• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyku egitimi ve ailemin karşı çıkmasi

Kızlar 3 aylik bebegim var önümüzde ki ay profosyonel sosyal medyada da baya ünlü birinden uyku egitimi almak istiyorum eşim çokta gönüllü olmasa da al diyor fiyat 12 bin annem duyunca şok oldu ama benim bebeğim çingene beşiğinde bile uyumamaya başladı kesinlikle sallanma durunca da uyumuyor geriye kalkıyor hiçbir şekilde basindan ayrılamıyorum yemek yiyemiyorum is yapamiyorum annem çok tepki gösteriyor o paraya başka birsey yaparsınız uyur cocuk zamanla falan esimde borclarimiz var bitince kurutma makinesi alırım sana diyor ama ben çok istiyorum eğitim almayi çünkü çok yıprandım uyku egitimi alan varmi aranızda yoksa gereksiz birsey mi nolur yardim edin ☹️
Ailem dediğinizde eşiniz çocuğunuz felan anladım. Sizin birincil aileniz eşiniz, çocuğunuzla alakalı bir şeye sadece o karışabilir. Kimseye bu özgürlüğü vermeyin her kafadan bir ses çıkar. Ayrıca bir evin ekonomisine de dışarıdan biri müdahale edemez

Konu mesajlarını tam okumadım ama başlığa yorum yazmak istedim. Anne ve baba bir şeye karar verdiyse, geride kalanlara susmak düşmez mi? Onlar dış kapının dış mandalı oluyor. Ebeveyn ne isterse çocuğu için onu yapar.

Ben bu konuyu doktorumuza danışmistim. 1 yaş öncesi onermedigini söylemişti. Tabi eğitim veren kişinin tecrübesi de önemli, belki gerçekten işe yarar. Ben uyku eğitimi almadım. 1 yaş öncesi alan birkaç arkadaşım var. Onlar çok memnun. Ancak şunu diyebilirim ki; çocuğunuz ile ilgili yapmak istediğiniz şeylere eşiniz hariç kimseyi de karıştırmayin.
Kesinlikle katılıyorum, hatta bence eşte bir noktaya kadar karışabilir. Çünkü çocuğa daha çok kadınlar maruz kalıyor ve kadın nasıl isterse öyle olmak zorunda genel olarak bence.

Back