Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ağız kokusundan nasıl kurtulabilirim.ağız kokusu genetik olurmu benim kardeşlerimde De var bu durum .bıktım artık eşimde çok rahatsız bu durumdan bana bi yol gösterinnn
Dislerini temizlet doktorda paradondox yani dis tasi olusumu feci koku yapiyor. Eger temizlettim yinede kokuyor diyorsan migdeni bi doktora goster cunku migdeden gelebiliyor koku
kızlar ağız kokusundan nasıl kurtulabilirim.ağız kokusu genetik olurmu benim kardeşlerimde De var bu durum .bıktım artık eşimde çok rahatsız bu durumdan bana bi yol gösterinnn
eşin nasıl söyledi bu durumu sana. sağlık problemin yoksa mutlaka bademcik taşın var araştır anlıycaksın koku yapar ve geçiremezsin mutlaka temizlenmesi lazım.
Hangi doktorlara muayene oldunuz, bir hastalıgınız var mı ? Bize detaylı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırız. Ayrıca agız kokusu için açılmış forumlar var, oraları okuyabilirsiniz. Bu dertten kurtulmak için insanlar yıllarca ugraşabiliyor...