Yazmayan adam bu kadarda rest ceken adam artik istemiyodur gorusmeyi: ( sen uzerine gittikcede sadece havalanacak gene sen uzuleceksin bence. Bi an once ondan kurtulmaya bakHaklısınız, her şeyi düşünmek lazım bi adım atmalı miyim peki şaka gibi bana cevap dahi vermedi o kadar hakaret edip whatsapp dan da silmis
Yazmayan adam bu kadarda rest ceken adam artik istemiyodur gorusmeyi: ( sen uzerine gittikcede sadece havalanacak gene sen uzuleceksin bence. Bi an once ondan kurtulmaya bak
İyyy muhabbetlere bak. Piyasa falan...
Çocuk musunuz kuzum sosyal medyadan dolayk kavga edicekseniz kapatsaydiniz şunları. Çok mu zor bı cozum
Ne edeyim benim için boktan bı sayfayi kapamiycak adamı. Sen bu adamı çok istiyosun gibi. Harcanmazsin umarimO istemez ki , sizce bi yol var mıdır bundan sonra
Ne edeyim benim için boktan bı sayfayi kapamiycak adamı. Sen bu adamı çok istiyosun gibi. Harcanmazsin umarim
Sence o mu haklı da geri nasıl döndürebilicegini soruyosun? Bak sen sevdiğin için o ne yaparsa yapsın birakamiyosun. Peki ya o ne yapıyor? Seviyo mu sence senin kadar. Bu arada ben de sanaldan tanıştım ama bunu sevgilim bana yapamiycagini bilirEvet aşık oldum maalesef..mesajima cevap atmadı, aradım açmadı daha ne yapabilirim ??
Sence o mu haklı da geri nasıl döndürebilicegini soruyosun? Bak sen sevdiğin için o ne yaparsa yapsın birakamiyosun. Peki ya o ne yapıyor? Seviyo mu sence senin kadar. Bu arada ben de sanaldan tanıştım ama bunu sevgilim bana yapamiycagini bilir
O niye sehrin tüm kızlarina mesaj atan .... lardan kusura bakmayında biri bana sosyal medyadan yazıyorsa herkese yazıyordur diye düşünürüm ki o lafı söyledikten sonra hala dönmesini mi bekliyorsun geçmiş olsun
Hâlâ dönmez mi diyor şaka mısın sen ya :) senin yaş kaç bilmiyorum ama bunları düşünme peşinede düşmeDönmez mi asla?
Haklısınız, her şeyi düşünmek lazım bi adım atmalı miyim peki şaka gibi bana cevap dahi vermedi o kadar hakaret edip whatsapp dan da silmis
Burda bence şaka gibi olan onun tavrı değil senin tavrın. Ne yap biliyomusun git kapısına afedersin ama köpek gibi pişman olduğunu söyle yat kapisinda. Öyle bir adamın zihniyetine anca illa da döneceğim diyen biri böyle yapmali. Allah akıl fikir versin ne diyelim. İlla sürünmek istiyorsan dediklerimi unutma
Gidemem kapısına filanama aklımdan da cikaramiyorum
Arkadaşım sen bu adamın dönmesini istemiyormusun illa gidip kapısında yatmazsan önünde diz cokmezsen yalvarmazsan egosunu tatmin etmezsen bu adam sana dönmez. Böyle yaparsan o zaman döner
Pekala arayıp ne soyliyim yada nasıl mesaj atiyim
Dedim ya yaptiklarin icin ozur dile ben ettim sen etme de affet de. Donmezsede cikar hayatindan adami dunyadaki tek erkek o degil sonucta.
Ayyy saçmalama yaaa, valla şu KK ya yaş sınırlaması ga da İQ sınırlaması gelsin !Evet aşık oldum maalesef..mesajima cevap atmadı, aradım açmadı daha ne yapabilirim ??
Ayyy saçmalama yaaa, valla şu KK ya yaş sınırlaması ga da İQ sınırlaması gelsin !
Kız dalga geçme ciddi zannediyorDedim ya yaptiklarin icin ozur dile ben ettim sen etme de affet de. Donmezsede cikar hayatindan adami dunyadaki tek erkek o degil sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?