Ağlamaktan Gözlerim şişti :(

bebek mı düşünüyorsun bı de..ay yapma sakın ..daha cok küçüksun sen ya..

cnm az önce dükkanda boş demedinmi?
kiracı var didin şinci anlamadım ben
hakkaten senin görümcen avukat diilmiydi?

dükkan boş ama kiracı adayı olursa kiraya vercez.evet avukat

Sen daha çok çalışıp çok ezilceksin. . Ara sıra konu açıp ahlayıp vahlayacaksın. .
Sen paranı verdikçe bu düzen yada düzensizlik diyim böyle sürüp gidecek arkadaşım. .

Bu çekilen kredi 10 bin değil mi? Madem ödemek bu kadar zor, madem sıkıntılı, yatırım için aldığı boş duran dükkanı yatırsın işte.Artanı evinize peşinat yapsın.Çekin kredinizi ödeyin arkadaşım.En azından ev aldım da o yüzden cebimde param yok dersin.Biz ev kredisi çektiğimizde canım eşim 700 tl maaş alıyordu ve 500 tl kredi için ayırıyordu.

Son düzenleme:
avukat nasıl işsiz kalırki yavrum ya?

valla cnm güya kendi çıkmış ama tazminatını vermişler.bize 1000 milyar maaş alıyorum diyodu 2600 alıyomuş.bi avukar o k adar düşük maaş alırmı yaa.şuan iş bulsa bile görüşmeye gidemez hasta yatıyo

bu iphone almaya karar vermeden önce ayda 400tl.size kalıyordu değil mi?yani siz eve
350tl.veriyordunuz,bence bunuda vermelisiniz diye düşünüyorum.
belkide kayınpederiniz size kızmıştır bu durumdayken iphone almayı düşünüyor diye.
her şey eşinizde bitiyor iş beğenmemezlik,maaş beğenmemezlik yapmasın bulsun bir iş çalışsın.

ben bu yazılanlarda şunu cıkardım..

Senın gıbı gelınım olsun 10 mılyar borcum olsun..
Ne sanşlı kocan ve kayınvalden var.....

800 tl ıcın o kadar sıkıntıyı cekıyorsun sonrada ellerıne verıyorsun

sana yeminediyorum ev için bu kadar sıkıntı çekeceği bilsem asla sesimi çıkarmam derimki bi hedefim var onu gerçekleştiriyorum az daha sabır der sabrederim.varsın cebimde param olmasın

cnm ben kendime hiç para almıyodum hepsini veriyodum.halada veriyorum.

kaç tane konu açtın lucky, peki bir düzelme oldu mu sorunlarında?..

bence kesinlikle işten çıkabileceğin senaryosunu yazmaya başla..
biraz da sen iş bulama bakalım..

800 tlden eline geçen 250 tl.valla bravo evi sen geçindiriyorsun..
en azından tüm mutfak masraflarını karşılıyorsun demektir..
k.pedere de faturalar kalıyor..ne güzelll...
keşke babanın evinde otursaymışın, 3 sene sonra evlenseydiniz..sen daha fazla birikim yapardın..

Böle deme ama çok üzülüyorum.

ben yorum yapmaktan öte çok üzüldüm durumuza bu biçok insanın kaldramıycağı bişey,siz bu zaman kadar idare etmişsiniz sabrınız,peygamber sabrı derler ya öyle olmalı.sadece aileniz bu durumu biliyorlar mı yani maaşınızın k.pederinize verdiğinizi? sorulmuşsa da okuyamadım merak ettim.

evet size katılıyorum aynen zaten paranın büyük kısmını vermek zorunda o evde yaşadıkları için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…