- 6 Eylül 2010
- 1.188
- 2.150
Acayip bir durum çıkar ortaya insan ne düşüneceğini şaşırır herhaldeBirbirinizle alıp veremediğiniz ne onu anlayamadım. Cnm bu gecede ( Siz X kocanızda Y olsun) Y nin bir karısı varmış X sen onu hayal et bende Y yi düşüneyim sevişirken baktık bunları beğenip tahrik olmuyoruz alalım soluğu boşanma avukatında. Hayır sek...s oyunları olur burada hayat kadınını oynayanını, kocasını pezo yapanı gördük de tanıdıkları hayal edeni duymamıştım. Hayır kapıdan çıkıp o komşuyu görünce ‘ A dün gece seviştiğim adam bu!’ demiyor musunuz, içinizden. Garip buldum. Ama yatak odası sizin tabi. Orada istediğinizi düşünüp hayal etmeye devam edebilirsiniz. Ya da başka atraksiyonlar ararsınız.
Ne sığ ne cehalet kokan bir yorum. Şimdi sen de öğrenmiş oldun ne oldu swingerci mi oldun?Twitter da swinger kovalandığını bildiğinize göre konulara çok uzak değilsiniz.
Sakin ol takıldık sadece..Ne sığ ne cehalet kokan bir yorum. Şimdi sen de öğrenmiş oldun ne oldu swingerci mi oldun?
Başka yerde takılın bir dahakine. Zaten seni alıntılamadim bile sen de sakin ol.Sakin ol takıldık sadece..
Ahahah o nasıl sansürBirbirinizle alıp veremediğiniz ne onu anlayamadım. Cnm bu gecede ( Siz X kocanızda Y olsun) Y nin bir karısı varmış X sen onu hayal et bende Y yi düşüneyim sevişirken baktık bunları beğenip tahrik olmuyoruz alalım soluğu boşanma avukatında. Hayır sek...s oyunları olur burada hayat kadınını oynayanını, kocasını pezo yapanı gördük de tanıdıkları hayal edeni duymamıştım. Hayır kapıdan çıkıp o komşuyu görünce ‘ A dün gece seviştiğim adam bu!’ demiyor musunuz, içinizden. Garip buldum. Ama yatak odası sizin tabi. Orada istediğinizi düşünüp hayal etmeye devam edebilirsiniz. Ya da başka atraksiyonlar ararsınız.
Ben beğendim.Ahahah o nasıl sansür
Bundan sonra bende seks yazmicam sansürleyip sek...s yazacam. Milletin ahlakı bozulmasın benim yüzümden durduk yereBen beğendim.
Benim değil sizin yorumunuz sığ ve cahilce. Siz ancak kendi doğrularınız çerçevesinde olaylara baktığınız sürece de bu cehaletten kurtulamazsınız.Ne sığ ne cehalet kokan bir yorum. Şimdi sen de öğrenmiş oldun ne oldu swingerci mi oldun?
yüzyüze görüyorsun sonuçta evetYani ilişkide tabu sınır olmaz tamam. Yabancı birini hayal etsin ona da --bir yere kadar-- ok. Fantazi diyelim. Ama arkadaş komşu falan girmesin ya konunun içine bence
Eğer yatağa 3. Veya 4. bir kişi giriyorsa zaten farklı bir boyuta geçmiştir o iş. Burada başkası ya da komşu ne fark eder ki...Yani ilişkide tabu sınır olmaz tamam. Yabancı birini hayal etsin ona da --bir yere kadar-- ok. Fantazi diyelim. Ama arkadaş komşu falan girmesin ya konunun içine bence
Baya baya farkeder. Banim bahsettiğim şey FANTEZİ dünyası. Tanınmayan görünmeyen insanlarla (mesela; sarışın bir kadın falan gibi söylemlerle) kurulan hayallerdir. Ama komşu kadın, teyze kızı, eşinin amcası, geçen kafede oturan kızıl saçlı kız girerse bu yatağa (yani gördüğümüz ya da görüştüğümüz insanlar) işte o zaman farklı bir boyut oluyor bence.Eğer yatağa 3. Veya 4. bir kişi giriyorsa zaten farklı bir boyuta geçmiştir o iş. Burada başkası ya da komşu ne fark eder ki...