Bana normal değil ama iki kişinin cinselliklerinde ne yaptığını neyi doğru bulduklarını bilemiyoruz hiçbir zaman. İkisi de kabul ettikten sonra bu bir sorun bile olmayacaktı. Anlatmak istediğim oydu.İkisinin rızası olsa, ilişkide yakın arkadaşın, komşunun hayal edilmesi normal mi olurdu yani?
Şaşırdım bu yorumunuza.
Dini inanca asla yorum yapmıyorum. Gruptur cart curt eyvallah yapan yapsın. Ama enseste kayabilecek, yakınları ya da komşuları dahil edebilecek düşünceler iğrenç bence. Twitterda arada karısının bacısının donunu paylaşanlar türüyo. Bence konudaki koca onlardan.reşit olmayanla ne düzeyde olursa olsun cinsel münasebette bulunmak suç zaten. Rıza sorgulanmamalı bence orada.
Ama dini inancına ,ahlak düzeyine Göre rıza gösterip göstermemek de kişinin seçimine kalmış
Bu azmanlar iyice azdı fantazi konularında.Öncelikle buraya bu konuyu açma sebebim gerçekten mantıklı fikirlere ihtiyacım oluşu. Dalga geçecek, kırıcı olacaklar hiç yazmasın lütfen. Şimdiden okuyan anlayan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Yaşım 30 ve 7 yıllık evliyim. Hemen konuya girecek olursam,, eşimle birbirimizi seviyoruz ve evlilikte olması gereken cinsel hayatımız normal yani olması gerektiği gibi. Fakat şöyle bi problem var umarım doğru şekilde izah edebilirim. Birlikte olduğumuz sırada bazen beni başka biri olarak hayal ediyor, mesela yakın arkadaşım yada ne bileyim karşı komşu vs. Benim de onun başkası gibi hayal etmemi istiyor, yemin ederim şu an bunu yazarken utanıyorum ama ne yapayım bilmiyorum. İlişki bittikten sonra da herşey gayet normal, bitti gitti gibi düşünün. Ne oluyorsa ilişki sırasında oluyor. Bu nedir, eşimin bu isteği normal mi, hiç bunu yaşayan var mı aranızda, yoksa bu dünyada bi tek benim başıma mı geliyor bu. Fantezi mi bu, yoksa eşime bu durumdan aşırı rahatsız olduğumu dile getirmeli miyim. İşin en kötü yanı da bu, söyleyemiyorum. Normal zamanda söyleyemiyorum bunu. Offfff. Gerçekten okuyan anlayan kim varsa teşekkür ederim...
Zaten rızanızı sormuyorlar ki.Buna katılamadım ya, karşı komşumun yatak odasına malzeme olmak istemezdim ben açıkçası. Bu hizmetçi kostümü, polis kostümü giymek gibi bir şey değil bence üçüncü kişilerin haberi yok birine malzeme olmuşlar
Bende şaşırdım fazlasıyla.Ne kadar çok kişi, cinsellikte sadece iki tarafın rızası önemli demiş....ben şok.
Düşünse, şimde senin yerine karşı komşu Ayşe'yi hayal ediyorum, oy Ayşenin memişleri oyy oyy, sen de beni eşi Orhan olarak düşün diyecek, ve bundan rahatsız olunmayacak....
Böyle kocam olsa, aile içine sokmam ben yaa....adam herkesi yatağında hayal edebilir, ne demek yatakda rıza dan başka tabu olmaz...oldu, evine aldığı arkadaşını arzulasın ok, anası, bacısını da gelir sınır...sorun değil
Ne kadar çok kişi, cinsellikte sadece iki tarafın rızası önemli demiş....ben şok.
Düşünse, şimde senin yerine karşı komşu Ayşe'yi hayal ediyorum, oy Ayşenin memişleri oyy oyy, sen de beni eşi Orhan olarak düşün diyecek, ve bundan rahatsız olunmayacak....
Böyle kocam olsa, aile içine sokmam ben yaa....adam herkesi yatağında hayal edebilir, ne demek yatakda rızadan başka tabu olmaz...oldu, evine aldığı arkadaşını arzulasın ok, anası, bacısına da gelir sıra...sorun değil
Valla bu forumda gözlerim grup sekse karşılıklı rıza varsa saygı duyulmali. Bize ne diyebilmeliyizi okudum ben..
Komşular anlaşıp karşılıklı birbirlerinin önünde birbirlerinin eşleriyle şey yapacaklar. Neymiş rıza varmış. Saygı duyulmaliymis.
Artık şaşırmıyorum.
Konunun yeri burası değil, cinsellikte olmalı.Öncelikle buraya bu konuyu açma sebebim gerçekten mantıklı fikirlere ihtiyacım oluşu. Dalga geçecek, kırıcı olacaklar hiç yazmasın lütfen. Şimdiden okuyan anlayan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Yaşım 30 ve 7 yıllık evliyim. Hemen konuya girecek olursam,, eşimle birbirimizi seviyoruz ve evlilikte olması gereken cinsel hayatımız normal yani olması gerektiği gibi. Fakat şöyle bi problem var umarım doğru şekilde izah edebilirim. Birlikte olduğumuz sırada bazen beni başka biri olarak hayal ediyor, mesela yakın arkadaşım yada ne bileyim karşı komşu vs. Benim de onun başkası gibi hayal etmemi istiyor, yemin ederim şu an bunu yazarken utanıyorum ama ne yapayım bilmiyorum. İlişki bittikten sonra da herşey gayet normal, bitti gitti gibi düşünün. Ne oluyorsa ilişki sırasında oluyor. Bu nedir, eşimin bu isteği normal mi, hiç bunu yaşayan var mı aranızda, yoksa bu dünyada bi tek benim başıma mı geliyor bu. Fantezi mi bu, yoksa eşime bu durumdan aşırı rahatsız olduğumu dile getirmeli miyim. İşin en kötü yanı da bu, söyleyemiyorum. Normal zamanda söyleyemiyorum bunu. Offfff. Gerçekten okuyan anlayan kim varsa teşekkür ederim...
Böyle şeyleri normal görmeyi modernlikle bağdaştırmayalim zaten ya.İnsanlar modern olacağız diye insanlıklarından çıkıyorlar.
Bu kadar modernlik bana çok fazla.
Namusuma laf gelen, kadınlığımı aşan her şeyi keser atarım ben.
İnsanlar modern olacağız diye insanlıklarından çıkıyorlar.
Bu kadar modernlik bana çok fazla.
Namusuma laf gelen, kadınlığımı aşan her şeyi keser atarım ben.
Çocuklarda rıza aranmaz.Ahlaki değerler sınırlayıcı olmalı. Rızası vardı diye yetişkin biri reşit olmayanla da mı sevişsin o zaman? Cümleniz fazla ucu açık geldi bana.
Neeeeeee??? Baska biri? Hem de tanidiginiz biri olarak mi? Ay vallahi kusura bakamayin ama bosanmaya kadar gider bu is. Ne munasebet yaaa benimle yasadigi ozel ani baskasiyla yasamis gibi hayal etmek?!!!! Konusulmasina bile gerek yok sapiklik ayol!!!Öncelikle buraya bu konuyu açma sebebim gerçekten mantıklı fikirlere ihtiyacım oluşu. Dalga geçecek, kırıcı olacaklar hiç yazmasın lütfen. Şimdiden okuyan anlayan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Yaşım 30 ve 7 yıllık evliyim. Hemen konuya girecek olursam,, eşimle birbirimizi seviyoruz ve evlilikte olması gereken cinsel hayatımız normal yani olması gerektiği gibi. Fakat şöyle bi problem var umarım doğru şekilde izah edebilirim. Birlikte olduğumuz sırada bazen beni başka biri olarak hayal ediyor, mesela yakın arkadaşım yada ne bileyim karşı komşu vs. Benim de onun başkası gibi hayal etmemi istiyor, yemin ederim şu an bunu yazarken utanıyorum ama ne yapayım bilmiyorum. İlişki bittikten sonra da herşey gayet normal, bitti gitti gibi düşünün. Ne oluyorsa ilişki sırasında oluyor. Bu nedir, eşimin bu isteği normal mi, hiç bunu yaşayan var mı aranızda, yoksa bu dünyada bi tek benim başıma mı geliyor bu. Fantezi mi bu, yoksa eşime bu durumdan aşırı rahatsız olduğumu dile getirmeli miyim. İşin en kötü yanı da bu, söyleyemiyorum. Normal zamanda söyleyemiyorum bunu. Offfff. Gerçekten okuyan anlayan kim varsa teşekkür ederim...
Aynen, yatağa gerçekten ikinci bir kadın alsa, bu daha normal bence, üçü de yetişkin ve rızaları var dersin.... ama haberi olmayan, seni dost bilen arkadaşın sapıklığınıza malzeme olsun....Bende şaşırdım fazlasıyla.
Sen yakın arkadaş ol, komşu ol, beraber vakit geçir, iyi niyet besle onlar gece seni sevismelerine malzeme yapsın, neymiş karşılıklı rıza.
Karşılıklı rıza başkalarını buna dahil etmeden olur ancak.
Konu sahibinin bunun rahatsızlığını kocasına söylememesine ne demeli peki? Komşunun, arkadaşının yüzene bakarken utanmıyor demek ki