Ağlamaktan Gözlerim şişti :(

cnm zaten 50 tl haftalık alıyorum 10 tlde maaşımı aldığımda ekstradanalıyodum.parasal sorun olduğu için 50 tl kestiler.kalan 50 tlmin üzerinede biriktirdiğim parayı ekleyp taksitimi ödücektim

Şımdı ne kadar sure kaldı sıze ev almalarına
aılen bu soze karsı verdı.

aılen eşının ıssız durumuna ne dıyor

lucky.. eşin illede kuyumculuk diye tutturmasın..başka işler yapsın..bütün arkadaşlar tavsiye etmiş zaten..
sana şimdi iyi davranıyorlar, eve para getiriyorsun..sen de, işten çık bakalım noluyor..
karı koca evde oturuyorsunuz olacak bu sefer de..
peki bu insanlar 3 sene sonra neyle ev alacaklar size..madem paraları var, evlerini yenilemek için neden kredi çekmişler..

bebeğim olmadığı bir dönemde çalışmıştım
eşim aylığımı aldığım gün arabayla gelip beni aldı
parayı tümünü ona uzattım dedimki bunu sana vermek istiyorum çünki hep bizim için dinlenemedin bile doğru düzgün
kesinlikle hayır dedi osenin emeğin kendin için harca
allah razı olsun eşimden
çenebaz arkadaşımın dediği boşanma fikri sizin durumunuzda aklıma gelen ilk şeydi yazmaya elim varmadı
tüm yük benim sırtımda kara kara düşünüceksem ayrılmak daha iyi
yada bir arkadaşın dediği gibi
işten ayrılımak o fikirde aklıma geldi açıkça

Şımdı ne kadar sure kaldı sıze ev almalarına
aılen bu soze karsı verdı.

aılen eşının ıssız durumuna ne dıyor

2 seneleri kaldı.ailem eşimi çokk ama çok severler.hatta çok üstüne gitme diye babam bile tembihte bulunmuştu.

cnm ev dışında araba var 3 katlı yazlık var bide dükkan var.satıp alabilirler.

Bak canım gerçekten işten çık bu şekilde olmaz eşin EŞŞEK gibi çalışmak ve sana bakmak zorunda kendine güvenmiyorsa evlenmeyecekti o kadar ne yapıp ne edip evin geçimine sağlamak zorunda

ohhh ne güzel hepsi sana sırtını yaslamış, sana yazık değil mi? Yüz verme canım senin sırtına vur ekmeğini al tipinde bir insan olmadığını anlasınlar.

Yazık ya

Ay o 3 seneler de bitmez, hepsinin ağzında bir laf vardır 3 sene, 2 ay, hele şu arsa bi satılsın
İşin yoksa bekle dur

Sürekli kimse kırılmadan hallolsun diyorsunuz.
Bu iş ne şiş yansın ne kebap demekle olmaz.
Birçok çözüm sunmuş arkadaşlar.
Ya eşinizi kırıp sert bir dille çalışması gerektiğini kafasına vura vura söyleyeceksiniz,
ya kayınpederinizi kırıp (!) yeni bir bütçe planlaması önereceksiniz. Tabi maaşınızı sorgusuz, koşulsuz teslim etmeden ve paranız üzerinde söz hakkı isteyerek ya da siz kırılmaya devam edip 50 tl ile avunmaya bakacaksınız.
Şu hal sürerse sizin ailenizden ne köy olur ne de kasaba.Özellikle de eşinizden.
Paşazadenin derhal "nasılsa babamın evindeyim" rahatlığını bırakması gerekiyor.
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim orada bu şekilde oturduğunuz sürece siz gerçek bir aile olamayacaksınız.
Ne mi olacak? Siz onlar için gelir kapısı olacaksınız.
Eşiniz ne iş bulursa yapsın. Emin olun ayda 50 tl ile geçinmekten daha kolay olacak.

Son düzenleme:
valla canım işin zor gerçekten, hani bu parayı direk eşine teslim etsen o bile sinir bozucu ki kaldı ki kayınpederin hepsini elinden alıyormuş, bi de çocuk gibi sana harçlık veriyormuş yani nasıl iştir anlamadım. bir de şu an harçlık bile vermiyor diyorsun. yani sen genç bir bayansın hiç mi düşünmezler insanın cebinde bir 5 tl si bile olmaz mı ya. dünyanın binbir türlü hali var, yani parasız dışarı çıkmandan hiç rahatsız olmuyorlar mı

bir de seninkiyle birlikte eve giren 3-4 maaştan bahsetmişsin
yani bu paralar nerelere harcanıyor, bir gelir gider çizelges, çıkartsınlar
sen de neye ne kadar harcanmış gör bundan sonra paranın hepsini vermek yerine
gerekeni gereken yerlere ödemeyi teklif et bakalım ne yapacaklar.
senin paranın tamamı harcanıyor mu, yoksa kenara para mı koyuyorlar bundan haberin varmı

son olarak da belki bir çözüm olarak senin ailenin yanına taşınsanız
orada ayrı bir eve çıkacak kadar para biriktirseniz, belki eşin de o arada iş bulur
yani senin ailenin senin bütün paranı alacağını sanmıyorum
eşinin ailesi seni bu konuda kullanıyor gibi geldi bana
telefon falan da istemiyorum, zamanı gelince ben kendim alırım de.kestirip ar
tavır koy bence. huzursuzluk çıkarsa da çıksın yani, şu durumda çok mu huzurun var sanki :26:

cnm zaten 50 tl haftalık alıyorum 10 tlde maaşımı aldığımda ekstradanalıyodum.parasal sorun olduğu için 50 tl kestiler.kalan 50 tlmin üzerinede biriktirdiğim parayı ekleyp taksitimi ödücektim

Haftalıktı, maaşın üstünden di valla anlamadım toplamda bir ayda size kalan nedir maaşınızdan.

cnm ev dışında araba var 3 katlı yazlık var bide dükkan var.satıp alabilirler.

dükkandan kira geliri mi var ne var?arabasıyla taşıma işi yapsın eşin..özel araba kiralama falan..
ayyy..isteyen herşey yapar tatlım, ben sana söyliiim..
millet çarşıdaki işine giderken , arabasıyla duraklardan yolcu alıyor..
biliyorum çarşı,eminönü piyasasını..

eskilerin bazıları gelenekçi dediğimdedik olur kendi kuralları vardır
şimdi evinde otururken tavır yapmak bence çözüm değil
çünki onun evi
huzursuzluk çıkar yanlız tahminimce kayınpederi sabit fikirlidirde
evlilikte bekar olduğu gibi
ailemiz bizden sorumlu değil adı üzerinde evlilik
yani ayrı bir yuvan oluyor
ayrı eve çıkmaktan başka çözüm görünmüyor
eve gelince dinlenemediğinizi çay servisi yaptığınızı söylüyorsunuz
sürekli bu şekilde mutlu olurmu insan

Haftalıktı, maaşın üstünden di valla anlamadım toplamda bir ayda size kalan nedir maaşınızdan.

cnm şşöle söliyim haftada 50 alıyorum.iş yerime 2 vesaitle gidiyorum günde 4.5 tl yok param tutuyo yemeğimde bu paranın için bazen evden bişiler getiriyorum.yani 4 haftada toğlam 200 tl artı bide aylığımdan 50 tl.250 tl ile geçinmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…