- 10 Ekim 2008
- 342
- 0
-
- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
tmm cnm bnm bi bakem simdik
slm kızlar ben afyon merkezden gamze eşim askerde burda kızlarla yokluğunu birazda olsa dolduruyoz napalım sohbet muhabbet derken vakit öldürüyoz şafak düşürüyoz işte.şafak 400
aslında hepinizlede konuşmak istediğim bişi var ama önce bana cvp yazın tanışalım olurmu?kib a.e.o. hemşerilerim öpüyorum sizleri bya.s.
yesıl caylı kımsın kımlerdensın bende caylıyım hihoyyyt
kızlar sultandağlı varmı aranızda yada yakaseneği bilenler,bişey soracamda
benimde var canım özelden yazışalım istersen baya kişi tanıyorumyerimseniben
a.s.
a.s.selam gurbetci hemşerim .
as hemserimsendemi gurbetcisin yoksa fisfisfis
yokmu bolvadinin icinden biri ya benneyaptımki
merhaba eşimin yarı sülalesi bolvadinli lakap olarak kavlaklar diye geçer sarıçiçekler den iz...
mrbbizimkiler lakapdan kim olduklarini bilirler belki ama ben hic bilmem :çok üzgünüm:
zaten almanyada yasadigimiz icin herkezleri tanimiom sende bolvadinlisin galiba yoksa sadece esinmi , cok sanslisiniz memlekette oldugunuz icin bak biz almanyada gurbetlik cekiozsenağlamasenağlama
a.s.merhaba canım üzülme bende erzurumdayım yinede ayilemi fazla göremiyorum olsun ben cayın köyünden eşimde pazarağaçlı eşim yarı bolvadinli yakınız yani benimde bolvadinli çok arkadaşım var sende bukadar üzülme canım hiç gelmiyormusunuz türkiyeye tatile ayilen vesen nezamandır oradasınız selamlar erzurumdan.:1hug:
cnm ablcm teselli verici mesajin icin cok tskr ederim a.s.
biz senede bi defa yani yaz tatilinde gelioz türkiyeye yetmio tabiki
gurbetlik cok zor ya , ben burda dogdum malesef ama hic sevemedim burayi berbat bi yer ..
Buarada bayraminiz mubarek olsun, öperim ellerinizden :1hug:
halimecim ben bolvadinliyim.sendemi bolvadinlisin yoksa çok sevinirim...as hemserimsendemi gurbetcisin yoksa fisfisfis
yokmu bolvadinin icinden biri ya benneyaptımki