Affınıza sığınarak yazıyorum, bir derdim var!

Kimin yatağına ya da kendini tatmin etmesine malzeme olduğunu bilemezsin ki hiç bir zaman. Otobüste karşına oturan bir ergene de malzeme olabilirsin, iş arkadaşına da. İnsanların beyinlerini kontrol edemiyoruz ki.

Böyle şeyleri normal görmeyi modernlikle bağdaştırmayalim zaten

Ama burada nomunomuchua nın da dediği gibi insanlar modern olacağız diye her türlü şeye açıklar.
Grup seks ne kadar normal evli çiftler için ?
Ben kabul etmem, eminim eşim de etmez.
Ama bunu yazsam kalkıp siz modern değilsiniz geri kafalısınız diyen çok insan olur burada.
Farklı olalım, beğeni kasalım derken bakıyorum genişlikler hava da uçuşuyor.
Bana eşimle yaşadıklarım okey ama grinin 50 tonunu yaşamanın bir mantığı yok.
Aynı şey sadece seks için değil, benim bir kız arkadaşımla çok samimi olamaz.
El kol hareketi yapamaz.
Bana buda terstir.

Empati yapıyorum hemmennnnn.Onu bunu hayal ederek benimle birlikte olmasını midem almazdı çünkü bu fanteziden çıkıp sapıklığa doğru evrilmiş oluyor.

nasıl kabullenip ilişkiyi devam ettirebiliyorsunuz helal valla. ben olsam böyle bir teklifte bulunduğu an ayağımın baş parmağını gözüne ittiririm

Yok tatlım yoook.
Adam akıl olarak bile başkasını eklesin kapının önüne korum.
Bizim bu konularda hiç tavizimiz yok varsın geri kafalı olalım.
Sıfır modernlik olsun.

Ben zaten genel olarak rıza olayına karşıyım. Rızaya gerek yok diye nekrofili çıkmış mesela ortaya. Bazı sınırlar olmalı.
Cinsellikte sınırları (suç olanlar haricinde-nekrofili suçtur-) kişinin kendisi belirler. Senin karşı olup olmaman pek bir şey ifade etmiyor kanun önünde de hayatın içinde de.

Yok tatlım yoook.
Adam akıl olarak bile başkasını eklesin kapının önüne korum.
Bizim bu konularda hiç tavizimiz yok varsın geri kafalı olalım.
Sıfır modernlik olsun.
Modernlik geri kafalılık değil aslında olay.
Bu konu dışında söylüyorum aslında olayın kontrol edilemez oluşunu anlatmak istemiştim ben mesela.
Daha henüz bence çok normal ben de denemek isterim yazan görmedim mesela yorumlara.
Ama bu hayal etme işinin sınırlarını biz kontrol edemiyoruz. Onu kabul etmek gerek.

Kimin yatağına ya da kendini tatmin etmesine malzeme olduğunu bilemezsin ki hiç bir zaman. Otobüste karşına oturan bir ergene de malzeme olabilirsin, iş arkadaşına da. İnsanların beyinlerini kontrol edemiyoruz ki.
Otobüste ki ergen yada iş arkadaşına malzeme olmakla ayni şey değil ki bu.

Burada, komşun ve yakın arkadaşın olan bir çiftin sevismelerine malzeme olmak var ikisi ayrı şeyler bence.

O hadi bunu normal görüyor baskasini hayal ediyor ,siz o dedi diye neden yapıyorsunuz. Bunu nasıl size diyebiliyor anlamis değilim

Şu an bizlik bi durum yok ama konu sahibinin kocası ile komşu olsaydık bizlik bir sorun olurdu. Ya bi ünlü olur hayal edilen ona rıza diyebiliriz belki, ama kapı komşusu, en yakın arkadaş yahu hööeeeh.

Benim anlamadigim nokta su. Sen x ol veya ben y olayim gibi tanidiginiz.kisileri mi soyluyor? Direk onlarin fantezisini mi kuruyor? Yoksa farazi bi komsudan veya akrabadan mi bahsediyorz? Ikisi arasinda cok fark var bence

Ne derseniz diyin size söylemesede hayal edecektir bence . Üzücü bir durum Allah yardim etsin esiniz anlayisli biri ise konusabilirsiniz kirildiginizi soyleyebilirsiniz . Bilemedim

Cinsellikte sınırları (suç olanlar haricinde-nekrofili suçtur-) kişinin kendisi belirler. Senin karşı olup olmaman pek bir şey ifade etmiyor kanun önünde de hayatın içinde de.
Diyorum ki yasalara bakıp ay bu suç muydu ya diye düşünmeye varmadan önce bazı sınırlar olmalı. İş yasalara kalmamalı. Pedofili, nekrofili filan gibi şeyler yasalarla engellenmeye kalmamalı. Özgürlüğün tanımı bile kısıtlama ile yapılabiliyorsa. Seksteki özgürlüğün tanımı da bazı kısıtlamalarla yapılmalı.

Bi ucundan modernlik olmasa da açık fikirliliğe dayanır bence. İnsanların ne tür fanteziler yaşayıp kendi yataklarında neler yaptıkları ucu bana dokunmadığı sürece beni niye alakadar etsin ki?

O yüzden ovvv sapık, rezalet, ahlaksızlık vs. yorumları bana komik geliyor açıkçası. Olaya dahil olan herkes mutluysa bize ne, değilse çözümlerini kendileri bulsunlar. Bunun sonu yok çünkü. Birine göre oral seks de sapıklıktır, diğerine göre sado-mazo ilişkiler keyiflidir. Çok kişisel şeyler. Tartışılması anlamsız.

Otobüste ki ergen yada iş arkadaşına malzeme olmakla ayni şey değil ki bu.

Burada, komşun ve yakın arkadaşın olan bir çiftin sevismelerine malzeme olmak var ikisi ayrı şeyler bence.
Bence farkı yok. İş arkadaşın da karısıyla sevişirken seni düşünebilir. Engel olamazsın, olamayız.

Eşinizle bu durumu ciddi bir şekilde konusun bu fantezi değil eşiniz yatakta başkasını arzulayarak size dokunuyor bu çok kırıcı bir durum. Yani kesinlikle normal değil

Ben de diyorum ki seksteki özgürlüğün tanımı tamamiyle kişiseldir suç olanlar dışında.

Şunu anlarım bir sahne görürsün denemek istersin eşinle.
Buna tamamım.
Ama o sahneyi eşinle denersen tamamım sahnedeki adamı yada kadını hayal edersen buna hayırım.
Bence buda sapıklık bana göre.
Kaldı ki konu sahibi komşunu, arkadaşını düşün demiş.
Konu sahibinin varsa kız kardeşi, kuzenini düşünmediği ne malum
Hayal etme işi doğru diyorsun herkesin hayal gücünü kontrol edemiyoruz ama adam gelip bunu söylemiş ya bunu da normal karşılamayız dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…