- 27 Temmuz 2012
- 5.738
- 214
- 373
- Konu Sahibi pinkLipstick
-
Canım bunu sadece bacak kol gibi düz bölgelerde rahat kullanabilirsin
Tüm vücuduma kullanayım dersen hem kazanlı hem kartuşlu ısıtıcılar var onlara bak ben memnunum
Mümkünse 1 kazan + 2 kartuş ısıtıcılı olsun daha rahat olur kullanımı
Şekerli ağda denilenler hani şu hazır satılanlar da olsa sir dışında olanlar canım.Küçük kaplarda soğuk,krem ya da ısıtılarak uygulanan çeşitleri var ya.Zarar olarak bir zararı yok sağlık açısından.Şeker kıl köklerini besler denir.Yani alıyorsun,tekrar aynı şekilde çıkıyor.Sir bitkisel,ağaçlardan toplanan reçine, bal mumu,bitkisel maddeler ve özel yağlar karıştırılarak yapılıyor.Düzenli olarak sürekli sir yaparsan mesela kıl köklerinin zayıfladığını,kılların seyreldiğini ve yapılarının inceldiğini görürsün.
kazanlılr dediğin conserve olanlarlar mı bilemiyorum ki onu rahat kullanabilir miyim ki:26:
Atayım linkini dur özelden
hahahahah ihç sanmam
Vallahi çok haklısın ALLAH'a şükür ki bizler çok şanslıyız lazer bile var bizlerdeBen annemden biliyorum,küçüktüm ama hatırlıyorum.Böyle kavanoz hazır ağdalar bile yokmuş,nerede sir ağda olacak.Kendisi limon suyu,şeker filan bir ağda yapardı,el ağdasıÇekiştirir çekiştirir kıvama getirmeye uğraşırdı onu.Bizler şimdi yöntemden yöntem beğenemiyoruz.
Ben nezamandır ağda yapmıyorum genelde ara ara yaparım epilator kullanıyorum çok küçük 1-2 kalanlarıda cımbızla çekiyorum genelde kol altıma yapıyorum ağdayı
Epilatör aslında en temiz uygulananı evet ama benim tenim beyaz,bacaklarım özellikle çok kızarıyor epilatör ile alınca.Tek tek kıl köklerim kıpkırmızı oluyor.Bir kere yazın hele kasık bölgeme yaptım,bikini giyemedim öyle kötü oldu ki,bariz dışardan belli olacak şekilde kızarıyor yani.
Vallahi çok haklısın ALLAH'a şükür ki bizler çok şanslıyız lazer bile var bizlerde
Benim annemin zamanında da hiç bişi yokmuş ağdası kendileri yapıyorlarmış
Anladım canım ben önce kremliyorum yumuşasın diye yoksa ölü deriler falan kalkıyo kötü oluyo sonra bitince tekrar kremliyorum açık giyinmeden 2 gün önce falan yapıyorum
Bende agda makinasi kullaniyorm ama benm ki yuvarlak heryerimede kullanabiliyorm oyle almani tvsiye ederimKızlar haftaya a101 e ısırıtıcılı kartüşlü sir ağda makinası geliyormuş fiyatı 20 tl markası agiss diye bişi
Açıkcası bayadır ağda makinası almak var aklımda alsam mı diyorum bundan alıp kullanan var mı acaba ?
Bende agda makinasi kullaniyorm ama benm ki yuvarlak heryerimede kullanabiliyorm oyle almani tvsiye ederim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuaförlerin kullandığı gibi makinalardan sanırım ?
Maddi imkanlar uygunsa lazer güzel aslında.Ama bilinçli olmak gerekiyor,piyasada sırf günü kurtarıp para kazanmak adına olması gerektiği gibi uygulamayan yerler çok çünkü.Öyle 3-5 seansta biter tabii,tertemiz olursunuz derler mesela,yok öyle birşey.Paket derler,uygun derler,kampanya derler.Her yöntemin özel uygulaması var.Sürümden kazanalım,masraftan kaçalım diye atışları eksik tutarlar.Koltuk altı,bacaklar,kollar tam olarak biter.Dediğim gibi uygun şekilde yapılırsa.Ama genital bölge yaradılışımızdan,yapısı gereği tam olarak bitmez mesela.Tek bir kıl bile kalmayacak derlerse inanmayın yani o bölge için.
Hm bir arkadaş daha önerdi bunlardan bunlara da bir bakimBunun aynisi
Hm bir arkadaş daha önerdi bunlardan bunlara da bir bakim
Ben 1 yildir kullaniyorum cok memnunum hc kuafore gidip milletin suratini cekmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?