Afyonkarahisar///03

a.s.
bende afyonluyum merkezden... yılda bikaç kez gideriz güzel bi şehir yaa.bu yaz hatta kaleya çıkmıştık baya zordu....

a.s. merhaba canım yeni yılın kutlu saglıklı başarılı olsun buraya yenimi katıldın sevgiyle kal.:1hug:

bende afyonluyum merkezden... yılda bikaç kez gideriz güzel bi şehir yaa.bu yaz hatta kaleya çıkmıştık baya zordu....

Ben de Afyonluyum guya ama henuz kalesine gitmisligim yok :mymeka: Ki biz her tatilde giderdik,bayram tatilleri de dahil...

Aslinda Afyonlular olarak hep beraber Afyon kalesinde toplanalim kaydirigubbakcemile5Cikariz oraya bayragi dikeriz :enbuyukkk:

Afyon da olanlar katilabilecek ama olsun,digerleride fotograflara bakar artik..Ben de dahil :1no2:

herkese iyi akşamlar ya kızlar nerlerdesiniz bi beraber yazışamadık sanırım yine uydunuz sizi hayırsız hemşeriler sizi hhhmm.

mrb arkadaslar afyonlualr bir araya gelebilsek tedoya doya sohbet etsek
hiç nasip olmuyor ya alemci misni arklar buradam9sınız şimdi

günaydın kızlar nasılsınız ya gerçektende bi sohbet edemedik okursanız yazımı akşam 9gibi buradaYIM BEKLİYORUM .

selam arkadaşlar bu akşam misafirimiz var umarım geçde olsa size katılırım erzurumdan sevgilerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…