cnm az önce dükkanda boş demedinmi?
kiracı var didin şinci anlamadım ben
hakkaten senin görümcen avukat diilmiydi?
kIZ NE BİLİM ÇALIŞIYOMUŞ İŞTEN ÇIKMIŞ GENÇ DEMEK Kİ
cnm az önce dükkanda boş demedinmi?
kiracı var didin şinci anlamadım ben
hakkaten senin görümcen avukat diilmiydi?
bebek mı düşünüyorsun bı de..ay yapma sakın ..daha cok küçüksun sen ya..
cnm zaten düükkanın olduğu yer nasıl desem büyük ve bayağı bi geniş bina küçük küçük dükkanlar var o dükkanlardan bi taneside k.pederimin yatırım amaçlı almış zamanında.genelede büyük firmalar depo gibi kullanıyo çok işlek bi yer değil.zaten kiracı çıksa kiraya verilcek.
avukat nasıl işsiz kalırki yavrum ya?
Bu çekilen kredi 10 bin değil mi? Madem ödemek bu kadar zor, madem sıkıntılı, yatırım için aldığı boş duran dükkanı yatırsın işte.Artanı evine peşinat yapsın.Çekin kredinizi ödeyin arkadaşım.En azından ev aldım da o yüzden cebimde param yok dersin.Biz ev kredisi çektiğimizde canım eşim 700 tl maaş alıyordu ve 500 tl kredi için ayırıyordu.
bu iphone almaya karar vermeden önce ayda 400tl.size kalıyordu değil mi?yani siz eve
350tl.veriyordunuz,bence bunuda vermelisiniz diye düşünüyorum.
belkide kayınpederiniz size kızmıştır bu durumdayken iphone almayı düşünüyor diye.
her şey eşinizde bitiyor iş beğenmemezlik,maaş beğenmemezlik yapmasın bulsun bir iş çalışsın.
ben bu yazılanlarda şunu cıkardım..
Senın gıbı gelınım olsun 10 mılyar borcum olsun..
Ne sanşlı kocan ve kayınvalden var.....
800 tl ıcın o kadar sıkıntıyı cekıyorsun sonrada ellerıne verıyorsun
cnm ben kendime hiç para almıyodum hepsini veriyodum.halada veriyorum.
Böle deme ama çok üzülüyorum.
bu iphone almaya karar vermeden önce ayda 400tl.size kalıyordu değil mi?yani siz eve
350tl.veriyordunuz,bence bunuda vermelisiniz diye düşünüyorum.
belkide kayınpederiniz size kızmıştır bu durumdayken iphone almayı düşünüyor diye.
her şey eşinizde bitiyor iş beğenmemezlik,maaş beğenmemezlik yapmasın bulsun bir iş çalışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?