- 19 Mayıs 2020
- 46.373
- 207.485
Umarız ki sadece hanımı düşünmek zorunda kalsın.Sapıksa sapık yani ne yapalım ki? Onu da hanımı düşünsün. Ben olsam kabul etmem böyle bir şeyi ve evliliğimi de atomlarına kadar sorgularım.
Ama konu sahibi bundan rahatsız olup konu açmasa haberimiz bile olmayacak bir konu için bu kadar sinirlenmek anlamsız.
Konu sahibinin ve eşinin herhangi birimizin arkadaşı, akrabası, komşusu, iş arkadaşı vs olmadığının garantisi yok.
"Ayyiii sapık var" diyenler belki şu an kendi emmioğullarından biri için bu cümleleri kuruyorlardır, kim bilir
İki kişi halinden memnunsa yapacak bir şey yok. Memnun değilse onu da konu sahibi çözecek. Biz adama sapık deyince adam yok olmayacak herhalde
Burada açılan her konuya yazdığımız yorumlar konu sahiplerinde ulvi bi aydınlanmaya sebep oluyodu çünkü, haklısınız. Ama bu konuda başarıya ulaşamadık.Evet benim için de sapıklık. Peki bu bilgi konu sahibine ne kattı şu an?
Kadın istemediği şey için istemiyorum diyemiyor daha. Biz "bu sapıklık" dedik diye eşini boşayacak değil.
Ya da eşi gibi bir adam bu konuyu okuyunca "vay ben ne sapık adammışım. Hemen utanayım" da demeyecek.
Biz sapıklık desek ya da demesek ne değişecek? Normal gören yine normal görecek. Başka çiftler bundan karşılıklı olarak keyif almaya devam edecek.
Bu kadar tepkinin amacı nedir?
Konu sahibi de herkese kendi fikrini sormuş zaten. Bana göre, benim için tarzında yorumladım başka birini örneklemedim.İşte BANA GÖRE, BENİM İÇİN kavramları çok önemli. Sizin için sapıklık başkası için muhteşem bir deneyim olabiliyor.
Yani kimse bu konudaki fantezinin, sırf bu iki kişiyi mutlu etmesinden sebep normal olduğunu savunmasın ya.
Burada açılan her konuya yazdığımız yorumlar konu sahiplerinde ulvi bi aydınlanmaya sebep oluyodu çünkü, haklısınız. Ama bu konuda başarıya ulaşamadık.
Keyf alan alsın banane.. konu sahibi normal mi diye sormuş, değil demişim. Bişey katmış katmamış bilemem.
Tam tersi ben konu sahibinin anlatımından “hoşuma gitmiyor, rahatsız oluyorum ama sesimi çıkaramıyorum” demek istediğini anlıyorum. Psikolojik şiddet olarak bakmak gerekmiyor mu bu durumda?E kadın şu zamana kadar rahatsız olduğunu söylememiş ki kocasına.
İlk bu teklifi aldığında ağzının payını verseydi belki adam bu kasar cesur olmayacaktı.
En azından kadına anlatma konusunda.
Şu anki durumda adam kadına zorla bir şey yaptırmıyor yani. En azından kadının davranışları bunu göstermiyor.
Rahatsız olduğunu söylemiş mi kocasına?Tam tersi ben konu sahibinin anlatımından “hoşuma gitmiyor, rahatsız oluyorum ama sesimi çıkaramıyorum” demek istediğini anlıyorum. Psikolojik şiddet olarak bakmak gerekmiyor mu bu durumda?
Öneriler ve yorumlarda buna göre yapılmalı.
Ama sizin yorumlarınız “eşiniz düşüncelerinde özgürdür, sizinle sevişirken başka birini hayal edebilir” e çıkmıyor mu? Evli bir çiftin cinselliğinde normal olan bu mudur?
Nasıl ya, eşiniz ‘ hadi şimdi ben karşı komşu Ahmet abi olmuşum, sen de Nerminsin ‘ diyor, sonra iyice şevke mi geliyorsunuz
Söylememiş ama o gücü bulamamış yada eşi baskın karakter olduğundan sesini çıkaramamış, istemeden yapmış her neyse. O yüzden konu sahibi psikolojik şiddet altında diyorum zaten.Rahatsız olduğunu söylemiş mi kocasına?
Ben kaçırdıysam yorumumu düzelteyim ona göre.
Çoğu kişi bu isteği namusla ilgili olarak görmüş. İnsan namusu söz konusuysa susup pısar mı? Çeker giderim o evden yan komşuyu hayal ederek cinselliğe ortak olmaktansa. Kocadan korkarsan kocan varken aksiyon almazsın ama gidince sen de çeker gidersin. Asker mi tuttu ev kapısına gitmesin diye.Söylememiş ama o gücü bulamamış yada eşi baskın karakter olduğundan sesini çıkaramamış, istemeden yapmış her neyse. O yüzden konu sahibi psikolojik şiddet altında diyorum zaten.
Kv sinin fazla taleplerine eşinden çekindiği için hayır diyemeyen gelinler de bir nevi psikolojik şiddet yaşamıyor mu? Bizde onlara bu durumun normal olmadığını kabul etmemesi yönünde fikirler veriyoruz. Bu forumda şu ana kadar yazdığım tüm yorumlarda bu bakış açısıylaydı.
Kocam bana seni şimdi karşı komşun gibi yada en yakın arkadaşın gibi hayal ediyorum dese onun ağzını burnunu kırar boşarım. Ileri sapıklıktır buYa arkadaşlar kimin bizleri nerde nasıl hayal ettiğini bilemeyiz. Herkesin düşüncesini okuyabilsek inanın kimse kimseyle ne arkadaş kalır ne aile.
Burda mesele kadının rahatsız olması. İki kişi kuracağı fantazileri de kaç kişiyle sevişeceklerini de hatta eş değiştirmeyi bile karşılıklı rızayla yapıyorsa başkalarına halt yemek düşer.
Sapıklık ve sapkınlık pedofili, ensest, hayvanlarla veya ölülerle ilişkiye girmek vb. dir.
Söylememiş ama o gücü bulamamış yada eşi baskın karakter olduğundan sesini çıkaramamış, istemeden yapmış her neyse. O yüzden konu sahibi psikolojik şiddet altında diyorum zaten.
Kv sinin fazla taleplerine eşinden çekindiği için hayır diyemeyen gelinler de bir nevi psikolojik şiddet yaşamıyor mu? Bizde onlara bu durumun normal olmadığını kabul etmemesi yönünde fikirler veriyoruz. Bu forumda şu ana kadar yazdığım tüm yorumlarda bu bakış açısıylaydı.