- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Kız dalga geçme ciddi zannediyor
Kiz donmesini istiyor neden dalga geceyim onun hayati sonucta kendi bilir ne yapacagini biz yorum yapariz cunku konu acmis sormus kendi bilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız dalga geçme ciddi zannediyor
Şimdi daha çok üzüldüm , 21 yaşında ve hukuk okuyan birisininbu halde olmasına!21 yaşındayım hanımefendi hukuk okuyorum yeterli mi iq um sizce
Şimdi daha çok üzüldüm , 21 yaşında ve hukuk okuyan birisininbu halde olmasına!
Seviyorum onu
Donse ne olacak ki ?Dönmesin mi
Haklısınız, her şeyi düşünmek lazım bi adım atmalı miyim peki şaka gibi bana cevap dahi vermedi o kadar hakaret edip whatsapp dan da silmis
Pardon sen kafayı mı yedin acaba? 20 yaşında gencecik kızsın, sana hakaret eden, kıymet vermeyen, saçma sapan konuşan bi ezik için bu kadar ağlamak da nedir yani?
Daha bir de adım atmaktan bahsediyorsun. Evet adım at tabii. Hayatın için doğru düzgün bir adım at. Kızım var bir tane, büyüse de böyle davransa (kınamıyorum, dilimi ısırıyorum) 2 tokat atardım kendine gelsin diye. Burda olsan sana da atardım gerçi. İhtiyacın var belli ki. Annene selamlar.
Annem kesinlikle istemiyor 1 kere ayrıldık tekrar baristigimizi bilmiyor
Seviyorum onu
21 yaşındayım hanımefendi hukuk okuyorum yeterli mi iq um sizce
Gerçekten çalışan herkes hukuk okuyabilir.
IQ farklı birşey
Adam ne guzel de ustu kapali hakaret etmis sende saf gibi agliyorsun ben olsam o laflari yedirirdim.
Gerizekalı olmadığımı anlatmaya çalıştım orda yoksa çok zekiyim diye değil yaşamaya yeterli iq um var
Ay ne güldüm gece gece yaaKız dalga geçme ciddi zannediyor
Belli ki çok seviyorsunuz,bir kez daha konuşmayı deneyebilirsiniz.
Bence bi inşaatın en üst katına çık (hatta onun evine yakın bir yerde varsa daha iyi olur ) O buraya gelmezse atarım kendimi falan de , aynı filmlerdeki gibi . Bence o zaman ciddiyetini anlar ..Ne yapabilirim dönmesi icin