Bu apartmanda hiç mi kimse fark etmiyor? Ha takmıyor olabilirsiniz ki sizin hayatınız kimseyi ilgilendirmez de, gizli kalabilmesini takdir ettim.Evet.gayet de geçiyor.çok küçük bir yer değil ki.
O gizli kaldığını düşünüyor kendi hayal dünyasında.Ben Van'a göre çok çok daha büyük bir şehirde yaşıyorken apartmanda (25 daire) bana kim geldi, yemek mi geldi, market alışverişi mi geldi takip edebilecek düzeyde işsiz insanlar vardı. Size yeri geliyor günde 2-3-4 adam girip çıkıyor. Bu apartmanda hiç mi kimse fark etmiyor? Ha takmıyor olabilirsiniz ki sizin hayatınız kimseyi ilgilendirmez de, gizli kalabilmesini takdir ettim.
Ya bisey diycem. 30 yaşında kadınsın. Gun içinde 3 4 erkekle seks yaşıyorsun. Bir çükü ufak için dert edip bunca sayfa yazmana hayret ediyorum.Merhaba hanımlar.daha yeni yaşanan ve beni üzen bir konu hakkında fikir almak istiyorum.bundan 6,7 ay kadar önce birisiyle tanışmıştım.o dönemler kendimi çok iyi hissetmediğim ve bu kişi içime sinmediği için görüşmelerimiz 3 ü 5 i geçmedi.hatta depresyonda olduğum için kaç defa ektim adamı.açıklama yapmamak için engelledim.o ise her seferinde benimle tekrar görüşmek istedi.açıkçası ne yaparsam yapayım benden vazgeçmedi.şimdi gelelim son görüşmeye.daha önce ilişkiye girmeyi denemiştim ama ben o zamanki ruh hâliyle istememiştim.ben istemeyince bir süre rafa kalktı olay.ben de neden istemiyorsun dedim o da ee sen durduğundan böyle oldu dedi.neyse sonra tekrar deneyelim dedim madem bu ilişkide bu kadar ısrarcısın. ilişkimiz gayet kötü ve tatminsiz geçti.zaten bana söylemişti fazla tecrübeli olmadığını.hem penis boyutu çok ufaktı hem de tekniği çok kötüydü.eee hâl böyle olunca da bir süre kendimi çektim mesajlarını görmemezlikten gelmeye başladım.kendi kendine anlar diye düşünmüştüm.baktım yazmaya devam ediyor açıkçası ben de sağlam bir erkek de bulamamış olmanın hırsıyla biraz açıksözlü davrandım.ilk görüşmelerimizden itibaren fiziksel olarak yeterince etkilenemediğimi, onun da belli bir yaşa kadar bir takım tecrübeler ışığında hareket edebilmesi gerektiğini, yaşına yakışan bir performans gösteremediği tarzı cümleler kurarak bu durumu izah ettim.kırıcı ve sert cümleler kullandığımı düşünmüyorum ama işin rengi belli yani.süslü cümleler birşey değiştirmiyor
Ve tepki çekmemek için engelledim.ama sonradan farkettim ki yakın zamanda bana ulaşmak için askerden kalma hattını da kullanmaya başlamıştı.beklemediğim bir mesajla karşılaştım tabi.bana kadın mı yoktan tutun, seni adam yerine koydum tepeme çıktın iması mı?, herşey seks miden tuyun, sen kendini seks için kullananlara alışınca benim gibi duygusal adamın kıymetini bilemedin kadar süslü cümlelerle bir sürü dokundurma yapmış.kısaca ağzına geleni söylemiş mı denir bilmiyorum.ama o kadar naif o kadar süslü ve dolambaçlı cümlelerle yazmış ki bunları hayran kalırsınız.adeta bir roman okuyormuş gibi hissettim.şimdi şunu sormak istiyorum.ben gerçekten çok mu kırıcı olmuşum ya da bu hikayede yanan ben miyim? Bana mı terbiyesizlik yapılmış? Adamın kalbini kırmişsın başka şekilde söyleyebilirdin mı diyorsunuz? aman boşver elin beceriksiz tecrübesiz herifin ne kafaya takıyorsun mu diyorsunuz?