• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağız kokusundan kurtulamıyorum ve evliyim :-(

130488

umutluu..
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
637
769
33
36
:KK43:kızlar ağız kokusundan nasıl kurtulabilirim.ağız kokusu genetik olurmu benim kardeşlerimde De var bu durum .bıktım artık eşimde çok rahatsız bu durumdan bana bi yol gösterinnn:KK43:

iç organlarınızda bir rahatsızlık da olabilir.
biz uyku öncesi diş macunu kullanıyoruz gece. sabaha kadar ağızda oluşan o koku olmuyor.

dil sarıysa genelde koku yapıyo. Hatta mide bile bulandırıyo orada ki sarılık oraları diş fırçasının tersiyle temizlemek lazım tabi varsa.

Dislerini temizlet doktorda paradondox yani dis tasi olusumu feci koku yapiyor. Eger temizlettim yinede kokuyor diyorsan migdeni bi doktora goster cunku migdeden gelebiliyor koku

Önce dişçiye sonra Gastroenteroloji bölümüne muayene olun . .

:KK43:kızlar ağız kokusundan nasıl kurtulabilirim.ağız kokusu genetik olurmu benim kardeşlerimde De var bu durum .bıktım artık eşimde çok rahatsız bu durumdan bana bi yol gösterinnn:KK43:

eşin nasıl söyledi bu durumu sana. sağlık problemin yoksa mutlaka bademcik taşın var araştır anlıycaksın koku yapar ve geçiremezsin mutlaka temizlenmesi lazım.

once bir dis hekimine gidin . gecmezse mide ya da akciger rahatsizligi da olabilir.

hergun misvakla aksamlari da muhakak fircala . bakalim ne olacak

ama curuk disin varsa o gidine kadar korkunc kokar . :( :(

Hangi doktorlara muayene oldunuz, bir hastalıgınız var mı ? Bize detaylı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırız.
Ayrıca agız kokusu için açılmış forumlar var, oraları okuyabilirsiniz. Bu dertten kurtulmak için insanlar yıllarca ugraşabiliyor...

Back