Ağlamaktan Gözlerim şişti :(

ya telefonu ha onlar alalım demiş ha sen istemişin sonuç
ortada çalışan insan yok doğru düzgün bunların sana böyle birşeyi söylemeleri bile komik
zaten senin paranla sana alınacak bi hediye gidip kendin al daha iyi
kayınpederinizde bi tuhaf hem oğluna dio hediye al die hemde maaştan kesio üstelik kendi hakkı olmayan bi maaştan
resmen saçmalığın daniskası
aman ne biliyim sen alışmış gibi görünüyosun maaşını vermeye ee onlarda almaya alışmış böyle devam edin inan dünyanın en iyi gelini olursun madalya takarlar hatta

Dürüstçe düşünecelerimi söyleyeyim mi..?
Kocası çalışmayan ayda 50 lira harçlık alan bir kadının ıphone derdine düşmesi çok absürd..
Karısını çalıştıran kendisi çalışmayan bir adamın karısının maaşını utanmadan babasının eline sayması çok onur kırıcı..
Sizin sorununuz paraysa kocanız alacak eline bir el arabası çıkacak meyve sebze satacak ki istediği kadar yüksek kariyeri olsun.
Karısının parasına bakan adama adam demem ben..
Sizde ayda 50 lira harcama lüksünüz bile olmayan bir hayatta 1500 liralık telefon derdine düşmeyeceksiniz.
haa kayınpeder haklı mı asla o ama eşiniz sizi bu hale sokmuş.
bir suç var ise onda.ayrı eve çıksaydınız herkes kendi parasını yerdi sizde çocuk gibi 50 liraya mahkum kalmazdınız hemde alın terinizden.
karısı ayda 50 lira harçlık alırken hemde kendi kazandığı paradan utanmadan kafasını yastığa rahat koyuyorsa eşiniz başka birşey diyemeyeceğim.

nasıl isterseniz ondan bahsedin yorumunuz konu sahibi istiyor sanki tlf nu
o şekilde yapmışsınız ben onu demek istemiştim

Arkadaşım ,benim kocam işsiz olsa (Allah korusun )bende kazandığım parayı kayınpederimin eline saysam maddi sıkıntılar yüzünden daralsam.
eşim şimdi çıksa dese ki sana d.gününde araba alacağım ayy aşkım al hemen mi diyeceğim.
manyak mısın git adam gibi iş bul sonra istersen helikopter al derdim.
ben kazandığım parayı senin babanın eline sayıyıorum ne mecburiyetm var derim.
o telefonu isteyen konu sahibi yoksa bu ülkede 100 lirayada sıfır telefon alınabiliyor.

sizin başınızda illaki otorite olarak düşünürsek kayınpederinizden önce eşiniz var.verecekseniz maaşınızı ona verseniz daha iyi olur.böyle olunca her kafadan ses çıkar.
bu arada iphone ne bilmiyorum çok fazla,yeğenlerim aralarında konuşurken duymuştum.
eşiniz illa bir şey almak istiyorsa, o parayı ya size versin ya da size en büyük hediye olarak arkanızda dursun.

Kocanız göründüğünün aksine kalıpsızın tekiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…