Ağlayarak yazdığım satırlar...

Başta okurken bir erkek mi konu açtı acaba dedim. Siz bir erkeğin yapması gerekenleri bile kendiniz yapmışsınız. Daha çok seven sürekli fedakarlıklar yapan siz olmuşsunuz ama klasik olarak kıymetiniz bilinmemiş. Olan 4 yılınıza olsun bir ömürdense. Yalnız bir daha hak etmeyen insanlar için bu kadar paralamayın kendini. Değmez.

Her denilene he der fazla istemeyi bilmezsen eziyorlar canim malesef eger hersey isterim diye diretsen senden degerlisi olmazdi... bende mallik ettim bosaniyorum simdi dugun olmadan bitmis evlensen daha beter olurdu kurtulmussun

O bizim mallığımız değil bence karşı tarafın mallığı sizde üzülmeyin ikimizinde kaderi ortakmış yeni bir hayata merhaba deyin yeyin için gezin :)

Elbette sevgini belli etmelisin. Kimse soguk nevale ol demiyor yada karakterin dişina çik demiyor

FAKAT

Mesela bir tartişmada sen haklimisin? Alttan alma. Onun özür dilemesini bekle. Kendi hayatini kendi ellerine al. Ha hayalinde dügün varsa, o dügün olacaktir ve iki sene sonra degil.

Yani nasil anlatayim. Tarti gibidir, dengeyi bulmak gerekir. Zaten doğru kişi ile o dengenin daha çabuk sağlanacagina inaniyorum.

Evet doğru bende terazinin dengesi şaşmıştı şu an evlilik felan düşünmüyorum ama ileride inşaallah diyelim teteşekk ederim iyi dilekleriniz için :)

Okurken bir an erkek üye mi yazmış acaba dedim. Siz bu kadar ezilip büzülürseniz daha çok sıkıntı çekersiniz. Lütfen kendinizi ve ailenizi değerli görün. Daha yaşınız küçük , güzelce KPSS çalışın, atanın. Ayaklarınızın üzerine sağlam basın.

Tamam teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıcam :)

Başta okurken bir erkek mi konu açtı acaba dedim. Siz bir erkeğin yapması gerekenleri bile kendiniz yapmışsınız. Daha çok seven sürekli fedakarlıklar yapan siz olmuşsunuz ama klasik olarak kıymetiniz bilinmemiş. Olan 4 yılınıza olsun bir ömürdense. Yalnız bir daha hak etmeyen insanlar için bu kadar paralamayın kendini. Değmez.

Değmedi malesef ama galiba ben erkek misyonu yüklenmişim :oops:

Fazla takma. İyikide olmamış. Dua et vallah.
Sen farkında olmadan kendini paspas yapmışsın.

Daha cok gençsin. Karşına adam gibi bir adam çıkacak ve ozaman anlayacaksın sevmek ve sevilmek nasil bir his.

Hic üzülme. Bunlari çoğu kadin yaşıyor ve bazılarımız aşırı şanslı ve sonunda kurtuluyor. Sende şanslı olanlardansin

İnşaallah buna ben de inanıyorum Dünyada iyi insanlar da var teşekkür ederim cevabınız için :)

Evlenmeden önce gerçek yüzünü görmüşsünüz. Evlendikten sonra bunlar olsaydı daha zor olurdu. İnşallah karşınıza düzgün biri çıkar. Ama öncelikli olarak KPSS ye ağırlık verin, bunları düşünmemeye çalışın...

okurken sizi erkek üye sandım valla... çünkü erkeğin yapması gereken şeyleri siz yapmışsınız. Ayrıca o adam sizi hiç sevmemiş. atanamadınız para getirmeyeceksiniz diye de atmış sizi başından bu kadar basit. Acılar zamanla geçiyo şimdi burda ne desek acınızı hafifletmeyecek. O yüzden teselli aramak yerine yaptıklarınızdan ders alın.

Yaş 25 yazmışsın. Öyleyse ne evde kalması benim o yaşta evlenmek aklımın ucundan bile geçmiyordu. Eşimle 27de tanıştım. 28de evlendim. Ki evliliğe ikna edilen ben oldum hala erken olduğunu düşünüyordum.
İlk hedefin güzel bir şehre atanmak olsun.
Biraz hayatını yaşa aşk ve evlilik illa ki bir yerde seni bulur.
O eski bozuntusu da sen gibi ilgilisini, sevenini, fedakarını bulamayacağından bumerang gibi dönecek gelecek ama biraz aklın varsa gördüğün yerde kaç yine diyorum verilmiş sadakan varmış, evlenmeden böyle insanlardan kurtulmuşsun. Üzülme demeyeceğim üzül dibine kadar üzül çabuk unutmana yardımcı olur. İlk güzel anılar aklına gelir, sonra yaptığı kötü şeyler aklına gelir böyle böyle soğur gider için.

Vallahi o kadar güzel yazmışsınızki evet ya ben niye bu kadar erken evlilik düşündümki dedim haklısınız çok teşekkür ederim cevabınız için :)

Neden bu kadar alçalttın kendini ki? Bu insan oğluna taptığımız Allah yaranamıyor sen mi yaranacaksın.

Bi kadına yakışan en güzel süs ağırlık ve ciddiyettir. Herkesin bi görevi şanı şerefi var. Sen sevdiğin için fedakarlık yaptığını düşünürsün onlar sa mükemmeliyet duygusuna kapılır yapmakla zorunda olduğun düşünülür, gün gelir

"yapmasaydın hadi işine geliyosaaaaaaaaa" derler Bu yaratıklar böyleler.

Ne kadar yüzverirsen okadar şımarıklık ve küstahlık görürsün. Burda bizler sana ne desek boş baksana hala üzülüyomuşsun böyle mikimmil insanlar için.

Hanımefendi Allah yaranamıyor sakıncalı bir cümle onu belirtmek isterim ikincisi evet yazdıklarınızda haklısınız katılıyorum ama ne desek boş demeniz doğru değil ki ben yazılanları dikkate alan biriyim hem ben almasam bile başkası okuyup kendine ders çıkaracak. Ayrıca ben ona ve ailesine değil hayallerime zamanıma üzülüyorum kolay mı bir genç kızın pembe hayallerinin kararması?

yani genele çok yayamam elbet ama sizin kaynana tam bir yerli Antepli çıkmış. kaldı ki boşa zaman emek harcadığın şahıs da kişiliksizmiş. en güzeli önüne bakmak mesleğini eline almak. bir de gereğinden fazla verme. bak burda vardı kız 3500 e gelinliğe bütçe ayırdı diye adama kan kusturuyordu hıh öyle ol.

Bir şehrin insanının iyisi de olur kötüsü de. Antebi sevdim güzel memleketiniz var. O kıza helal olsun ne diyeyim ama ben onu yapamam ya kendimi biliyorum en iyisi hiç evlilik işine bulaşmayayım :))

Bir şehrin insanının iyisi de olur kötüsü de. Antebi sevdim güzel memleketiniz var. O kıza helal olsun ne diyeyim ama ben onu yapamam ya kendimi biliyorum en iyisi hiç evlilik işine bulaşmayayım :))

tabi ki de öyle düşünme hayatta çok iyi insanlarda vardır kesinlikle. inş iyisine değerini bilene denk gelirsin

Çok çok sevindim ayrılmanıza.
Okurken kesin evlendiler yazık kıza diye diye okudum sonunda ayrıldığınız görünce rahatladım.
O aile seni yerdi tüm hayatını bitirirlerdi bırak giden 4 yılın olsun.
O adam adam olsa yanında durur ailesinin ağzını kapattırırdı.
Okumuş görmüş geçirmiş iyi aileye sahip bi kadınsın.
Yoluna bak yolun açık ve güzel olsun..

Çok çok sevindim ayrılmanıza.
Okurken kesin evlendiler yazık kıza diye diye okudum sonunda ayrıldığınız görünce rahatladım.
O aile seni yerdi tüm hayatını bitirirlerdi bırak giden 4 yılın olsun.
O adam adam olsa yanında durur ailesinin ağzını kapattırırdı.
Okumuş görmüş geçirmiş iyi aileye sahip bi kadınsın.
Yoluna bak yolun açık ve güzel olsun..

Yok çok şükür evlenmedim hatta nikaha bir gün kala döndüm diyeyim.Haklısınız çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

Hanımefendi Allah yaranamıyor sakıncalı bir cümle onu belirtmek isterim ikincisi evet yazdıklarınızda haklısınız katılıyorum ama ne desek boş demeniz doğru değil ki ben yazılanları dikkate alan biriyim hem ben almasam bile başkası okuyup kendine ders çıkaracak. Ayrıca ben ona ve ailesine değil hayallerime zamanıma üzülüyorum kolay mı bir genç kızın pembe hayallerinin kararması?

Sakıncalı bi cümle yok bariz Kitapta defalarca belirtilmiş insanların nankör oldukları. Ve benim ne desek boş dememin nedeni de zaten seni anlıyor olmam. Gönül ferman dinlemez bunu herkes bilir. Maddeler halinde cevap verip celallenmene gerek yok seni asagılamadım bilhassa;

Benim burada vermek istediğim mesaj da yine sen ve senin konumuna düşen kızlarımız da böyle kanı beş para etmez ıkı satırlık insanlar için kendilerini üzmemeleri ve adımlarını doğru atmaları içindir.

Okumaya başladığımda halla halla erkekmi bunu yazan dedim bir an sonra anladım bayan olduğunuzu..
Sizde çok hata var erkekler böyle poh pohlanmaz kendini bişey sanırlars..

Sukret ve dua et kurtulmuşsun o gelinlikten daha guzelinide giyersin inşallah nereye kadar sen tek başina mucadele edicektin ki yarin daha mutlu olman icin olmamis ve bitmiş herşeyde vardir bir hayir üzme kendini

Yani bilmem öylemi ki? ilk defa aşık olmuştum ondan olabilir bi de çok romantik insanlara fazla değer veren biriyimdir kardeşimin her doğum gününde başucuna şiir yazar yastığına koyarım sevgimi belli eden bir yapım var
Valla hanımefendi arkadaşlar ve akrabalar arasında bu tip şeyler nezaket göstergesi olabilir ama sevgiliye bunlar çok fazla yapıldığında sıkar ve onun gözünde çantada keklik görünürsünüz, kendisine bu kadar bağlı olduğunuzu bu şekilde gösterirseniz ters teper, sıkılıp kaçmaya yer arar. Daha en başından her şeyi ağırdan alsaydınız bu kadar sorun yaşamayacaktınız yani.

Hiç ağlama canım demek ki 5 para etmezin tekiymis ne demek düğün yok,eşya yok çok zor şartlarda çalışan insanlar sirf eşleri mutlu olsun diye borçla düğün dernek kuruyor bu adam seni sevmemiş demek ki ayrılmakta en iyisini yapmışsın.

X