Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun lucky?
kaç kişi sormuş ama cevap vermemişsin heralde göremedim,ailen ne diyor bu duruma?
çok üzüldüm inan ki durumuna(
bende kayınvalidemle aynı eve gittim,4 yıl oturduk,paramızı biriktirdik ev aldık çıktık,evin bütün masrafı bizdeydi ama parayı götürüpte kayınvalideme vermiyordum,bendeydi idare,sende öyle yap,madem çıkacak gücünüz yok şuan,sen alışverişini falan yap,ama komple paranı verme,eşinide sıkıştır çalışması için...
Gelinin maaşına güvenerek mi çekilmiş o kredi?..evlerini yenilemiş aile resmen..
size ev için çekilmiş olsaydı o kredi,evinizde ayrı yaşarken, şimdi eşin çoktan iş bulmuştu kendine..
kapalı çarşı piyasasında mı çalışıyordu eşin önceden?
Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun lucky?
kaç kişi sormuş ama cevap vermemişsin heralde göremedim,ailen ne diyor bu duruma?
çok üzüldüm inan ki durumuna(
bende kayınvalidemle aynı eve gittim,4 yıl oturduk,paramızı biriktirdik ev aldık çıktık,evin bütün masrafı bizdeydi ama parayı götürüpte kayınvalideme vermiyordum,bendeydi idare,sende öyle yap,madem çıkacak gücünüz yok şuan,sen alışverişini falan yap,ama komple paranı verme,eşinide sıkıştır çalışması için...
Nasıl geçti dört yıl birlikte tavsiye eder misin birlikte oturmayı???
Bence arkadaşım sen kafanı takmıyorsun aslında bu duruma,kendi ailenede maaşını veriyormuşsun o yüzden kayınpederine vermek dokunmuyor sana
.Eşininde işssizliği sorun değil senin için ki bu sıkıntını hiç dile getirmiyorsun .
Aslında senin sorunun 50 lira haşlığının iphone nedeniyle kesilmesi.
Buna çözüm bulmak kolay iphondan vazgeç,aldıysanız iade edin..50 liranıza kavuşun..derdiniz bu olsun.
hem kendi ailene hem eşinin ailesinemi para veriyorsun sen cnm?
evet cnm kapalı çarşıdaydı.
[ı]bence arkadaşım sen kafanı takmıyorsun aslında bu duruma,kendi ailenede maaşını veriyormuşsun o yüzden kayınpederine vermek dokunmuyor sana
.eşininde işssizliği sorun değil senin için ki bu sıkıntını hiç dile getirmiyorsun .
Aslında senin sorunun 50 lira haşlığının iphone nedeniyle kesilmesi.
Buna çözüm bulmak kolay iphondan vazgeç,aldıysanız iade edin..50 liranıza kavuşun..derdiniz bu olsun.[/ı]
Kaçıncı defa yazışım...
Garsonluk,tezgahtarlık yapması,bu arada bir arkadaş limon satsın demiş...
Sizce hangi çözüm abartı?
maddi konular dışında onlarla oturmaktan mutlumusun memnunmusun peki cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?