• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağabeyimin eşime yaptığı....

Abiniz haksız.
Görüştüğü kişiyle daha yeni olduklarını söylemişsiniz, doğal olarak istediğim yorumu yapardım ben de. İş ciddiye biner, yapacak bir şey yoktur o zaman susulur.
Ailenizin de barıştırması, susturması falan lazımdı. Erken gitmenize müsaade etmişler bir de, ilginç.
Ayrıca elin 2 günlük kızı için ortalığı kırıp geçiren abiye de şaşarım:KK12:

asla ve kat'a ıkıncı bır sans vermezdım. ben gıder mecbur kaldıgım yerlerde bulunurdum selam vermezdım aılem ıcınde bayramdan bayrama tavrımı koyardım.. ta kı esımı arayıp eksıklıklerı ve yapılan ıcın ozur dıleyene kadar. cunku esımın aılesıde bana yapabılır boyle bır kapı acıyor aılem bu cırkın davranısla..
bana kalırsa buyuk kavgada bıle soylenmemesı gereken seyler soylenmıs .dolayısı ile tavrınızı koyun. abınız ayıp etmıs buyuk olrak aılenız daha buyuk ayıp etmıs.
Dediğiniz gibi düşünüyorum. Zaten baya uzakta yaşıyoruz gelme gitme yok da eşim birdaha görüşmez diye düşünüyorum..

Abiniz haksız.
Görüştüğü kişiyle daha yeni olduklarını söylemişsiniz, doğal olarak istediğim yorumu yapardım ben de. İş ciddiye biner, yapacak bir şey yoktur o zaman susulur.
Ailenizin de barıştırması, susturması falan lazımdı. Erken gitmenize müsaade etmişler bir de, ilginç.
Ayrıca elin 2 günlük kızı için ortalığı kırıp geçiren abiye de şaşarım:KK12:
Fena aşık kız resmen avcunda oynatuyor :) kız tuvalete gidince diyorki şunu şunu söylemeyin bana çok kızıyor sonra , çok trip atıyor şu konuyu açma falan diye uyarıyor :)

Dediğiniz gibi düşünüyorum. Zaten baya uzakta yaşıyoruz gelme gitme yok da eşim birdaha görüşmez diye düşünüyorum..
zaten orda yaptıkları yada yapmadıklarıda sızı zor duruma dusurdu. bencede gıtmesın. sızde cok buyutup uzmeyın kendınızı

Abinizin tutumu doğru değil fakat sizin de verdiğiniz cevaplar doğru değil.
Yaşı büyük duruyor. Ben sana daha iyisini yakistirmistim demek doğru değil. Gönül kimi severse güzel odur derler aslında burada anne ve babanda hatalı ogullarini susturmasi gerekti küfür olayında.
Hani dürüstçe fikrimizi sorunca söyledik ailemde bu konularda rahat olduğu için. Bilemedik böyle davranacağını. Ben aslında yol yakınken kurtulsun istedim. Abimin ilk sevgilisi ve kendini çok kaptırmış diye.

Fena aşık kız resmen avcunda oynatuyor :) kız tuvalete gidince diyorki şunu şunu söylemeyin bana çok kızıyor sonra , çok trip atıyor şu konuyu açma falan diye uyarıyor :)
Tanıştırmasaymış o zaman, neysek oyuzdur yani amaç birbirini tanımak mı kızı pohpohlamak mı?

Ah bu aileler neden böyleler. Benzerini ben de yaşadım. Bir konuda eşimde biz tamamen haklıyız, bunu ailem de söylüyor. Hatta babam özür dilemeli falan dedi kardeşim için. Ben onlar varken gitmiyorum. Bir gün babam emrivaki yaptı, onlar oradayken bizi davet etti. Neymiş barışılacakmış. İkimiz de eşit olsak anlarım da sanki eşim de suçluymuş gibi hadi birbirinizi affedin demeler. Tabi olmadı işler daha da sarpa sardı.

Ama babama ağzıma geleni söyledim bir kelime de edemediler.

Tanıştırmasaymış o zaman, neysek oyuzdur yani amaç birbirini tanımak mı kızı pohpohlamak mı?
Tanışmayı kız istemiş.abimde tanıştırmazsam küser heralde diye tanıştırdı heralde ben öyle düşünüyorum. Kızı yere göğe sığdıramamazı bekledi. Ama olmadı.olmayınca da malum..

Ah bu aileler neden böyleler. Benzerini ben de yaşadım. Bir konuda eşimde biz tamamen haklıyız, bunu ailem de söylüyor. Hatta babam özür dilemeli falan dedi kardeşim için. Ben onlar varken gitmiyorum. Bir gün babam emrivaki yaptı, onlar oradayken bizi davet etti. Neymiş barışılacakmış. İkimiz de eşit olsak anlarım da sanki eşim de suçluymuş gibi hadi birbirinizi affedin demeler. Tabi olmadı işler daha da sarpa sardı.

Ama babama ağzıma geleni söyledim bir kelime de edemediler.
İşte iyilik yapalım demişler ama olmamış.. Umarım sizinde hakkınızda hayırlısı olur:)

Sonuna kadar haklisiniz. Su saatten sonra eskisi gibi olmaniz esinize saygisizlik.
Burda eger bu olayi size gorumceniz yapmis olsaydi ve esiniz halen onunla eskisi gibi olsaydi olurmu?
Asla ve asla evime sokmam selam bile vermem o abiye. Esinize nasil s..r git der ya. Aileniz nasil susar. Size olan saygilari bu kadarmis. Kiymetinizi bilmeyenlere yoklugunuzu hediye edin.

Bastan sona haklisiniz. Mesafenizi koyun bu sekilde olaylari tekrar yasamamak ve esinizin yaninda oldugunuzu bilmesi adina. Saygisindan dolayi da tebrik ederim esinizi

Sonuna kadar haklisiniz. Su saatten sonra eskisi gibi olmaniz esinize saygisizlik.
Burda eger bu olayi size gorumceniz yapmis olsaydi ve esiniz halen onunla eskisi gibi olsaydi olurmu?
Asla ve asla evime sokmam selam bile vermem o abiye. Esinize nasil s..r git der ya. Aileniz nasil susar. Size olan saygilari bu kadarmis. Kiymetinizi bilmeyenlere yoklugunuzu hediye edin.
Bende aynen böyle düşünüyorum.genede tarafsız insanların yorumlarını almak istedim..

Bastan sona haklisiniz. Mesafenizi koyun bu sekilde olaylari tekrar yasamamak ve esinizin yaninda oldugunuzu bilmesi adina. Saygisindan dolayi da tebrik ederim esinizi
Düşünüyorum görümcem bana o küfürü etseydi? Bilemiyorum ben sakin kalamazdım.ama eşim iyiye de kötüye de çok saygılı kibar.. Sustu gülerek valizimizi topladı kızı kucağına aldı çıktık:)

Düşünüyorum görümcem bana o küfürü etseydi? Bilemiyorum ben sakin kalamazdım.ama eşim iyiye de kötüye de çok saygılı kibar.. Sustu gülerek valizimizi topladı kızı kucağına aldı çıktık:)
Masallah yani gercekten baskasi boyle kibar davranmaz biz bayanlar dahil :KK11::KK52:

Tanışmayı kız istemiş.abimde tanıştırmazsam küser heralde diye tanıştırdı heralde ben öyle düşünüyorum. Kızı yere göğe sığdıramamazı bekledi. Ama olmadı.olmayınca da malum..
Sahsen ben kadin olarak sevgilimin kendi istegiyle beni ailesiyle tanistrmasini isterim.yani o isteyene kdr boyle bisiyi kesinlikle istemem.belki zaten nsl bisi oldugu

Sonuna kadar haklısınız valla ailenizde pek bir rahat hiçbir şeye ne oğullarına ne de sizin gitmenize müdahele etmemişler.Hiçbirşey artık eskisi gibi olmaz size sabır diliyorum.

Merhaba hanımlar...
Okuyacağınız için şimdiden teşekkür ederim.

Benim ailemin yoğun ısrarları sonucu hep beraber tatile gitmiştik.. Benden 2 yaş büyük ama eşimden küçük olan ağabeyimde ordaydı..

Ağabeyimin kız arkadaşı da tatile gittiğimiz yerin yakınında oturuyordu. Kısa bir süredir beraberlerdi.. Ama ağabeyim öve öve bitiremiyordu.

Neyse uzatmıyım kız tanışmak istemiş ben ve eşimle küçük de kızım var. Olur dedik. Arabayla çıktık yola.meğer kızı evine almaya gidecekmişiz. Kendi rahatlıkla gelebileceği halde.. Gittik aldık geri olduğumuz yere geldik burda takılıp geri tekrar evine bıraktık. 250 km yol yaptık ki küçük bebeğim var..

Önceden haberim olmadığı için çok sinirlendim lüzumsuz gördüm. Beni be yiğenini düşünen insan pekala kız arkadaşını alıp geldikten sonra bizimle buluşmaya getirebilirdi değil mi?

Dönüşte eşiminde canı sıkıldı.. Kız arkadaşı da çok iticiydi,pişman olduk gittiğimize. Saygısız cevap vermeler,büyüklenmeler falan...

Dönüş yolunda eşim sürekli ağabeyimi övdü yanlış anlama ben sana daha iyisini yakıştırırdım dedi. Sadece yorumu budur.bende "ağabey senden çok büyük duruyor oldukçada saygısız" dedim sadece...

Ki bu yorumları biz yapmıcaktık sonuçta bizi ilgilendirmez ama kendisi 102737373737 kere "nasıl biri sizce" diye sorunca yapmak zorunda kaldık..

Kaldığımız aparta döndük, arabayı uzakta park etti abim eşimde sinirlendi "kucağında çocuk var denas'ın kapıda bıraksana" dedi. Neyse eve girdik,annemle babam nasıl geçti diye sordular.. Bizde ağabeyime söylediklerimizi söyledik sustuk..

Bir an eşime dönerek bağararak "bıktım senden, yol boyunca şikayet ettin, istediğim gibi kullanırım arabayı, madem burayı sevmiyordun niye geldin(onuda eşim muhabbet arasında şöyle dedi: "marmaris fethiyeden daha güzel bence.."Sadece kıyaslama yaptı okadar.), s.ktir git o zaman burdan dedi. Ben ağzını topla diye bağardım çağardım eşim inanılmaz sinirlenmesine rağmen babama dönerek "senin hatrın için susuyorum baba bu lafı ömrümde bana kendi babam bile demedi" dedi.

Annemle babam orda hiç tepki vermediler.böyle konuşma oğlum ayıp falan hiç dahil olmadılar. Öylece izlediler..

Eşimle çok sinirlendik 2 gün sonra uçağımız olmasına rağmen otobüsle döndük..

O günden beri ailemle konuşmuyorum çok parçalandım.. Bugün annemle diyalogumuz oldu. Aile arasında olur böyle şeyler dedi. Ne demek olur neden arka çıkmadın oğlunu dışarı sakinleşmeye yollasaydın bize olurmu öyle şey oturun oturduğunuz yerde deyip eşimden özür diletseydiniz.? Dedim Haksız mıyım?

Ağabeyim tedavi olmalı arabada konuştuğumuz herşeyi inkar etti sizin yanınızda yalan konuştu dedim. Ben oğlumdan memnunum siz kafa yapınızı değiştirin olur böyle şeyler ne varki falan dedi..

Ben şok ..

Ailemle görüşmüyorum..

Şimdi size soruyorum haksız mıyım?
Kardeşiniz yada abiniz ablanız eşinize arka arkaya küfür etse bulunduğunuz yerden kovsa siz bunu sineye çeker misiniz?

Yazım hatam olduysa özür dilerim.okuduğunuz için teşekkürler..

Denas'ım haklısınız ne diyebilirim ki bu kadar olay karşısında eşin de gerçekten muhteşem bir sabır varmış... Rabbim sizin mutluluğunuzu bozmasın Eşinin böyle bi olaya tanık olması kötü bi durum ama olan olmuş eşin de sende çok sakin davranarak büyüklüğünüzü ortaya koymuşsunuz... En azından sizin için Özür dilenecek yada karşı tarafı arayacak bi durum yok... Biraz kendi haline zamana bırakın abininde o kızdan iyi bi kazık yemesi gerek aklının başına gelmesi için...Anne baba için birşey söylemem yanlış olur daha önceki size karşı olan tavırlanırını bilmiyorum ama Bazen mesafelerin önemi yeri çok büyük

sizden destek ve onay bekledı sanırım ıstedıgını vermeyınce olanlar olmus.. Hayret bısey.. Esınıze haksızlık yapılmasına musade etmedıgınız ıcın tebrık ederım.

Abin o yırtık kızı almaz. Siz de boşu boşuna kavga ettiğinizle kalırsınız.
Bir daha mesafe koy, abinle çok muhatap olmayın derim.

Back