Afyonkarahisar///03

2 sene bitti 3 sene olacak bu sene tayin isteyeceğim nişanlım ist da ist a gideceğim nasipse davetin için çok tesekkür ederim ama erz a tekrar gitmek isterdim bakalım ilerleyen senelerde siz ank nın neresindensiniz ben polatlıda oturuyom aslında cok ii bi yer ama yalnızlıktan muzdaribim

hayır lı olsun nasipse dügün nezaman ümüt köy yakınında askeri çaglayan lojmanlarında oturdum güzel yerdi dönüşte inşallah elvankentde oturacagiz.

kesinlikle ne saygı var ne ileriye yönelik amaçları inanırmısın şimdikikızlar erkeklerden bile beter önceleri onlarla ugrasmakta zorlanıyordum ama şimdi ii mücadele ediyorum canavarlarla oltulu arklarım da vardır bnm ya bayağı arslan ve aynalı soyadlarında hatta düşünsem baya var

düğünümüz nasipse temmuzda temmuzda yolunuz afyona düşerse beklerim düğünüme ihsaniyeliyim ben siz herlade caylıydınız değil mi

evet bizde çay'danız nasip olurda afyonda olursak düğününüze gelmek isterim. şimdiden hayırlı, uğurlu olsun allah mesut etsin. nişanlında öğretmen mi?

nişanlım gıda mühendisi cok saol güzel dileklerin için çay güzel yeşil sakinbir ilçedir anladığım kadaryla eşin asker ve ondan dolayı erz dasınz

yerimsenibengünaydınlar herkese günaydın hanımlar herkez misait olduu zamanı yazsın o saatte yazışalım.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…