- 8 Şubat 2017
- 591
- 511
- 103
- Konu Sahibi Fatmagul46
-
Siz ona yük olmamak için nasıl kendiniz aldınız anlayamadım.. Siz alabiliyorsanız, ona ne olmuş. Evet aile hazır değilse, erken diyebilir.. Biraz çalışıp para biriktirebilirdi iki tarafta.. Muhtemelen siz beklemek istemeyince, biz durumumuz olmadığını belirttik evlenmek istiyorsan kendin yap moduna girmişler..
Allah kızlarımıza akıl, fikir versin, ayaklarının üzerinde sağlam durmayı nasip etsin inşallah.. Konuları okudukça daralıyorum..
Konuyu okurken "kız halimle" diyene kadar erkek üye yazmış sandım.
Erkeğe şiir yazmak, gül almak nedir ya?
Hayır bunun fazla sevgiyle de alakası yok. Yüzüne bakarken sevgi patlamasından gözlerimin dolduğu insana bile aklımın ucundan geçmedi şiir yazmak ve çiçek almak.
Gurur bile açıklamaz bunu cinsiyetinizin farkına varın diyorum çok geç olmadan.
Erkek arkadasin hi aranadi mi
Evet çok aradı nikah o zaman iptal olmamıştı nikaha gel diye ısrar etti sonra barışmak istedi ama ben her yerden engelledim
4 yıl içinde aldigin en doğru karar o ve şirret ailesini hayatından engellemen olmuş.
Tebrik ederim .
Teşekkür ederim keşke 4 yıl öncesine gitsekte onunla tanıştığım anı silebilsem ama malesef
Bu hayatta hiçbir şey tesadüf değil bana göre
Kiminin sınavı sonradan ödül olarak karşısına çıkabilir
Bugün çok humanistim
Ben böyle bir şeye asla musade etmezdim ama demek ki senin yaşaman gerekiyormus
Inşallah atanirsin
Mükemmel bir adamla evlenirsin
Onlarda kasap kedisi gibi izlerler seni
Başımıza gelen her şey bir imtihan buna ben de inanıyorum imtihandı ama kendi seçimimle oldu. Ben de kendime inanamıyorum nasıl oldu niye yaptım diye oldu malesef. Hayırlısı olsun ama atanma kısmına özellikle aminnn diyorum teşekkürler :)
Alttqn alınan şeyler bunlar değil canım. Evlenirsin, adamın canı bir şeye sıkkın olur alttan alırsın, çocuk ağlar alttan alırsın, zevklerin uyuşmadığı bazı durumlar olur alttan alırsın, bazen de o alttan alır. Sadece kadın taviz vermez, bazen de adam alttan alır, senin gönlünü alır. Kadınlar neden hep ezilir diyordum. Demek ki düşünce buymuş. Ben kadınım alttan alayım... Hayır yaa. Erkek de kadın da ortak yaşamaya başlayınca birbirinr destek olur ve böylece bazı durumlarda alttan alır. Her zaman değil...Evet haklısınız ben yanlış yaptım ama benim çevremdeki evliliklerin çoğu böyle ben sanıyordum tüm erkekler böyle oluyor kadınlar alttan alıyor
Ağır sözler getirir insanı kendine, yine de kırdıysam kusuruma bakma.Ağır bir cevap olmuş ama yine de teşekkürler
Sadece aradi mi vi evin yok mu senin gerikirse askerd3n izin alip gelebilirdiEvet çok aradı nikah o zaman iptal olmamıştı nikaha gel diye ısrar etti sonra barışmak istedi ama ben her yerden engelledim
Sen o kadar istediğini belli etmişsin ki karşı tarafın değerini yükseltmişsin. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmışlar. Kul köle olmuşsun onlara. Hiç kimse bu kadar iyi niyeti hak etmez. Afedersin b....nu çıkarırlar. Bundan sonra biriyle tanışırsan daha mesafeli ve kararlı ol. Anlayış lı olmak insanlara yaramaz. Naz yap, şımarıklık yap, fazlasını iste, herşeyi beğenme o zaman senden kıymetlisi olmaz.Merhaba arkadaşlar. Hayatta bazı insanlar görürüz boynu bükük, gözleri buğulu, yorgun... İşte bende onlardanım yaşadıklarıma nerden başlasam bilemiyorum. Üni 3.sınıfta üniversiteden biriyle tanıştım efendi bir insandı. Tanıştıkça birçok ortak yönümüz olduğunu fark ettik aşık olduk. Aşkımız zamanla büyüdü çok seviyordum her hafta ona mektup şiir yazıyordum üzdüysem gül alıyordum yurtta kalıyor diye yemekler yapıp götürüyordum doğum günü olursa her doğum gününde 4 farklı hediye alırdım sırf yalnız kalmasın diye dersten kaçardım onun için okulu ihmal ettim canı sıkılınca sepet hazırlardım pikniğe giderdik bir gün unutmam midesi ağrıyordu yurttan çıkması yasaktı gecenin 11inde kız başıma evden ilaç götürüp parmaklıklar ardından vermiştim o zaman yağmur yağmıştı acayip ıslanmıştım gözlerimin içine bakan adam atandı memleketine gitti herşey alt üst oldu her hafta kavgalar başladı beni sürekli ezdi ben okulu uzattım atanamadım diye o sıralar ailevi problemlerimde vardı çok zor durumdaydım mesafe var dedim dediklerini yuttum affettim benim okul uzamıştı bitirdim babam beni karşısına aldı kızım seni istemeye gelenler oluyor ne diyelim deyince anlattım görüştüğüm biri olduğunu.Babam tanıştı onayladı ailesi geldi herşey peri masalı gibiydi söz oldu ben yük olmayayım diye nişan istemedim sonra kendisi askere gitti onun gitmesiyle peri masalı oldu kabus annesi sürekli erken oldu daha gençsiniz düğünü iki yıl sonra yapalım dedi kendileri antepte yaşıyor antepte ev yokmuş olmaz dedi sesimi çıkarmadım oğlu izne geldi düğün tarihi belirledik annesi mobilyaları ben seçtim dedi onada tamam dedim düğün yapmak istemediler ona da tamam dedim izin bitip askere döndü annesi kardeşi ve abisinin eşi beni istemiyorlarmış hiçbirine bişey yapmadım yemin ediyorum hepsini el üstünde tuttum hep sustum sevdiğim adam askerde bir yandan Kpssye çalışıyorum bir yandan ailesi sürekli iyi çalış atan diyor bir yandan aileme söylesem üzülürler genç kızım çeyiz yapıyoruz onun yoğunluğu bir yandan psikolojim bozuldu. O askerdeyken sırf yük olmayayım diye gelin ayakkabımdan tutun nikah şekerime kadar kendim aldım ailemin karşı taraftan hiçbir beklentisi olmadı annem babam melek gibi insanlar zaten ne dersen evet derler kendi oğulları gibi kabullendiler kpss oldu bitti girdim çalışamadığım için 60 aldım bunu öğrenince aileai kendisi sen ne yaptın millete 60 aldı demeye utanırız atanamadın dediler dedim bu yıl olmadı ama seneye atanırım ücretli yaparım özel okula başvururum size yük olmam dedim askerden geldi bizim tartışmalar gittikçe büyüdü annesi en son aradı bizim durumumuz yok düğün yapamayız sen istediğini diretiyorsun düğün tarihi erker oldu dedik maddi manevi oğlum yıprandı dedi bağırdı ben de ağladım sonra annemi arayıp bağırınca bende ipler koptu çünkü annem sessiz bir insan ve kimse annesine bağırılmasına dayanamaz bende aradım böyle giderse bu iş biter dedim iki gün kimse aramadı en son babama mesaj atıp eşyaları istemişler benim 4 yılım boşu boşuna gitti ne diyeyim Allah büyük. Bu olayın üzerinden 6 ay geçti Rabbim sabrını verdi üstesinden geliyorum ama bazen daralıyorum bi de gelinliğimi almıştım o kadar güzeldiki çok yakışmıştı kendimi prenses gibi hissetmiştim en çok ona ağlıyorum giymek nasip olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?