Ağlayarak yazdığım satırlar...

Dua et ki o cehenneme gelin gitmedin..
Göz göre göre neden yapıyorsunuz bunları kendinize ?
Bu kadar çok kendinden taviz vermek niye?

Yani ben sevdiğim için bu kadar şeyi yaptıysam o da sevseydi benim gibi davranabilirdi malesef gec farkettim keşke demek istemiyorum ama pişmanım dünyaya bir daha gelsem onunla tanıştığım anı silmek isterdim teşekkür ederim cevabınız için.

Bir zamanlar ben de sizin gibi düşünürdüm. Ama basiretim öyle bağlandıki gözüm kördü farkedemedim Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın.
Aminn..
Aşk herşeye yetmiyor inan..
Önemli olan saygı ve değer görmek.
Bunlar olursa bil ki asla kaybetmezsin üzülmezsin..
Benim halam hep der ki
Senin sevdiğin değil seni sevenle evlen diye..
Bunu da şu anlamda söylüyor ki sevilirsen saygı değer görürsün diye..
Bence hakli

Yasin küçük sanırım atan yada atanma karşına bak nasıl güzel insanlar çıkacak bu günlerine guleceksin ve şükredeceksin inan evlenseydin onunla ailesi sana ne büyük eziyet ederdi

Olan olmus. Soylenecek cok sey var ama artik bir anlami yok. Iyi tarafindan bak ki o cok begendigin gelinliginle o eve gelin girip binbir turlu dertle bogusacaktin. Aslinda kendilerini bastan belli etmeleri iyi olmus. Hic uzulme yazdiklarindan anliyorum ki akli basinda makul bir insansin bence yat kalk sukrey yol yakinken dondugun icin. Rabbim karsina sana uygun gonlune gore birini cikarir insallah. Ve bugunlerini aklina bile getirmeyecek kadar mutlu ve hayirli bor evliligin olsun insallah

Herkes yazmış gerçi ama gerçekten de kurtulmuşsunuz.Atanmanız için baskı da hep maaşınızı yemek için.Ne ayıp şeyler.Siz de bu hatalarınızdan ders alın bence.Bir insana gereğinden fazla değer vermemek gerektiğini öğrenmişsinizdir artık.Elbette sevip sevileceksiniz ama ölçülü.Bir de 4 yıl boşa gitti demeyin.Bu ilişki size bir sürü şey öğretmiştir artık daha emin adımlar atabilirsiniz bu tecrübelerle.

Yazının başında erkek mi yazmış diye düşündum. Sadakanız varmış kurtulmuşsunuz ömrünüz heba olacakmış haberiniz yok...

Böyle şeyler de düşünmeyin bence.Her flört eden ayrılmıyor ki evlenen çoluk çocuğa karışan da var.Onların başına kötü şeyler mi geliyor zina yapmış oluyorlar ya hani size göre? Nasip değilmiş diyip geçmelisiniz.Hayırlısı buymuş.Öyle düşünceler içine girerseniz sizin için atlatmak daha zor olur.

Hayatta bazı dersler ağırdır ama gerekeni öğrenmiş işen bundan sonra mutlu olmaman için bir sebep yok. Geleceğe bakmalı ve yediğin kazıkları asla unutmamalısın...

Bende 3 çocukla ortada kaldınız çocukların psikolojisi için üzülüyorsunuz yada sağlık sıkıntısı var ya da benzeri bi felaket var sandım.kurtulmuşsunuz o herşeye burnunu sokan müstakbel kvden.sevinin bence.o gelinliği inşallah çok mutlu olabileceğiniz bi insanla giyeceksiniz çünkü bu kadar ağırınıza giden bi olay size çok büyük güzelliklerle dönecektir buna eminim

şimdi üzülüyorsunuz ama zamanı gelince ayrıldığınıza şükredeceksiniz o çocuğun annesi var ya evlendiğinde hayatı sana zindan ederdi verilmiş sadakanız varmış emin olun Allah daha iyisini çıkartır karşınıza

Elinden geleni yapmışsın, olmamış. Hayırlısı buymuş, Allah her şeyin en iyisini bilir emin ol. Ayrıca ceyizin gelinligin falan boşa gitmiş değil. O manyaklar için kullanacağına senin değerini bilen insanlar için kullanırsin. Iyi ki diyeceğine öyle eminim ki

Kurtulmussun canim gecmis olsun. O gelinligi de gercekten seni hak eden biri icin giyersin insallah, hic uzulme inan eger ki evlenmis olsaydin asil o zaman uzulurdun. Kv dirdirina, neden her seye tamam dedigine, esinin anneciligine, kiymetinin bilinmemesine vs.. derdin dunyalari asardi.

Ay sırf sen atanıcaksın diye seni alacak adamınn taaa..! Yazıklar olsun diyorum.Şu an istenmeme sebebin memur olmaman canım ve ben bu tarz çok insan biliyorum.Memursan insansın değilsen at çöpe..Bunlara gelin olsan neeee olmasan ne bacım.? Çok kasıntı bir aile haberin olsun.Bence kurtulmuşsun.Kendilerini ve oğullarını çok üstün görüyorlar.Kendini heder etmeyi bırakta sevin.Bu aileden ne köy olur ne kasaba.

Haklısınız halanız ne güzel demiş ben de artık öyle düşünüyorum :)

Çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için Allah razı olsun amin inşaallah :)

Hem de neler öğretti neler... Hani derler ya bir musibet bin nasihatden daha evladır diye o sözü resmen yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…