Affınıza sığınarak yazıyorum, bir derdim var!

Evet arkasındayım zaten, ben diyim bu görüşümün siz diyin direktifin. iki kişinin rızası olsa da yapılan bu fanteziyi sapkınlık olarak görüyorum. Ve bunu sırf ama rıza var, iki kişi de mutlu şeklinde “savunulmasına” isyan ettim.
Yoksa ister düşünsünler ister düşünmekle kalmayıp swinger yapsınlar banane.
Bahsettiğiniz aydınlanmaya sebep olmayan yorumlar bu forumdaki her konu için geçerli o zaman hiç bir yorum yapmayalım, fikir beyan etmeyelim.

Susup pısan kadınlar var malesef. Sadece bu forum konusunda bile değil. Aldatılan, şiddet gören buna rağmen gidemeyen bir sürü kadın var.

Niye söyleyemiyorsun ki.Yakın arkadaş falan yuh yani öyle adamın yanına kimi getirsen o gözle bakıyor demek ki.Erkeklerden soğumaya başlıyor gibi oluyorum evliliğim sarsılır diye tutuyorum kendimi.Bu adam bunu dillendiriyor dillendirmeyen erkekler de var mı ki insan korkuyor valla.Sana tavsiye veremem ki ne diyim

E konu o zaten.
Kırarsan devamını getirmez korkudan.
Kırmayıp ilişkiye girmeye devam edersen adam da cesurlaşır.

Ağız burun kırmaya bile gerek yok,yollarınızı ayıracaksınız işte,namus namus diye ölen toplumun böyle çılgın fantezilere evlilik içinde ok demesi kadar ironik bir şey yok.Herkes deliriyor namus için,ama swingerdan geçilmiyor ülkede.Çılgın çılgın partiler,hani marjinal bizdik diye soruyorsunuz sonra kendinize.
Benim hiçbir fanteziyle de sorunum yok bu arada.Ben de iki kişi mutluysa banane diyorum,ama evlilik öncesi cinsellikten korkan,ahlaksızlar diye damga vuran tiplerin evlilik içindeki çılgın fantezilerini,çarpık ilişkilerini görünce evlilik denen kavramın mantığını sorguluyorum,ortaya pek de hoş bir şey çıkmıyor.

Bence eşinle konuşmalısın tartışma halinde olarak değil de sohbet edermiş gibi neden böyle istediğini. Rahatsızlık duyuyorsun sonuçta kesinlikle söylemelisin.

Susup pısan kadınlar var malesef. Sadece bu forum konusunda bile değil. Aldatılan, şiddet gören buna rağmen gidemeyen bir sürü kadın var.
E varlar tamam da destek çıkmayacağız herhalde.
Ne diyeyim konu sahibine aman kocan psikolojik şiddet uygular sen devam et mi?

Ağız burun kırmaktan bahsim tepki göstermek anlamındaydı. Yorumu yapan kişi o örnekten başlattığı için yani.

Geri kalan yorumların benimle bir alakası yok sanırım.

Başka birini hayal eden kesinlikle eldeki ile tatmin olamıyordur, net.. fantazi diyen ya kendini ya karşısındakini kandırıyordur..

Ağız burun kırmaktan bahsim tepki göstermek anlamındaydı. Yorumu yapan kişi o örnekten başlattığı için yani.

Geri kalan yorumların benimle bir alakası yok sanırım.

Yok ilk kısmı da size yazmamıştım zaten,sizin ağız burun kırın demediğinizi biliyorum,sadece sinirlenecek bir şey bile yok demek istiyorum kızar bağırırım diyen arkadaşlara.Kızınca da bir şey değişmez çünkü,adam en fazla içine atar yine düşünür durur,hoşunuza gitmiyorsa ayrılacaksınız bunun başka yolu yok.
O yüzden cinsellik evlilikten önce kesinlikle konuşulmalı,insanlar birbirlerini tanımalılar,ama bizim toplum bu konuda çok katı,evlilik içinde de böyle tuhaf tuhaf ilişkiler çıkıyor işte.

Bkz: konuya ilk yorumum
Hepsine katılıyorum

E varlar tamam da destek çıkmayacağız herhalde.
Ne diyeyim konu sahibine aman kocan psikolojik şiddet uygular sen devam et mi?
çıkalım demedim ki, 10 küsür yorumumda “bu durumu kabul etme” yönündedir zaten. Bizim ki kendi aramızda mesajlaşma boyutuna geçmeye başladı bence.
Aslında son iki üç alıntılanmada aynı şeyleri düşünüyoruz deyip konuyu kapatayım bari ben. İyi akşamlar

Bence iki tarafın da rızası olduktan sonra cinsellik deniz derya. Bu tarz fanteziler de çok anormal değil, birileri bunları yaşamıyor düşünmüyor diye yaşayan düşünen tü kaka da değil. Yalnız bunun tek şartı karşılıklı istek.
Siz bu durumdan rahatsıssanız bunu eşinizle açık bir şekilde konuşmalısınız.

Uye olup anında burayı bulup 15 dakika içerisinde konuyu yazıp açmayı nasıl başarıyorsunuz. Kk ya ilk üye olurken bir ben mi saftım

Yok ya bu gerçek olamaz sanmam yani, çünkü bunu hiç bi kadın sindiremez tamam ben karşı komşum olayım, sen de arkadaşın ol yapalım demez. Tek kelimeyle iğrenç.

E konu o zaten.
Kırarsan devamını getirmez korkudan.
Kırmayıp ilişkiye girmeye devam edersen adam da cesurlaşır.
Ben de böyle kocaların kafaları kırılmalı yazdım zaten. Birisinin bana cevabına karşı yazmıştım yani konunun ne olduğunu biliyorum

Kocam bana seni şimdi karşı komşun gibi yada en yakın arkadaşın gibi hayal ediyorum dese onun ağzını burnunu kırar boşarım. Ileri sapıklıktır bu

Konu sahibi şuna açıklık getirmeli. Adam konu sahibinin en yakın arkadasını mı hayal etmek istiyor yoksa genel anlamda bir arkadaş ya da komşu fantazisi mi istiyor ikisi farklı şeyler.
Bana da eşim dese senin en yakın arkadasın ol ne saçmalıyosun derim tabiki ama başka biri olarak davranma yapılabilir yani ayrıntı önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…