Affınıza sığınarak yazıyorum, bir derdim var!

Ece yaren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2020
1
-10
34
Öncelikle buraya bu konuyu açma sebebim gerçekten mantıklı fikirlere ihtiyacım oluşu. Dalga geçecek, kırıcı olacaklar hiç yazmasın lütfen. Şimdiden okuyan anlayan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Yaşım 30 ve 7 yıllık evliyim. Hemen konuya girecek olursam,, eşimle birbirimizi seviyoruz ve evlilikte olması gereken cinsel hayatımız normal yani olması gerektiği gibi. Fakat şöyle bi problem var umarım doğru şekilde izah edebilirim. Birlikte olduğumuz sırada bazen beni başka biri olarak hayal ediyor, mesela yakın arkadaşım yada ne bileyim karşı komşu vs. Benim de onun başkası gibi hayal etmemi istiyor, yemin ederim şu an bunu yazarken utanıyorum ama ne yapayım bilmiyorum. İlişki bittikten sonra da herşey gayet normal, bitti gitti gibi düşünün. Ne oluyorsa ilişki sırasında oluyor. Bu nedir, eşimin bu isteği normal mi, hiç bunu yaşayan var mı aranızda, yoksa bu dünyada bi tek benim başıma mı geliyor bu. Fantezi mi bu, yoksa eşime bu durumdan aşırı rahatsız olduğumu dile getirmeli miyim. İşin en kötü yanı da bu, söyleyemiyorum. Normal zamanda söyleyemiyorum bunu. Offfff. Gerçekten okuyan anlayan kim varsa teşekkür ederim...

Eşiniz sapıtmış. Tabi ki rahatsız olduğunuzu söyleyin. Her istediğini de fantezi olarak düşünmeyin her şeyin bir sınırı var

cinsellikte sınırlar, tabular yoktur bana göre, partnerlerin ikiside istediği sürece. normal nedir cinsellikte çok bi fikrim yok ama siz rahatsız oluyorsanız eşinizin size saygı duyması gerekir bence. siz rahatsızlığınızı dile getirdiniz mi? ne cevap veriyor?

Bence normal değil. Hadi diyelim ki esinize rahatsiz olduğunuzu soylediniz o da bir daha talep etmedi ama onun aklından gecenleri nasıl kontrol edeceksiniz.
Bence esiniz tedavi olmalı çünkü onun düşüncesi çok çirkin. Hem dinen de haram birşey. Yani komsuyla yatamayinca sizin ustunuzde deneyip bunun hayalini kuruyor. Çok iğrenç birşey. Demekki onlara o gözle bakıyor. Ya bence tedaviyle filan uğraşma bu adama beyin nakli yada karakter takviyesi yapamayacaklarina gire duzelmez bu pis sapık.
Kolay kolay demem ama bence ayrilmalisin. Düşüncesi çok çok iğrenç ya.

Bunun neyini soruyorsunuz, nasıl eşinize birşey demeden duruyorsunuz?

Allah sizin gibi komşudan arkadasdan uzak etsin. Kocası en yakın arkadaşını hayal edecek arkadaşı eşine tek bir laf edip tepki gösteremeyecek.

Birde normal mi demissiniz

Ülke sapık dolu ya valla çoluk çocuk sahibi adamlar sapık

İkiniz de durumdan memnun olsaydınız bizlik bir durum yoktu aslında ama siz rahatsızsınız bu durumdan.
Ha rahatsızım deseniz en fazla adam hayal edip size söylemeyecek bence.
Hiç bilemedim valla ne yapılır ne edilir
Kendi başıma gelse herhalde hızla kaçardım maazallah bunun sonu aldatmaya doğru gider bence

Bunun bir ilerisi o hayal ettiğiniz kişilerin gerçekte yanınızda olması. Buna hazır mısınız?

Ben bunu fantezi olarak değerlendiremiyorum. Çok uç bence bu. Eşimden soğuma sebebim olurdu. Şimdi burada amaannn ne var ki fantezi işte diyenler olur belki, ama anladığım siz de garipsemişsiniz. Garipsenmeyecek gibi de değil. Psikolojide yeri nedir araştırın isterseniz ya da psikoloğa danışın.

Ya anlaminiz için durumun vahimligini anlatmak için şu kadarını söyleyeyim. Bir komşumuz gelse size dese ki eşim biz birlikte olurken seni hayal ediyor dese o adama bakış açınız nasıl olur. Onunla bir araya gelmek aynı mahallede yaşamak hatta zor bir durumda kalsaniz yardım almak ister misiniz.
Resmen adamdan köşe bucak kacarsiniz.esinizden de kacmalisniz bence.

Eşiniz başka kadınlarla hayal ettiği cinsel ilişki isteğini sizinle gidermek istiyor.
Sapık düşüncelerini yaşayabilmek için sizin bedeninizi kullanıyor.
En yakın arkadaşınıza, komşunuza sizin sandığınız gözle bakmıyor.
Bu fantezi, cinsellikte tabu vs vs boyutu değil... Sapıklık, sapkınlık...
Onur kırıcı, aşağılayıcı...
Daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum....

İkisinin rızası olsa, ilişkide yakın arkadaşın, komşunun hayal edilmesi normal mi olurdu yani?

Şaşırdım bu yorumunuza.

Arkadaşım bunun içinde akıl gerekmez ki...düşün adamın elinde olsa seninle değil başkasıylaaa şey etcek yanii. Utanmadan kişiyi de belirtiyor

Seni de başka adama yakıştırıyor... hani hemşire, itfayeci fantezisi gibi değil ki bu, bildiğin ahlaksızlık, erdemsizlik...

Bu kadar large adam mı eşiniz? Başka falsoları da vardır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…