Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben en çok şu 50 TL. ile hem taksit ödenip, hem işe nasıl gidilir ona takıldım valla uçarak mı gidiyorsun güzel kardeşim sen işe ne bileyim hiç mi canın bişi istemiyor?
Tamam ortak bir yaşantı sürüyosunuz maaşınızın bir kısmı ile ev ekonomisine katkıda bulunmanı anlarımda sizinki bir kısmından çok hepsi olmuş.
800 alıyorsan en fazla 500 ' ünü ver zaten bir ihtiyaç olduğunda sizde eve alışveriş yapıp olmadığında takviye yaparsınız.
İyisimi siz ne yapın biliyormusunuz.
Kayınpederinize diyin ki;
Babacığım sen çok yoruluyorsun bu hesap kitap işlerinden biraz elini eteğini çek al şu 50 TL.' yi ay sonunu getir geri kalanını düşünme ben hallederim.
biz yeni evliydik daha 1 aylık eşimi işten çıkardılar eşim daha bi kaç hafta öcneden anlamış çıkarılacağını aniden çıkarmalar olmuş.valla cnm nişan olacağı zaman 3 sene müsade istedler.3 sene içinde ev alıcaz dediler.
Şımdı ne kadar sure kaldı sıze ev almalarına
aılen bu soze karsı verdı.
aılen eşının ıssız durumuna ne dıyor
lucky.. eşin illede kuyumculuk diye tutturmasın..başka işler yapsın..bütün arkadaşlar tavsiye etmiş zaten..
sana şimdi iyi davranıyorlar, eve para getiriyorsun..sen de, işten çık bakalım noluyor..
karı koca evde oturuyorsunuz olacak bu sefer de..
peki bu insanlar 3 sene sonra neyle ev alacaklar size..madem paraları var, evlerini yenilemek için neden kredi çekmişler..
yeminediyorum yapılan yorumlardan sonra düşünmüy değilim saatlerdir onu düşünüyorum.kazandığımın bana faydası yoksa herkes aferdersiniz kıçını gerip oturuyosa buna eşimde dahil bende sefa sürerim.benim neyim eksik.ben kölemiyim.siz orda oturun ben burda cefa çekyim
cnm ev dışında araba var 3 katlı yazlık var bide dükkan var.satıp alabilirler.
cnm zaten 50 tl haftalık alıyorum 10 tlde maaşımı aldığımda ekstradanalıyodum.parasal sorun olduğu için 50 tl kestiler.kalan 50 tlmin üzerinede biriktirdiğim parayı ekleyp taksitimi ödücektim
Haftalıktı, maaşın üstünden di valla anlamadım toplamda bir ayda size kalan nedir maaşınızdan.![]()