- 30 Ekim 2008
- 7.974
- 8
- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
ya afyonlu cok az bu sitede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla eskişehir çok soguk aynı zamandada pahalı bi memleket.d.bakır daha ucuz geliyordu bana.insanları zaten tamamen soguk.komşuluk falan yok .bizde teselliyi memlekette buluyoruz.yakın olunca .sen çaydandın demi....sengözlerimebaksanab güzel memlekete yakınsınız nasıl memnunmusunuz eski şehir nasıl güzelmi benimde orada datım oturuyor yengem eskişehirli internetten baktım orasıda baya güzel görünüyor bilemem sizce nasıl iyi akşamlar:1hug:
evet malesef çok az mapalım.bizbize idare edecegiz.hahahaya afyonlu cok az bu sitede
ben erzurumu cok seviyorm belki üniversiteyi orada okudugm için olabilir alemci ar kı m ben kk ya girdiğimde sen olmuyorsun bundan daolayı pek sohbet edemiyoruz
valla eskişehir çok soguk aynı zamandada pahalı bi memleket.d.bakır daha ucuz geliyordu bana.insanları zaten tamamen soguk.komşuluk falan yok .bizde teselliyi memlekette buluyoruz.yakın olunca .sen çaydandın demi....
kızlar aranızda hiçmi sincanlılı yada bayatlı yok lütfen beni aydınlatınnnn lütfennn
kızlar aranızda hiçmi sincanlılı yada bayatlı yok lütfen beni aydınlatınnnn lütfennn
kızlar sultandağlı varmı aranızda yada yakaseneği bilenler,bişey soracamda
yerimseniben:smiley-cool:afyon çaydan yasen neresindensin .
10 yıllık evliyim.2 tane oglum var.biri 3 e gidiyor.digeri 4,5 yaşında teyzesi.sevgiler.görüşmek dilegiyle.allaha emanet olun...a.s evet çaydan yabizde ankaradan geldik buraya ucuz diyorlardı okadar pahalı ki sorma evler gıda giyim çok pahalı ve her aradıını bulamıyorsun zaten buradada komşuluk yok sen kaç yıllık evlisin çocuun varmı bu arada burası yani oltu nun havası fena diil güzel sayılır geçen yıl çook souktu ben 12 yıllık evliyim 3 yaşında oglum var adı mert çok yaramaz sevgiyle kal.:teytey:
kızlar yine yoksunuz.