E konu o zaten.Kocam bana seni şimdi karşı komşun gibi yada en yakın arkadaşın gibi hayal ediyorum dese onun ağzını burnunu kırar boşarım. Ileri sapıklıktır bu
Ben de onu diyorum işte.
Yaptığımız yorumlar kimsede ulvi bir aydınlanmaya sebep olmayacak. Başkalarının yorumlarıyla ilgili direktif vererek neyi amaçladığınızı anlamadım diyorum.
Konu sahibi "normal mi" demiş, "normal değil" demişsiniz. İyi de etmişsiniz.
Normal bulanlar da kendi fikirlerini söylemişler. Bu kadar basit.
Susup pısan kadınlar var malesef. Sadece bu forum konusunda bile değil. Aldatılan, şiddet gören buna rağmen gidemeyen bir sürü kadın var.Çoğu kişi bu isteği namusla ilgili olarak görmüş. İnsan namusu söz konusuysa susup pısar mı? Çeker giderim o evden yan komşuyu hayal ederek cinselliğe ortak olmaktansa. Kocadan korkarsan kocan varken aksiyon almazsın ama gidince sen de çeker gidersin. Asker mi tuttu ev kapısına gitmesin diye.
Niye söyleyemiyorsun ki.Yakın arkadaş falan yuh yani öyle adamın yanına kimi getirsen o gözle bakıyor demek ki.Erkeklerden soğumaya başlıyor gibi oluyorum evliliğim sarsılır diye tutuyorum kendimi.Bu adam bunu dillendiriyor dillendirmeyen erkekler de var mı ki insan korkuyor valla.Sana tavsiye veremem ki ne diyimÖncelikle buraya bu konuyu açma sebebim gerçekten mantıklı fikirlere ihtiyacım oluşu. Dalga geçecek, kırıcı olacaklar hiç yazmasın lütfen. Şimdiden okuyan anlayan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Yaşım 30 ve 7 yıllık evliyim. Hemen konuya girecek olursam,, eşimle birbirimizi seviyoruz ve evlilikte olması gereken cinsel hayatımız normal yani olması gerektiği gibi. Fakat şöyle bi problem var umarım doğru şekilde izah edebilirim. Birlikte olduğumuz sırada bazen beni başka biri olarak hayal ediyor, mesela yakın arkadaşım yada ne bileyim karşı komşu vs. Benim de onun başkası gibi hayal etmemi istiyor, yemin ederim şu an bunu yazarken utanıyorum ama ne yapayım bilmiyorum. İlişki bittikten sonra da herşey gayet normal, bitti gitti gibi düşünün. Ne oluyorsa ilişki sırasında oluyor. Bu nedir, eşimin bu isteği normal mi, hiç bunu yaşayan var mı aranızda, yoksa bu dünyada bi tek benim başıma mı geliyor bu. Fantezi mi bu, yoksa eşime bu durumdan aşırı rahatsız olduğumu dile getirmeli miyim. İşin en kötü yanı da bu, söyleyemiyorum. Normal zamanda söyleyemiyorum bunu. Offfff. Gerçekten okuyan anlayan kim varsa teşekkür ederim...
E konu o zaten.
Kırarsan devamını getirmez korkudan.
Kırmayıp ilişkiye girmeye devam edersen adam da cesurlaşır.
Bence eşinle konuşmalısın tartışma halinde olarak değil de sohbet edermiş gibi neden böyle istediğini. Rahatsızlık duyuyorsun sonuçta kesinlikle söylemelisin.Öncelikle buraya bu konuyu açma sebebim gerçekten mantıklı fikirlere ihtiyacım oluşu. Dalga geçecek, kırıcı olacaklar hiç yazmasın lütfen. Şimdiden okuyan anlayan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Yaşım 30 ve 7 yıllık evliyim. Hemen konuya girecek olursam,, eşimle birbirimizi seviyoruz ve evlilikte olması gereken cinsel hayatımız normal yani olması gerektiği gibi. Fakat şöyle bi problem var umarım doğru şekilde izah edebilirim. Birlikte olduğumuz sırada bazen beni başka biri olarak hayal ediyor, mesela yakın arkadaşım yada ne bileyim karşı komşu vs. Benim de onun başkası gibi hayal etmemi istiyor, yemin ederim şu an bunu yazarken utanıyorum ama ne yapayım bilmiyorum. İlişki bittikten sonra da herşey gayet normal, bitti gitti gibi düşünün. Ne oluyorsa ilişki sırasında oluyor. Bu nedir, eşimin bu isteği normal mi, hiç bunu yaşayan var mı aranızda, yoksa bu dünyada bi tek benim başıma mı geliyor bu. Fantezi mi bu, yoksa eşime bu durumdan aşırı rahatsız olduğumu dile getirmeli miyim. İşin en kötü yanı da bu, söyleyemiyorum. Normal zamanda söyleyemiyorum bunu. Offfff. Gerçekten okuyan anlayan kim varsa teşekkür ederim...
E varlar tamam da destek çıkmayacağız herhalde.Susup pısan kadınlar var malesef. Sadece bu forum konusunda bile değil. Aldatılan, şiddet gören buna rağmen gidemeyen bir sürü kadın var.
Tam bir şeyler yazacaktım ki sizi gördüm vazgeçtim:)9 sayfa yorum yazılmış ama konu sahibi ortada yok.
Ne kadan güzel
Fake değilde nedir diye düşünüyor insan.
Ağız burun kırmaktan bahsim tepki göstermek anlamındaydı. Yorumu yapan kişi o örnekten başlattığı için yani.Ağız burun kırmaya bile gerek yok,yollarınızı ayıracaksınız işte,namus namus diye ölen toplumun böyle çılgın fantezilere evlilik içinde ok demesi kadar ironik bir şey yok.Herkes deliriyor namus için,ama swingerdan geçilmiyor ülkede.Çılgın çılgın partiler,hani marjinal bizdik diye soruyorsunuz sonra kendinize.
Benim hiçbir fanteziyle de sorunum yok bu arada.Ben de iki kişi mutluysa banane diyorum,ama evlilik öncesi cinsellikten korkan,ahlaksızlar diye damga vuran tiplerin evlilik içindeki çılgın fantezilerini,çarpık ilişkilerini görünce evlilik denen kavramın mantığını sorguluyorum,ortaya pek de hoş bir şey çıkmıyor.
Ağız burun kırmaktan bahsim tepki göstermek anlamındaydı. Yorumu yapan kişi o örnekten başlattığı için yani.
Geri kalan yorumların benimle bir alakası yok sanırım.
Bkz: konuya ilk yorumumYok ilk kısmı da size yazmamıştım zaten,sizin ağız burun kırın demediğinizi biliyorum,sadece sinirlenecek bir şey bile yok demek istiyorum kızar bağırırım diyen arkadaşlara.Kızınca da bir şey değişmez çünkü,adam en fazla içine atar yine düşünür durur,hoşunuza gitmiyorsa ayrılacaksınız bunun başka yolu yok.
O yüzden cinsellik evlilikten önce kesinlikle konuşulmalı,insanlar birbirlerini tanımalılar,ama bizim toplum bu konuda çok katı,evlilik içinde de böyle tuhaf tuhaf ilişkiler çıkıyor işte.
E varlar tamam da destek çıkmayacağız herhalde.
Ne diyeyim konu sahibine aman kocan psikolojik şiddet uygular sen devam et mi?
Öncelikle buraya bu konuyu açma sebebim gerçekten mantıklı fikirlere ihtiyacım oluşu. Dalga geçecek, kırıcı olacaklar hiç yazmasın lütfen. Şimdiden okuyan anlayan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Yaşım 30 ve 7 yıllık evliyim. Hemen konuya girecek olursam,, eşimle birbirimizi seviyoruz ve evlilikte olması gereken cinsel hayatımız normal yani olması gerektiği gibi. Fakat şöyle bi problem var umarım doğru şekilde izah edebilirim. Birlikte olduğumuz sırada bazen beni başka biri olarak hayal ediyor, mesela yakın arkadaşım yada ne bileyim karşı komşu vs. Benim de onun başkası gibi hayal etmemi istiyor, yemin ederim şu an bunu yazarken utanıyorum ama ne yapayım bilmiyorum. İlişki bittikten sonra da herşey gayet normal, bitti gitti gibi düşünün. Ne oluyorsa ilişki sırasında oluyor. Bu nedir, eşimin bu isteği normal mi, hiç bunu yaşayan var mı aranızda, yoksa bu dünyada bi tek benim başıma mı geliyor bu. Fantezi mi bu, yoksa eşime bu durumdan aşırı rahatsız olduğumu dile getirmeli miyim. İşin en kötü yanı da bu, söyleyemiyorum. Normal zamanda söyleyemiyorum bunu. Offfff. Gerçekten okuyan anlayan kim varsa teşekkür ederim...
Ben de böyle kocaların kafaları kırılmalı yazdım zaten. Birisinin bana cevabına karşı yazmıştım yani konunun ne olduğunu biliyorumE konu o zaten.
Kırarsan devamını getirmez korkudan.
Kırmayıp ilişkiye girmeye devam edersen adam da cesurlaşır.
Kocam bana seni şimdi karşı komşun gibi yada en yakın arkadaşın gibi hayal ediyorum dese onun ağzını burnunu kırar boşarım. Ileri sapıklıktır bu