Ağlamaktan Gözlerim şişti :(

canım çarşı da olmak iyi bir referanstır eşin için..
laleli piyasasına gitsin..sürüyle butikler var orada,eşinin dili de vardır..
bence eşini bunun için teşvik et..
bu tip işlere ilandan ziyade, tanıdık tavsiyesi ile,piyasa tecrübesi ile girilir..
haftada birkaç kez tanıdıklarını ziyaret edip kendini göstermesi gerekir..

eşinin canhıraş uğraştığına inanmıyorum..göstermelik bişeyler yapıyor..nasılsa devran dönüyor diye..

evet lalelidede butikler çok.eşimin işi altın pırlanta stoğu takip etmek.zaten her hafta çıkıyo dışarı tanıdklarının yanına gidiyo ama hiç umut yok diyo.

arkadaşlar zaten lucky arkadaşımız beraber oturmaktan rahatsız da diilki
sorun sadece kayınpederinin para vermemesi...

arkadaşım bencede eşin iş bulsun ve biran önce kendi yuvanızı kurun.veya kayınpederinle konuş böyle bişey olamaz çocuğun varmı merak ettim.

çocuğum yok cnm 1 senelik evliyim henüz

kendi evinde yasamanin nasil bir sey oldugunu bilmediginiz icin böyle söylüyorsunuz

evet kendi evimde yaşamanın nasıl olduğun bilmiyorum ama bilmek için çabalıyorum.arkadaş bu konu dışında oturmaktan memnunmusun dedi bende yalan söliyim hayır bi sorunum yok dedim.

evet lalelidede butikler çok.eşimin işi altın pırlanta stoğu takip etmek.zaten her hafta çıkıyo dışarı tanıdklarının yanına gidiyo ama hiç umut yok diyo.

Tüm sayfaları okuyamadım ama ben bile kendi işimle alakalı yer bulamayınca başka iş bakarım ki çoğumuzda kendi mesleğimizi yapmıyoruz.Branşıyla alakalı yer yoksa başka iş baksın.İş çıkacak diye beklemenin anlamı yok ki.Bekar bayan olsa anlarımda evli ve bir erkek evlenmeyi düşünebildiğine göre işsiz kalmamalı

arkadaşlar zaten lucky arkadaşımız beraber oturmaktan rahatsız da diilki
sorun sadece kayınpederinin para vermemesi...

Tamam canım..
Eşi iş bulsun da ya da iş beğenmemezlik yapmasın da yine beraber otursunlar!

benim eşim bizim rahat yaşamamız için haftanın 7 günü günde 12 saat çalışıyobayramlarda dahil
tv izlemeye bie zaman bulamıyo
evlilik kolay değil
eşinizde biraz rahat gibi
onlarla yaşadığınız sürce paranızı vermeseniz bile 400 -500 lira vermek zorundasınız
bu devirde masraflar çok
ortak karşılamanız gerek bu parayı ayrı eve çıksanızda kiraya verebilirsiniz yani

tatlım nasıl memnunsun beraber oturmaktan inan aklım almadı:(

evet şuan benim yaşadığım durum herkese garip geliyo çünkü garip bi durum.kimse kabul etmez ama şimdi şöle bişi var her zaman korurlar el sütünde tutrlar bigün emr vaki konuşmadılar.ama ben ne kadar memnun olsamda bazı şeylerde yinede olmuyooo.birlikte olmuyo.bigün iyisem 2. gün mutlaka bişi oluyo.istediğim gibi yemek yapamıyorum.istediğim yemeğimi pişiremiyorum.her akşam yemekten sonra çay demle hizmet bilmem ne.

Şimdiye kadar söylediklerimin içinde çözüm yoktu farkındayım, ama gerçekten çok sinirlendim bu insanlara.
Çözüm üretmek aklıma gelmedi açıkcası.
Ben şimdi tamamen senin yerine koyduğumda kendimi inanın abartı veya büyük konuşma değil BOŞANIRIM.
Neden derseniz, ev geçindiren bir adam ilanlara bakıp uygun gördüklerine başvurma lüksüne sahip değildir.
Bu lükse benim gibi işi olsa da olmasa da yaşayabilen, sorumluluğu olmayan birisi sahiptir.
Sizin eşiniz durumunda hem eşinin hem ailesinin sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalan insanlar ise, dışarı çıkar ilk gördüğü iş neyse (!) onu yapar.
Çünkü para lazımsa gerisi teferruattır.
Ama bu sorumluluğa sahip olmayan birisi benim için ömür boyu uğraşsam da kazanamayacağım kişi diye düşündüğümden boşanırım, bu konuda netim.
Ben olsamı geçtim, sizin yerinize geçiyorum...
En azından restimi çekerim,
Ne yapıyorsan yap-istersen garsonluk yap istersen kasiyerlik eve para getir.
Bundan böyle benim emeğim ihtiyaçlarım için olacak.
6 ay içinde durumu düzelt, ayrı ev tutalım, yoksa beni unut.
Şeklinde cümlelerden oluşan bir restten söz ediyorum...

benim eşim bizim rahat yaşamamız için haftanın 7 günü günde 12 saat çalışıyobayramlarda dahil
tv izlemeye bie zaman bulamıyo
evlilik kolay değil
eşinizde biraz rahat gibi
onlarla yaşadığınız sürce paranızı vermeseniz bile 400 -500 lira vermek zorundasınız
bu devirde masraflar çok
ortak karşılamanız gerek bu parayı ayrı eve çıksanızda kiraya verebilirsiniz yani

ben zaten hepsini vermek istemiyorum demedim.sadece bütçeye katkıda bulunup kalanını kenara atmak para biriktirmek b u kadar cani anlayışsız ddeğilim yaa

evet şuan benim yaşadığım durum herkese garip geliyo çünkü garip bi durum.kimse kabul etmez ama şimdi şöle bişi var her zaman korurlar el sütünde tutrlar bigün emr vaki konuşmadılar.ama ben ne kadar memnun olsamda bazı şeylerde yinede olmuyooo.birlikte olmuyo.bigün iyisem 2. gün mutlaka bişi oluyo.istediğim gibi yemek yapamıyorum.istediğim yemeğimi pişiremiyorum.her akşam yemekten sonra çay demle hizmet bilmem ne.

ah canım tabiki iyi olurlar çalışıyosun ve paranın son kuruşuna kadar onlara veriyorsun sana iyi davranmayacaklarda kime iyi davrancaklar ????

eşınızle evlendıgınızde aılesı kac sene oturacagını soyledı ..neden ayrı daıreye cıkmadınız eşınızın durumu ozamnda mı kotuydu

eşınızle evlendıgınızde aılesı kac sene oturacagını soyledı ..neden ayrı daıreye cıkmadınız eşınızın durumu ozamnda mı kotuydu

biz yeni evliydik daha 1 aylık eşimi işten çıkardılar eşim daha bi kaç hafta öcneden anlamış çıkarılacağını aniden çıkarmalar olmuş.valla cnm nişan olacağı zaman 3 sene müsade istedler.3 sene içinde ev alıcaz dediler.

Ben en çok şu 50 TL. ile hem taksit ödenip, hem işe nasıl gidilir ona takıldım valla uçarak mı gidiyorsun güzel kardeşim sen işe ne bileyim hiç mi canın bişi istemiyor?

Tamam ortak bir yaşantı sürüyosunuz maaşınızın bir kısmı ile ev ekonomisine katkıda bulunmanı anlarımda sizinki bir kısmından çok hepsi olmuş.

800 alıyorsan en fazla 500 ' ünü ver zaten bir ihtiyaç olduğunda sizde eve alışveriş yapıp olmadığında takviye yaparsınız.

İyisimi siz ne yapın biliyormusunuz.

Kayınpederinize diyin ki;
Babacığım sen çok yoruluyorsun bu hesap kitap işlerinden biraz elini eteğini çek al şu 50 TL.' yi ay sonunu getir geri kalanını düşünme ben hallederim.

Son düzenleme:
ben çözüm buldum işten çık

yeminediyorum yapılan yorumlardan sonra düşünmüy değilim saatlerdir onu düşünüyorum.kazandığımın bana faydası yoksa herkes aferdersiniz kıçını gerip oturuyosa buna eşimde dahil bende sefa sürerim.benim neyim eksik.ben kölemiyim.siz orda oturun ben burda cefa çekyim

Back
X