Affınıza sığınarak yazıyorum, bir derdim var!

E söyleyin istemediğinizi.
Kocanızla sevişirken utanmıyorsunuz, hatta birbirinizin arkadaşlarını, karşı komşunuzu hayal ediyorsunuz da ağzınızı açıp "ben bunu istemiyorum" demeye mi utanıyorsunuz?
İstemiyorum deseniz "nayır nolamaz, sen nasıl karşı komşumuz hayrettin abiyi hayal etmek istemezsin" diye olay mı çıkaracak?
Asıl noktayı kaçırdık yine her zamanki gibi adama tüüüü sapıııık çekerken 😂

Alt komşum Murat abinin hayallerini süslüyor olma fikri ağır geldi, bi gözüm döndü. (Allahım lütfen haberim olmasın böyle bişey varsa. Kaldıramam bunu.)

Dayatma keskin bir ifade. Bu düşünceyi normalleştirme çabanıza duyduğum hayret var benim cümlemdeyse.

Mesele üçüncü şahısın fiziksel zarar görmesi de değil. Sapkın düşünce. Evet ben üçüncü kişiysem bundan haberim olmayacak. Konu bu değil. Konu başlı başına bu sapkın düşünceye yer veren kişilerin ruh halleri.
E size ne işte? Sapkın deme haddini nasıl buluyor insanlar ben de bunu anlamıyorum.

Şöyle örnek vereyim, cinsellik bölümünde iki gündür devam eden vücut çorabı konusu var. Benim asla kabul etmeyeceğim, kendimi aşağılanmış hissedeceğim, eşim böyle bir taleple gelse evliliğimi sorgulama aşamasına geleceğim bir fantezi malzemesi bu. O konuda bir sürü kadın siparişini vermiş mesela. E bana göre aşağılayıcı bir şey olması bazı çiftlerin bundan keyif almasına engel mi? Değil. Bana ya da üçüncü bir kişiye bi zararı var mı? Yok. O konuya girip hepiniz sapıksınız dedim mi? Hayır. Çünkü bana ne.

Ha benim eşimle yaptığım bazı şeyler de o konudaki bir çok kadına göre aşağılayıcıdır, kötüdür, sapıklıktır, kabul edilemezdir muhakkak. O yüzden cinsellikte sınırlar ve fanteziler kişiseldir. İki tarafta mutluysa bize halt etmek düşer 😉

İstemezsiniz de bilemezsiniz ki.
Siz savunmayın da bana niye dayatıyorsunuz mesela?
Benim için iki tarafın da rızası varsa ve hiç kimse zarar görmüyorsa her şey normaldir.
En yakın arkadaşımın kocası yada komşum beni düşünmesi kısmı beni rahatsız etti bilemiyorum ya. Arkadaşımın kocası ya ay yok bu konuda dar kafalıyım

Öncelikle buraya bu konuyu açma sebebim gerçekten mantıklı fikirlere ihtiyacım oluşu. Dalga geçecek, kırıcı olacaklar hiç yazmasın lütfen. Şimdiden okuyan anlayan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Yaşım 30 ve 7 yıllık evliyim. Hemen konuya girecek olursam,, eşimle birbirimizi seviyoruz ve evlilikte olması gereken cinsel hayatımız normal yani olması gerektiği gibi. Fakat şöyle bi problem var umarım doğru şekilde izah edebilirim. Birlikte olduğumuz sırada bazen beni başka biri olarak hayal ediyor, mesela yakın arkadaşım yada ne bileyim karşı komşu vs. Benim de onun başkası gibi hayal etmemi istiyor, yemin ederim şu an bunu yazarken utanıyorum ama ne yapayım bilmiyorum. İlişki bittikten sonra da herşey gayet normal, bitti gitti gibi düşünün. Ne oluyorsa ilişki sırasında oluyor. Bu nedir, eşimin bu isteği normal mi, hiç bunu yaşayan var mı aranızda, yoksa bu dünyada bi tek benim başıma mı geliyor bu. Fantezi mi bu, yoksa eşime bu durumdan aşırı rahatsız olduğumu dile getirmeli miyim. İşin en kötü yanı da bu, söyleyemiyorum. Normal zamanda söyleyemiyorum bunu. Offfff. Gerçekten okuyan anlayan kim varsa teşekkür ederim...
Hayatımda duyduğum en kotu şey size kötü bişey demiyorum yanlış anlamayın ama eşinizin Allah belasını ... Tövbe est o komşu arkadaş vs yerinde bende olabilirdim.benim kocam söylese o kişi yerinde sizde olabilirdiniz iğrenç bişey gerçekten Allah yardım etsin Allah akıl fikir versin.

En yakın arkadaşımın kocası yada komşum beni düşünmesi kısmı beni rahatsız etti bilemiyorum ya. Arkadaşımın kocası ya ay yok bu konuda dar kafalıyım
Yahu hepimizi rahatsız eder de bilemeyiz ki diyorum ben. Bilmediğimiz şeyden rahatsız da olamayız. Fikir olarak evet rahatsız edici ama bu fanteziyle mutlu olan iki insanın yatak odası da bizi ilgilendirmez ki.

Kimin yatağına ya da kendini tatmin etmesine malzeme olduğunu bilemezsin ki hiç bir zaman. Otobüste karşına oturan bir ergene de malzeme olabilirsin, iş arkadaşına da. İnsanların beyinlerini kontrol edemiyoruz ki.
Yani bunu istemem kocam yapsa kocam olarak kalamaz ama kudra. Valla normal gelmedi. Swinger yapsınlar bana ne herkesin kendi isteği ama ben merhaba dedim diye neden ortak alıyorlar beni. Kocam da arkadaşımı düşünse kafasını kırarım

Yani bunu istemem kocam yapsa kocam olarak kalamaz ama kudra. Valla normal gelmedi. Swinger yapsınlar bana ne herkesin kendi isteği ama ben merhaba dedim diye neden ortak alıyorlar beni. Kocam da arkadaşımı düşünse kafasını kırarım
E benim de kabul edeceğim bişey değil. Ama kabul eden var. Konu sahibi de kabul etmek istememesine rağmen kabul etmiş asıl sorun bu bence.

Öncelikle buraya bu konuyu açma sebebim gerçekten mantıklı fikirlere ihtiyacım oluşu. Dalga geçecek, kırıcı olacaklar hiç yazmasın lütfen. Şimdiden okuyan anlayan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Yaşım 30 ve 7 yıllık evliyim. Hemen konuya girecek olursam,, eşimle birbirimizi seviyoruz ve evlilikte olması gereken cinsel hayatımız normal yani olması gerektiği gibi. Fakat şöyle bi problem var umarım doğru şekilde izah edebilirim. Birlikte olduğumuz sırada bazen beni başka biri olarak hayal ediyor, mesela yakın arkadaşım yada ne bileyim karşı komşu vs. Benim de onun başkası gibi hayal etmemi istiyor, yemin ederim şu an bunu yazarken utanıyorum ama ne yapayım bilmiyorum. İlişki bittikten sonra da herşey gayet normal, bitti gitti gibi düşünün. Ne oluyorsa ilişki sırasında oluyor. Bu nedir, eşimin bu isteği normal mi, hiç bunu yaşayan var mı aranızda, yoksa bu dünyada bi tek benim başıma mı geliyor bu. Fantezi mi bu, yoksa eşime bu durumdan aşırı rahatsız olduğumu dile getirmeli miyim. İşin en kötü yanı da bu, söyleyemiyorum. Normal zamanda söyleyemiyorum bunu. Offfff. Gerçekten okuyan anlayan kim varsa teşekkür ederim...
Buna fantazi diyecek olanlar vardır eminim ama bu sapıklık.
Bu başka bir şey adı ağzıma geliyor ama söyleyemem..
Bu kabul edilemez.

E size ne işte? Sapkın deme haddini nasıl buluyor insanlar ben de bunu anlamıyorum.

Şöyle örnek vereyim, cinsellik bölümünde iki gündür devam eden vücut çorabı konusu var. Benim asla kabul etmeyeceğim, kendimi aşağılanmış hissedeceğim, eşim böyle bir taleple gelse evliliğimi sorgulama aşamasına geleceğim bir fantezi malzemesi bu. O konuda bir sürü kadın siparişini vermiş mesela. E bana göre aşağılayıcı bir şey olması bazı çiftlerin bundan keyif almasına engel mi? Değil. Bana ya da üçüncü bir kişiye bi zararı var mı? Yok. O konuya girip hepiniz sapıksınız dedim mi? Hayır. Çünkü bana ne.

Ha benim eşimle yaptığım bazı şeyler de o konudaki bir çok kadına göre aşağılayıcıdır, kötüdür, sapıklıktır, kabul edilemezdir muhakkak. O yüzden cinsellikte sınırlar ve fanteziler kişiseldir. İki tarafta mutluysa bize halt etmek düşer 😉
Eşdeğer bularak verdiğiniz örnekten sonra çok bi şey yazmak istemiyorum açıkçası. Biraz daha zorlasanız, “her evli çiftin uygulaması gereken bir fantezi” ye kadar gidecek, ha gayret.

Eşdeğer bularak verdiğiniz örnekten sonra çok bi şey yazmak istemiyorum açıkçası. Biraz daha zorlasanız, “her evli çiftin uygulaması gereken bir fantezi” ye kadar gidecek, ha gayret.
Anlamak istemiyorsunuz. Eşdeğer demiyorum. Herkesin kabul edecekleri, sınırları, fantazileri farklıdır diyorum. Ama kime diyorum. Neyse sustum. He sapık, tü, kaka, mok.

Anlamak istemiyorsunuz. Eşdeğer demiyorum. Herkesin kabul edecekleri, sınırları, fantazileri farklıdır diyorum. Ama kime diyorum. Neyse sustum. He sapık, tü, kaka, mok.
Sapıklık evet. Herkesin fantezi sınırları farklıdır yea türden değil yani.
İstediğiniz çorap örneğini verebilirsiniz. Ve komik de değilsiniz.

Yalnız orda mesele eş değiştirme değil. Fuhuş çeteleri, videoya alıp tehdit edenler, para karşılığı bu işleri yapanlar vs. tutuklananlar. Yoksa kimse eş değiştiren bir çiftin evini basmıyor.
Fuhuşta da karşılıklı rıza var sonuçta gönüllü olma açısından bakarsak. Ama oraya girmeyeceğim hiç.
Tabi ki kimse kimsenin düşüncelerini, hayal dünyasını kontrol edemez. Burada doğru olmadığını söyleyenler cezai yaptırım uygulansın demiyor ki. Bir kadın olarak durumun kabul edilebilir olup olmadığı konusunda herkes fikrini söylüyor. Komşunun kocası beni hayal ederse ruhum bile duymaz, engelleyemem de ama normal bir düşünce değildir, sapkınlıktır.
Eşim ilişki sırasında benim yerime başkasını düşünse maddesel olarak beni aldatmasa da, manevi olarak aldatıyor demektir.
Düşüncelerin ve hayal dünyasının kontrol edilemez olması hepsinin normal, kabul edilir yada hoş karşılanması anlamına gelmiyor.

Fuhuşta da karşılıklı rıza var sonuçta gönüllü olma açısından bakarsak. Ama oraya girmeyeceğim hiç.
Tabi ki kimse kimsenin düşüncelerini, hayal dünyasını kontrol edemez. Burada doğru olmadığını söyleyenler cezai yaptırım uygulansın demiyor ki. Bir kadın olarak durumun kabul edilebilir olup olmadığı konusunda herkes fikrini söylüyor. Komşunun kocası beni hayal ederse ruhum bile duymaz, engelleyemem de ama normal bir düşünce değildir, sapkınlıktır.
Eşim ilişki sırasında benim yerime başkasını düşünse maddesel olarak beni aldatmasa da, manevi olarak aldatıyor demektir.
Düşüncelerin ve hayal dünyasının kontrol edilemez olması hepsinin normal, kabul edilir yada hoş karşılanması anlamına gelmiyor.
İşte BANA GÖRE, BENİM İÇİN kavramları çok önemli. Sizin için sapıklık başkası için muhteşem bir deneyim olabiliyor.

Sapıksa sapık yani ne yapalım ki? Onu da hanımı düşünsün. Ben olsam kabul etmem böyle bir şeyi ve evliliğimi de atomlarına kadar sorgularım.
Ama konu sahibi bundan rahatsız olup konu açmasa haberimiz bile olmayacak bir konu için bu kadar sinirlenmek anlamsız.

Konu sahibinin ve eşinin herhangi birimizin arkadaşı, akrabası, komşusu, iş arkadaşı vs olmadığının garantisi yok.
"Ayyiii sapık var" diyenler belki şu an kendi emmioğullarından biri için bu cümleleri kuruyorlardır, kim bilir 😂
İki kişi halinden memnunsa yapacak bir şey yok. Memnun değilse onu da konu sahibi çözecek. Biz adama sapık deyince adam yok olmayacak herhalde 😂

Ay vucut çorabıda sevmeyen ne bileyim :KK70: kınım kınım kınadım seni :KK70:

Sapıklık evet. Herkesin fantezi sınırları farklıdır yea türden değil yani.
İstediğiniz çorap örneğini verebilirsiniz. Ve komik de değilsiniz.

Evet benim için de sapıklık. Peki bu bilgi konu sahibine ne kattı şu an?
Kadın istemediği şey için istemiyorum diyemiyor daha. Biz "bu sapıklık" dedik diye eşini boşayacak değil.
Ya da eşi gibi bir adam bu konuyu okuyunca "vay ben ne sapık adammışım. Hemen utanayım" da demeyecek.
Biz sapıklık desek ya da demesek ne değişecek? Normal gören yine normal görecek. Başka çiftler bundan karşılıklı olarak keyif almaya devam edecek.
Bu kadar tepkinin amacı nedir?

X