canım çarşı da olmak iyi bir referanstır eşin için..
laleli piyasasına gitsin..sürüyle butikler var orada,eşinin dili de vardır..
bence eşini bunun için teşvik et..
bu tip işlere ilandan ziyade, tanıdık tavsiyesi ile,piyasa tecrübesi ile girilir..
haftada birkaç kez tanıdıklarını ziyaret edip kendini göstermesi gerekir..
eşinin canhıraş uğraştığına inanmıyorum..göstermelik bişeyler yapıyor..nasılsa devran dönüyor diye..
bu konu dışında evet memnunum.bunun dışında pek bi sorunum olmuyo.
arkadaşım bencede eşin iş bulsun ve biran önce kendi yuvanızı kurun.veya kayınpederinle konuş böyle bişey olamaz çocuğun varmı merak ettim.
kendi evinde yasamanin nasil bir sey oldugunu bilmediginiz icin böyle söylüyorsunuz
evet lalelidede butikler çok.eşimin işi altın pırlanta stoğu takip etmek.zaten her hafta çıkıyo dışarı tanıdklarının yanına gidiyo ama hiç umut yok diyo.
arkadaşlar zaten lucky arkadaşımız beraber oturmaktan rahatsız da diilki
sorun sadece kayınpederinin para vermemesi...
tatlım nasıl memnunsun beraber oturmaktan inan aklım almadı
benim eşim bizim rahat yaşamamız için haftanın 7 günü günde 12 saat çalışıyobayramlarda dahil
tv izlemeye bie zaman bulamıyo
evlilik kolay değil
eşinizde biraz rahat gibi
onlarla yaşadığınız sürce paranızı vermeseniz bile 400 -500 lira vermek zorundasınız
bu devirde masraflar çok
ortak karşılamanız gerek bu parayı ayrı eve çıksanızda kiraya verebilirsiniz yani
evet şuan benim yaşadığım durum herkese garip geliyo çünkü garip bi durum.kimse kabul etmez ama şimdi şöle bişi var her zaman korurlar el sütünde tutrlar bigün emr vaki konuşmadılar.ama ben ne kadar memnun olsamda bazı şeylerde yinede olmuyooo.birlikte olmuyo.bigün iyisem 2. gün mutlaka bişi oluyo.istediğim gibi yemek yapamıyorum.istediğim yemeğimi pişiremiyorum.her akşam yemekten sonra çay demle hizmet bilmem ne.
Hayır kesinlikle tavsiye etmiyorumm,geçti ama nasıl geçti,ayrı eve çıkınca anladım evliliğin ne olduğunu
eşınızle evlendıgınızde aılesı kac sene oturacagını soyledı ..neden ayrı daıreye cıkmadınız eşınızın durumu ozamnda mı kotuydu
ben çözüm buldum işten çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?