- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar hakaretin üzerine nasıl dönmesini istersiniz ?asıl sizin onu engellemeniz lazım ,istememeniz lazımDönmesin mi
Bariz kiskanmis seni fakat cok agir konusmusEski konularımı okuyanlar vardır , sürekli instagramda takip konusunda sıkıntı yaşıyorduk en son bu yüzden ayrılmıştık tekrar barışmak için adım attı, bende ona ınstagram konusunda istediğini yapmasını söyledim hatta bundan sonra sosyal medyada takiplesmeyelim dedim
Ben normalde gizli hesap kullanıyorum ancak dün hesabımi açmıştım, bana 5 dk sonra mesaj attı " nerde şehrin tüm kızlarına yazan varoş erkek var takip etmişsin onlarla devam et hadi iyi günler" diye bende " kimmiş onlar dedim"
Attığı şey şu " ben seni piyasada kimse tanımıyor şehrin oruspu çocukları ile muhabbeti yok diye farklı bir yere koymuştum şimdi diğerlerinden bir farkın kalmadı, arama bir daha benle isin olmaz artık "
Ben tekrar mesaj attım ama hiçbir yanıt vermedi , beni rehberinden silmis , sadece onu görmek için gelmiştim ağlaya ağlaya geri donuyorum
Sizce geri döner mi
Geri dönse kabul edecekmisin? Çok enteresansin o kadar laf söylemiş sana
Attığı şey şu " ben seni piyasada kimse tanımıyor şehrin oruspu çocukları ile muhabbeti yok diye farklı bir yere koymuştum şimdi diğerlerinden bir farkın kalmadı, arama bir daha benle isin olmaz artık "
Yani bunun açılımı sen maşallah kızım kim bilir bu insanlarla neler yaptın demis.
Arama dediği halde aramak ne kadar doğru bilemedim.
" Ben seni piyasada kimse tanımıyor diye seçtim , şimdi diğerlerinden farkın kalmadı" bu ne biçim laf yahu. Pazardan karpuz mu seçiyorsun !! Adamın bakış açısına bak. Kendi çok düzgün de senin diğerlerinden farkın kalmadı diyor. Once herkes kendi duzgunlugune baksin.Bu şekilde konuşan bu şekilde gören bir adamla ne yapacaksınız pardon da?
Bariz kiskanmis seni fakat cok agir konusmus
Geri dönse kabul edecek misin ?
Ayrilmak icin bahane aramis hepsi bu:)
Sana donsede bise degismeyecek..
Hersey olabilir. Sana bu kadar cabuk kapiyi gosterdiyse birini bulmus olabilir evetBi kaç kez erkeklerle takiplesme dedi
Başka biri mi bulmustur
Hersey olabilir. Sana bu kadar cabuk kapiyi gosterdiyse birini bulmus olabilir evet