- 11 Aralık 2018
- 39.665
- 245.783
Kimin yatağına ya da kendini tatmin etmesine malzeme olduğunu bilemezsin ki hiç bir zaman. Otobüste karşına oturan bir ergene de malzeme olabilirsin, iş arkadaşına da. İnsanların beyinlerini kontrol edemiyoruz ki.Buna katılamadım ya, karşı komşumun yatak odasına malzeme olmak istemezdim ben açıkçası. Bu hizmetçi kostümü, polis kostümü giymek gibi bir şey değil bence üçüncü kişilerin haberi yok birine malzeme olmuşlar
Böyle şeyleri normal görmeyi modernlikle bağdaştırmayalim zaten
Ben zaten genel olarak rıza olayına karşıyım. Rızaya gerek yok diye nekrofili çıkmış mesela ortaya. Bazı sınırlar olmalı.Çocuklarda rıza aranmaz.
Her şeyin b.kunu çıkardılar.
Seks hayatımıza kadın ekleyelim bir onu bir seni şey edeyim. Ya da adam eklensin ikimiz birden seni şey edelim diyeni de duyduk.
Bir adam karısına, sevdiği kadına, namusuna böyle bir şeyi nasıl teklif edebilir ve insanlar hangi kafayla bu arzuya saygı duyabilir benim aklım almıyor..
Cinsellikte sınırları (suç olanlar haricinde-nekrofili suçtur-) kişinin kendisi belirler. Senin karşı olup olmaman pek bir şey ifade etmiyor kanun önünde de hayatın içinde de.Ben zaten genel olarak rıza olayına karşıyım. Rızaya gerek yok diye nekrofili çıkmış mesela ortaya. Bazı sınırlar olmalı.
Modernlik geri kafalılık değil aslında olay.Yok tatlım yoook.
Adam akıl olarak bile başkasını eklesin kapının önüne korum.
Bizim bu konularda hiç tavizimiz yok varsın geri kafalı olalım.
Sıfır modernlik olsun.
Otobüste ki ergen yada iş arkadaşına malzeme olmakla ayni şey değil ki bu.Kimin yatağına ya da kendini tatmin etmesine malzeme olduğunu bilemezsin ki hiç bir zaman. Otobüste karşına oturan bir ergene de malzeme olabilirsin, iş arkadaşına da. İnsanların beyinlerini kontrol edemiyoruz ki.
Şu an bizlik bi durum yok ama konu sahibinin kocası ile komşu olsaydık bizlik bir sorun olurdu. Ya bi ünlü olur hayal edilen ona rıza diyebiliriz belki, ama kapı komşusu, en yakın arkadaş yahu hööeeeh.İkiniz de durumdan memnun olsaydınız bizlik bir durum yoktu aslında ama siz rahatsızsınız bu durumdan.
Ha rahatsızım deseniz en fazla adam hayal edip size söylemeyecek bence.
Hiç bilemedim valla ne yapılır ne edilir
Kendi başıma gelse herhalde hızla kaçardım maazallah bunun sonu aldatmaya doğru gider bence
Diyorum ki yasalara bakıp ay bu suç muydu ya diye düşünmeye varmadan önce bazı sınırlar olmalı. İş yasalara kalmamalı. Pedofili, nekrofili filan gibi şeyler yasalarla engellenmeye kalmamalı. Özgürlüğün tanımı bile kısıtlama ile yapılabiliyorsa. Seksteki özgürlüğün tanımı da bazı kısıtlamalarla yapılmalı.Cinsellikte sınırları (suç olanlar haricinde-nekrofili suçtur-) kişinin kendisi belirler. Senin karşı olup olmaman pek bir şey ifade etmiyor kanun önünde de hayatın içinde de.
Bi ucundan modernlik olmasa da açık fikirliliğe dayanır bence. İnsanların ne tür fanteziler yaşayıp kendi yataklarında neler yaptıkları ucu bana dokunmadığı sürece beni niye alakadar etsin ki?Modernlik geri kafalılık değil aslında olay.
Bu konu dışında söylüyorum aslında olayın kontrol edilemez oluşunu anlatmak istemiştim ben mesela.
Daha henüz bence çok normal ben de denemek isterim yazan görmedim mesela yorumlara.
Ama bu hayal etme işinin sınırlarını biz kontrol edemiyoruz. Onu kabul etmek gerek.
Bence farkı yok. İş arkadaşın da karısıyla sevişirken seni düşünebilir. Engel olamazsın, olamayız.Otobüste ki ergen yada iş arkadaşına malzeme olmakla ayni şey değil ki bu.
Burada, komşun ve yakın arkadaşın olan bir çiftin sevismelerine malzeme olmak var ikisi ayrı şeyler bence.
Ben de diyorum ki seksteki özgürlüğün tanımı tamamiyle kişiseldir suç olanlar dışında.Diyorum ki yasalara bakıp ay bu suç muydu ya diye düşünmeye varmadan önce bazı sınırlar olmalı. İş yasalara kalmamalı. Pedofili, nekrofili filan gibi şeyler yasalarla engellenmeye kalmamalı. Özgürlüğün tanımı bile kısıtlama ile yapılabiliyorsa. Seksteki özgürlüğün tanımı da bazı kısıtlamalarla yapılmalı.
Modernlik geri kafalılık değil aslında olay.
Bu konu dışında söylüyorum aslında olayın kontrol edilemez oluşunu anlatmak istemiştim ben mesela.
Daha henüz bence çok normal ben de denemek isterim yazan görmedim mesela yorumlara.
Ama bu hayal etme işinin sınırlarını biz kontrol edemiyoruz. Onu kabul etmek gerek.