maasını kayınpederıne vermek mı ..
kocaya bıle vermezken kayınpederı ne oluyor yahu :26:
kayınpederinize maaşınızı niye veriyosunuz ki? illa birine vericekseniz eşinize verin ,hem eve katkıda bulunsun hem kendi harcamalarınıza baksın
hem çalışmıyo ,hem maaşınıza el konuluyo ,evlilik yıldönümünde iphone mu alması gerekiyor illa ki?
canım ayrı eve çıkma ihtimaliniz nedir?
cnm ayrı eve çıkamayız çünkü eşim çalışmıyo.eşimin bi iş bulmasını bekliyorum ve maaşınıda bankaya atıp peşinat biriktirmeyi düşünüyoruz
Onlar artık para almaya alıştığı için bu saatten sonra para vermeme gibi bir durumun olmaz canım. Ya ayrı eve çıkacaksın ya da aldığın paranın bir kısmını saklayacaksın onlardan. 600 alıyorsan 500 alıyorum diyeceksin. Benden sana tavsiye kenara bu şekilde para atmaya çalış. 50 TL nin bile derdine düşen insandan herşey beklenir. Yarın öbür gün beş parasız sizi ortada bırakırlar. Bir güvencen olsun bence.
eşinizin bir an önce iş bulması gerekiyor
çalışmadığı için mi bu kadar müsamma gösteriyor ailesine yada zaten çok pasifmi onlara karşı?
eşinizin çalışıyorken de böylemiydi yine paralar kayınpederdemi toplanıyodu?
eğer öyleyse eşiniz eşiniz ayarı tutturamamış bence
ayrıca maddi durumunuz iyi değilken iphone ile ne işiniz var,ne gereği var ,eşinizin ailesine koz veriyosunuz tabiki,,,
Aynen dediğin gibi yapıyorum cnm.800 alıyorum 750 veriyorum.ama kendi kızı çalıştığında canı ne kadar isterse veriyodu.aldığı maaşıda gizliyodu.işten ayrıldı 1.5 milyar tazminat aldım dedim meeğerse 10 milyar almış.ki bunları bana söyleyende çok yakın bi arkadaşı ama konuşmıuolar şuanda.
eşinizin bir an önce iş bulması gerekiyor
çalışmadığı için mi bu kadar müsamma gösteriyor ailesine yada zaten çok pasifmi onlara karşı?
eşinizin çalışıyorken de böylemiydi yine paralar kayınpederdemi toplanıyodu?
eğer öyleyse eşiniz eşiniz ayarı tutturamamış bence
ayrıca maddi durumunuz iyi değilken iphone ile ne işiniz var,ne gereği var ,eşinizin ailesine koz veriyosunuz tabiki,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?