Affınıza sığınarak yazıyorum, bir derdim var!

İkisinin rızası olsa, ilişkide yakın arkadaşın, komşunun hayal edilmesi normal mi olurdu yani?

Şaşırdım bu yorumunuza.
Bana normal değil ama iki kişinin cinselliklerinde ne yaptığını neyi doğru bulduklarını bilemiyoruz hiçbir zaman. İkisi de kabul ettikten sonra bu bir sorun bile olmayacaktı. Anlatmak istediğim oydu.

Dini inanca asla yorum yapmıyorum. Gruptur cart curt eyvallah yapan yapsın. Ama enseste kayabilecek, yakınları ya da komşuları dahil edebilecek düşünceler iğrenç bence. Twitterda arada karısının bacısının donunu paylaşanlar türüyo. Bence konudaki koca onlardan.

Bu azmanlar iyice azdı fantazi konularında.

Zaten rızanızı sormuyorlar ki.
Sadece karşı komşunun değil Allah bilir kimin nesine konu oluyoruz da haberimiz yok.
Anlatmak istediğim çok yanlış anlaşılmış sanırım.

Eşiniz sizi aldatıyor. Belki fiziksel veya duygusal değil; ama düşünsel olarak. Tavrınızı koyun. Böyle bir fantazi olamaz, size ve hayal ettiği herkese saygısızlık ediyor. Normalde karşılıklı oturup konuşulacak biri değil.

Bende şaşırdım fazlasıyla.

Sen yakın arkadaş ol, komşu ol, beraber vakit geçir, iyi niyet besle onlar gece seni sevismelerine malzeme yapsın, neymiş karşılıklı rıza.

Karşılıklı rıza başkalarını buna dahil etmeden olur ancak.

Konu sahibinin bunun rahatsızlığını kocasına söylememesine ne demeli peki? Komşunun, arkadaşının yüzene bakarken utanmıyor demek ki

Valla bu forumda gözlerim grup sekse karşılıklı rıza varsa saygı duyulmali. Bize ne diyebilmeliyizi okudum ben..

Komşular anlaşıp karşılıklı birbirlerinin önünde birbirlerinin eşleriyle şey yapacaklar. Neymiş rıza varmış. Saygı duyulmaliymis.
Artık şaşırmıyorum.

İnsanlar modern olacağız diye insanlıklarından çıkıyorlar.
Bu kadar modernlik bana çok fazla.
Namusuma laf gelen, kadınlığımı aşan her şeyi keser atarım ben.

Konunun yeri burası değil, cinsellikte olmalı.

Fanteziler iki taraf da istediğinde ve mutlu olduğunda normaldir, aksi halde anormaldir. En basit fanteziden en tuhaflarına kadar bu kural geçerlidir.

Böyle şeyleri normal görmeyi modernlikle bağdaştırmayalim zaten ya.

Her şeyin b.kunu çıkardılar.
Seks hayatımıza kadın ekleyelim bir onu bir seni şey edeyim. Ya da adam eklensin ikimiz birden seni şey edelim diyeni de duyduk.

Bir adam karısına, sevdiği kadına, namusuna böyle bir şeyi nasıl teklif edebilir ve insanlar hangi kafayla bu arzuya saygı duyabilir benim aklım almıyor..

Neeeeeee??? Baska biri? Hem de tanidiginiz biri olarak mi? Ay vallahi kusura bakamayin ama bosanmaya kadar gider bu is. Ne munasebet yaaa benimle yasadigi ozel ani baskasiyla yasamis gibi hayal etmek?!!!! Konusulmasina bile gerek yok sapiklik ayol!!!

Aynen, yatağa gerçekten ikinci bir kadın alsa, bu daha normal bence, üçü de yetişkin ve rızaları var dersin.... ama haberi olmayan, seni dost bilen arkadaşın sapıklığınıza malzeme olsun....

İlk mesaj ilk konu bu, ve yorumlara sessiz, ben fake olmasını umuyorum.

O durumda olsam isi yarida birakir kalkar kavga ederim Allah’im buyuk konusmuyorum konu komsuyu sey ediyor gibi bu en fantezisi bu bildigin sapiklik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…