Afyonkarahisar///03

valla eskişehir çok soguk aynı zamandada pahalı bi memleket.d.bakır daha ucuz geliyordu bana.insanları zaten tamamen soguk.komşuluk falan yok .bizde teselliyi memlekette buluyoruz.yakın olunca .sen çaydandın demi....

ben erzurumu cok seviyorm belki üniversiteyi orada okudugm için olabilir alemci ar kı m ben kk ya girdiğimde sen olmuyorsun bundan daolayı pek sohbet edemiyoruz

:ecrin_bebek: ya canım 3 yaşında bebegim var onunla evle derken fazla zaman kalmıyor genelde akşam katılıyorum nadiren de sabahları ya ben oltudayım bilmiyorum insanlar çok itici .:1no2:

valla eskişehir çok soguk aynı zamandada pahalı bi memleket.d.bakır daha ucuz geliyordu bana.insanları zaten tamamen soguk.komşuluk falan yok .bizde teselliyi memlekette buluyoruz.yakın olunca .sen çaydandın demi....

a.s evet çaydan yabizde ankaradan geldik buraya ucuz diyorlardı okadar pahalı ki sorma evler gıda giyim çok pahalı ve her aradıını bulamıyorsun zaten buradada komşuluk yok sen kaç yıllık evlisin çocuun varmı bu arada burası yani oltu nun havası fena diil güzel sayılır geçen yıl çook souktu ben 12 yıllık evliyim 3 yaşında oglum var adı mert çok yaramaz sevgiyle kal.:teytey:

yerimseniben
kızlar aranızda hiçmi sincanlılı yada bayatlı yok lütfen beni aydınlatınnnn lütfennn

yerimseniben e canım biz varız bizimle idare et sende afyon çay dan ım yetmezmi gel sen bizimle sohbet et belki duyarlar onlarda katılır :1hug: sen nerede oturuyorsun ben erzurum oltudayım kız biz yetmezmiyiz:roflol::roflol::roflol:.

merhaba hanımlar ben memurluk için tercih yapıcam afyonda ortalama ev kiraları hakında beni bilgilendirirmisiniz

10 yıllık evliyim.2 tane oglum var.biri 3 e gidiyor.digeri 4,5 yaşında teyzesi.sevgiler.görüşmek dilegiyle.allaha emanet olun...

selam misni kardeşim allah nice mutlu yıllara erdirsin çocuklarınada allah uzun ömürler versin. görüşmek dilegiyle.sizlerde hep beraber allaha emanet olun...

amin arkadaşım.napalım gurbet ellerde çocuk büyütüyoruz.allaah agzımızın tadını bozmasın .dilegim herkes mutlu olur.....iyi geceler..

herkesin yeni yılını kutlar, sağlık mutluluk ve başarılar dilerim. daha nice mutlu yıllara dileklerimle sevgiler sunarım.

bende afyonluyum merkezden... yılda bikaç kez gideriz güzel bi şehir yaa.bu yaz hatta kaleya çıkmıştık baya zordu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…