- 24 Ekim 2019
- 1.382
- 7.535
Yani kimse bu konudaki fantezinin, sırf bu iki kişiyi mutlu etmesinden sebep normal olduğunu savunmasın ya.
Yukarıda alıntıladığım kısımda dayatma.Nerededir dayatma? Benim gibi düşünün mü diyorum, ya da düşünün diye ikna etmeye mi çalışıyorum.. bu kadar anormal bir durumu bi nevi düşünce özgürlüğü gibi normalleştirdiğinizi düşünüyorum kusura bakmayın.
iki tarafın da rızada olduğu sapkın, amma velakin üçüncü şahısları ilgilendiren bir dolu örnek var. Ama mühim değil, iki taraf mutlu.
Cok yakın arkadaşımın ne yazik ki yaşadığı durum.Bir kerelik fantezi olarak düşünmüş.O ani güzel yasamislar ama sonrası artık bu fantezi olmadan adam akıllı cinsel birliktelik yasanmamaya başlanmış.Normal şartlarda o an hayal ettiği kişiye en ufak yanlış davranış yokmuş ama hayallerde her gun degisen ve bununla gaza gelen adam olmuş.Hattaa karisina da birilerini hayal ettirip onu da katiyormusÖncelikle buraya bu konuyu açma sebebim gerçekten mantıklı fikirlere ihtiyacım oluşu. Dalga geçecek, kırıcı olacaklar hiç yazmasın lütfen. Şimdiden okuyan anlayan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Yaşım 30 ve 7 yıllık evliyim. Hemen konuya girecek olursam,, eşimle birbirimizi seviyoruz ve evlilikte olması gereken cinsel hayatımız normal yani olması gerektiği gibi. Fakat şöyle bi problem var umarım doğru şekilde izah edebilirim. Birlikte olduğumuz sırada bazen beni başka biri olarak hayal ediyor, mesela yakın arkadaşım yada ne bileyim karşı komşu vs. Benim de onun başkası gibi hayal etmemi istiyor, yemin ederim şu an bunu yazarken utanıyorum ama ne yapayım bilmiyorum. İlişki bittikten sonra da herşey gayet normal, bitti gitti gibi düşünün. Ne oluyorsa ilişki sırasında oluyor. Bu nedir, eşimin bu isteği normal mi, hiç bunu yaşayan var mı aranızda, yoksa bu dünyada bi tek benim başıma mı geliyor bu. Fantezi mi bu, yoksa eşime bu durumdan aşırı rahatsız olduğumu dile getirmeli miyim. İşin en kötü yanı da bu, söyleyemiyorum. Normal zamanda söyleyemiyorum bunu. Offfff. Gerçekten okuyan anlayan kim varsa teşekkür ederim...
Düşünceler kontrol edilemez onda ok iz zaten. Ama bunun eyleme dökülmesi olayı var ortada. Kadına yapılan psikolojik şiddet var.Modernlik geri kafalılık değil aslında olay.
Bu konu dışında söylüyorum aslında olayın kontrol edilemez oluşunu anlatmak istemiştim ben mesela.
Daha henüz bence çok normal ben de denemek isterim yazan görmedim mesela yorumlara.
Ama bu hayal etme işinin sınırlarını biz kontrol edemiyoruz. Onu kabul etmek gerek.
Ya birde olaya bilmeden konu olmak var.
Adam ve karısı sevişirken sizi ve kocanızi hayal ediyor. Bence komşunun rızasını almak lazım.
Midem bulandı, ne günlere kaldık.
E kadın şu zamana kadar rahatsız olduğunu söylememiş ki kocasına.Düşünceler kontrol edilemez onda ok iz zaten. Ama bunun eyleme dökülmesi olayı var ortada. Kadına yapılan psikolojik şiddet var.
Düşünce boyutunda kendi içinde tutmamış ki adam.
swinger mi teklif etsinler yani
Dile getirmelisin nesini söyleyemiyosun ne tür bi sapıklık bu devam ettiği sürece pskolojik olarak sağlam kalacağınızı sanmıyorumÖncelikle buraya bu konuyu açma sebebim gerçekten mantıklı fikirlere ihtiyacım oluşu. Dalga geçecek, kırıcı olacaklar hiç yazmasın lütfen. Şimdiden okuyan anlayan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Yaşım 30 ve 7 yıllık evliyim. Hemen konuya girecek olursam,, eşimle birbirimizi seviyoruz ve evlilikte olması gereken cinsel hayatımız normal yani olması gerektiği gibi. Fakat şöyle bi problem var umarım doğru şekilde izah edebilirim. Birlikte olduğumuz sırada bazen beni başka biri olarak hayal ediyor, mesela yakın arkadaşım yada ne bileyim karşı komşu vs. Benim de onun başkası gibi hayal etmemi istiyor, yemin ederim şu an bunu yazarken utanıyorum ama ne yapayım bilmiyorum. İlişki bittikten sonra da herşey gayet normal, bitti gitti gibi düşünün. Ne oluyorsa ilişki sırasında oluyor. Bu nedir, eşimin bu isteği normal mi, hiç bunu yaşayan var mı aranızda, yoksa bu dünyada bi tek benim başıma mı geliyor bu. Fantezi mi bu, yoksa eşime bu durumdan aşırı rahatsız olduğumu dile getirmeli miyim. İşin en kötü yanı da bu, söyleyemiyorum. Normal zamanda söyleyemiyorum bunu. Offfff. Gerçekten okuyan anlayan kim varsa teşekkür ederim...
Nasil desin ki? Sonucta komsusunun kocasiyla sevisiyo sayilir.Hoşunuza gitmiyorsa söylesenize,anlamıyorum ben sizin gibi insanları.Ne diyelim yani şu an biz size ?
Bu kısma katıldım fazlasıyla.Valla kabul edin etmeyin 2 kişinin rızası varsa grupta yapar eşde değiştirir keşke sex sadece sizin düşündüğünüz gibi olsa (iyi ki değil)kimse sizi o yatağa çağırmıyorsa istediğiniz kadar sapıklık yazın anca saçmalamış olursunuz
Yalnız orda mesele eş değiştirme değil. Fuhuş çeteleri, videoya alıp tehdit edenler, para karşılığı bu işleri yapanlar vs. tutuklananlar. Yoksa kimse eş değiştiren bir çiftin evini basmıyor.Daha geçen gün şehir şehir gezip eşli swinger partileri düzenleyen ve katılanların göz altına alındığıyla ilgili bir haber okumuştum.
Orda da alanda verende memnundu ki, bir araya gelmişler.
Ahlak bürodakiler şurada yazan bir kaç uç fikir gibi bakmamış olaya. Ne kadar sığ kanunlarımız var dimi!!!!!!
Dayatma keskin bir ifade. Bu düşünceyi normalleştirme çabanıza duyduğum hayret var benim cümlemdeyse.Yukarıda alıntıladığım kısımda dayatma.
Ben ne demişim; iki tarafın da rızası olan ve KİMSENİN (buna üçüncü şahıslar da dahil) zarar görmediği her şey normaldir...