Afyonkarahisar///03

inşallah girmeye çalışırız.bi aksilik olmazsa alemci.hepinize iyi akşamlar teolog sanada......

slm kızlar emirdağlıyım bende...marmariste yaşıyorum...yokmu aranızda emirdağlı...süprizzzzz:lepi:

slm kızlar emirdağlıyım bende...marmariste yaşıyorum...yokmu aranızda emirdağlı...süprizzzzz:lepi:

a.s.merhaba canım ben emirdaglı diilim ama evimde emirdaglı misafirim var ögretmenkendisi belki tanırsın isa dag aramıza sende hoş geldin :1hug:sana iyi l akşamlar yazışırız umarım bende afyon çaydan ım.yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

merhaba teolog nasılsınkusura bakmayın dünmisafirim vardı nasılsın havanasıl orada burası güzel.

Merhabalar alemci ve su an online olan tum afyonlular kaydirigubbakcemile3 ,nasilsiniz??a.s.

inşallah ya kaç zamandır bekliyorum hemşehrilerimle yazışayım diye bikaç kişi de olsa daha ii olur du ama o da başka zamana olur artık alemci ark ım sen erzurumdaydın di mi ben erzurum mezunuyum ve erzurumu cok ama cok severim

iyi akşamlar teolog nasılsın kimseler yok bizden başka ankarada havalar nasıl burası fena sayılmaz.

ank da hiç kar yok ama buz gibi ayaza ceviriyor hava acıkounca keşke kar yağsa ya ben erzurumu cok özledim ne olur beni yanına al

erzuzrma inana alışırsın insanları da havası da bambaşkadır ank da 3 yıl oldu alışamadım ben ya erz un yerini tutmuyo

ii çok şükür ya okullar eh işte ticaret lisesine verdiler bu sene biraz uğraştırıyo keratalar beni ama onun dışında ii yim sen nasılsın

gel beklerim misafirim ol bizde buraya alışamadık ankarayı özlüyoruz sen kaç yıldır çalışıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…