Afyonkarahisar///03

Saygı değer AFYONKARAHİSAR'lı hemşerilerim hepinizi saygıyla kuçaklıyorum. bende çaylıyım benimle görüşmek ve yazışmak isteyen hemşerilerimi bekliyorum.

merhaba öncelikle allah kavuştursun benim eşimde askeri personel erzurumdayız 1 buçuk yıldır sorunu merak ettim canım .

merhaba kızlar benim çocuklugumda afyonda geçti dumlupınar ilkokulunda okudum 1973 dogumluyum var mı aramızda aynı dönem okul arkadaşı

Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

merhaba eşimin yarı sülalesi bolvadinli lakap olarak kavlaklar diye geçer sarıçiçekler den iz...

mrb bizimkiler lakapdan kim olduklarini bilirler belki ama ben hic bilmem :çok üzgünüm:
zaten almanyada yasadigimiz icin herkezleri tanimiom sende bolvadinlisin galiba yoksa sadece esinmi , cok sanslisiniz memlekette oldugunuz icin bak biz almanyada gurbetlik cekiozsenağlamasenağlama

a.s.merhaba canım üzülme bende erzurumdayım yinede ayilemi fazla göremiyorum olsun ben cayın köyünden eşimde pazarağaçlı eşim yarı bolvadinli yakınız yani benimde bolvadinli çok arkadaşım var sende bukadar üzülme canım hiç gelmiyormusunuz türkiyeye tatile ayilen vesen nezamandır oradasınız selamlar erzurumdan.:1hug:

cnm ablcm teselli verici mesajin icin cok tskr ederim a.s.
biz senede bi defa yani yaz tatilinde gelioz türkiyeye yetmio tabiki
gurbetlik cok zor ya , ben burda dogdum malesef ama hic sevemedim burayi berbat bi yer ..
Buarada bayraminiz mubarek olsun, öperim ellerinizden :1hug:

:1hug:Canım çok teşekkür ederim senin ve ailenin bayramı kutlu olsun daha nice bayramlara ulaşmak dileği ile, bizde henüz görevimiz gereği gidemedik ama ne yapalim bizde erzurumda geçirdik, ne kadar uzak olsada güzeldi, sizde inşallah belirli zaman sonra memlekete dönersiniz. Erzurumdan selamlar.

kaydirigubbakcemile Değerli AFYONKARAHİSAR'lı hemşerilerim nerelerdesiniz sizleri beklemekten gözlerim yollarda kaldı. kimse yokmu? oturuma katılacak ve yazışacak hepinize saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…