Affınıza sığınarak yazıyorum, bir derdim var!

Ya size göre herşey mübah zaten dünde bir arkadaşın yorumuna tinder denen uygulamayı herkes sevişmek için kullanıyor gibi bir genelleme yaptınız şimdide kocası yatakta başka bir kadının adını soyluyerek eşine dokunuyor bu sapıklık değil de ne herşeyi böyle saçma sapan genellemeyin insanların yaşadığı sorunlar sizin için çok basit şeylermis gibi yazıyorsunuz

Bende şaşırdım fazlasıyla.

Sen yakın arkadaş ol, komşu ol, beraber vakit geçir, iyi niyet besle onlar gece seni sevismelerine malzeme yapsın, neymiş karşılıklı rıza.

Karşılıklı rıza başkalarını buna dahil etmeden olur ancak.

Konu sahibinin bunun rahatsızlığını kocasına söylememesine ne demeli peki? Komşunun, arkadaşının yüzene bakarken utanmıyor demek ki 🤷
Artık komşularıma da şüpheyle yaklaşacağım :KK53:

İstemediğiniz birşeye neden itiraz etmekte çekiniyorsunuz?
Yada isteyip istemediğinize mi karar veremiyorsunuz anlamış değilim. Bu konuda keskin çizgileri olan biri yatakta bunu duyar duymaz bi “höyt kendine gelsene sen bi” demez mi? Bunu söylemek için düşünmeye gerek var mı?
Bana sizde kararsızmışsınız gibi geldi.

Ben de keşke global olsa diyorum. Daha önce dediğin gibi. Bu doğrularımın kimse için bi önemi yoksa da söylemeye devam edeceğim. ✌🏻️Ay lav yu kudra.
Olamaz ki global. Aynı ailenin içinde bile farklı inançları, ahlak anlayışları, alışkanlıkları olan bireyleriz. Hiç birimiz kendi ahlak anlayışımızı bir başkasına dayatamayız. O zaman bir başkası da gelip kendi ahlak anlayışını bize dayatır. İmkansız şeyler istiyorsun 😉

Bence farkı yok. İş arkadaşın da karısıyla sevişirken seni düşünebilir. Engel olamazsın, olamayız.
Engel olmak değil ki mesele.
Evet düşünmesine engel olmayız ama bir adam eşiyle sevişirken onun yakın arkadaşını, komşunu hayal edip bunu dile getiremesin bir zahmet.

Bunu kabul etmeyi karşılıklı rıza diye normalleştirmek de uç benim için.

Bugün arkadaşı, yarın kardeşi olur hayal edilen kişi.

Olamaz ki global. Aynı ailenin içinde bile farklı inançları, ahlak anlayışları, alışkanlıkları olan bireyleriz. Hiç birimiz kendi ahlak anlayışımızı bir başkasına dayatamayız. O zaman bir başkası da gelip kendi ahlak anlayışını bize dayatır. İmkansız şeyler istiyorsun 😉
Dayatmıyoruz ki. Sen doğrunu söyleyeceksin ben doğrumu söyleyeceğim. Yine doğrularını dinle harmanlayıp söyleyenler kazanacak. :KK70:

okudum çok sinir oldum. Sizin Susmanız davranışı onaylamaktır. Söylemelisiniz. Sindirip yuttunuğunuz kötülükler ilerde çok büyük olaylara yol açacak hayatınızda ve Kayıp pişmanlık Allah korusun herşey..İnsanların, ilişkilerin Bir sınır çizgisi vardır. ÖLÜRCESİNE aşıkta OLSANIZ ASLA KENDİNİZDEN ÖZDEĞERLERİNİZDEN vs TAVİZ VERMEMELİSİNİZ.

okudum çok sinir oldum. Sizin Susmanız davranışı onaylamaktır. Söylemelisiniz. Sindirip yuttunuğunuz kötülükler ilerde çok büyük olaylara yol açacak hayatınızda ve Kayıp pişmanlık Allah korusun herşey..İnsanların, ilişkilerin Bir sınır çizgisi vardır. ÖLÜRCESİNE aşıkta OLSANIZ ASLA KENDİNİZDEN ÖZDEĞERLERİNİZDEN vs TAVİZ VERMEMELİSİNİZ.
Büyük harfle yazmak yasak.

Engel olmak değil ki mesele.
Evet düşünmesine engel olmayız ama bir adam eşiyle sevişirken onun yakın arkadaşını, komşunu hayal edip bunu dile getiremesin bir zahmet.

Bunu kabul etmeyi karşılıklı rıza diye normalleştirmek de uç benim için.

Bugün arkadaşı, yarın kardeşi olur hayal edilen kişi.
E bunları reele döküp yaşayanlar da var yaban. Benim için de uç fanteziler, kabul etmem, tercih etmem. Ama bana/kimseye zarar vermiyorsa bana ne? Bazen bana ne diyebilmeli insan.

Şunu anlarım bir sahne görürsün denemek istersin eşinle.
Buna tamamım.
Ama o sahneyi eşinle denersen tamamım sahnedeki adamı yada kadını hayal edersen buna hayırım.
Bence buda sapıklık bana göre.
Kaldı ki konu sahibi komşunu, arkadaşını düşün demiş.
Konu sahibinin varsa kız kardeşi, kuzenini düşünmediği ne malum :kusmuk:
Hayal etme işi doğru diyorsun herkesin hayal gücünü kontrol edemiyoruz ama adam gelip bunu söylemiş ya bunu da normal karşılamayız dimi
Ben karşılayamazdım.
Ama konu sahibi karşılasaydı da hiç bu olaylardan haberimiz olmayacaktı.

herkes neden birbirini gazladi anlamadim.

bana gore de bir ciftin yanina baska bir cift almasi veya bunu hayal ederek yapmasi sapikliktir ama iki partner bunu isteyerek ve zevk alarak yapiyorsa ne diyebiliriz? ruhumuz bile duymaz ki insanlar bizi yataklarinda hayal etseler.

burada sorun tek tarafin istemesi, eger konu sahibi de istiyor olsaydi burada kimseyi ilgilendiren bir durum yoktu acikcasi. konu sahibi siz de istemediginiz bir seyi yapmak zorunda degilsiniz, bu bosanma sebebi bile olabilir.

Bi ucundan modernlik olmasa da açık fikirliliğe dayanır bence. İnsanların ne tür fanteziler yaşayıp kendi yataklarında neler yaptıkları ucu bana dokunmadığı sürece beni niye alakadar etsin ki?

O yüzden ovvv sapık, rezalet, ahlaksızlık vs. yorumları bana komik geliyor açıkçası. Olaya dahil olan herkes mutluysa bize ne, değilse çözümlerini kendileri bulsunlar. Bunun sonu yok çünkü. Birine göre oral seks de sapıklıktır, diğerine göre sado-mazo ilişkiler keyiflidir. Çok kişisel şeyler. Tartışılması anlamsız.
Zaten şunu düşünüyorum mesela nasıl çözebiliriz ki başkasının fantezi işini?
Ne yapacağım biri beni düşünür korkusuyla hiç mi dışarı çıkıp birini görmeyeceğim?
Ya da beni düşündü diye dava açabiliyor muyum? Zaten büyük çoğunluğunda haberimiz bile olmuyor.

Öncelikle buraya bu konuyu açma sebebim gerçekten mantıklı fikirlere ihtiyacım oluşu. Dalga geçecek, kırıcı olacaklar hiç yazmasın lütfen. Şimdiden okuyan anlayan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Yaşım 30 ve 7 yıllık evliyim. Hemen konuya girecek olursam,, eşimle birbirimizi seviyoruz ve evlilikte olması gereken cinsel hayatımız normal yani olması gerektiği gibi. Fakat şöyle bi problem var umarım doğru şekilde izah edebilirim. Birlikte olduğumuz sırada bazen beni başka biri olarak hayal ediyor, mesela yakın arkadaşım yada ne bileyim karşı komşu vs. Benim de onun başkası gibi hayal etmemi istiyor, yemin ederim şu an bunu yazarken utanıyorum ama ne yapayım bilmiyorum. İlişki bittikten sonra da herşey gayet normal, bitti gitti gibi düşünün. Ne oluyorsa ilişki sırasında oluyor. Bu nedir, eşimin bu isteği normal mi, hiç bunu yaşayan var mı aranızda, yoksa bu dünyada bi tek benim başıma mı geliyor bu. Fantezi mi bu, yoksa eşime bu durumdan aşırı rahatsız olduğumu dile getirmeli miyim. İşin en kötü yanı da bu, söyleyemiyorum. Normal zamanda söyleyemiyorum bunu. Offfff. Gerçekten okuyan anlayan kim varsa teşekkür ederim...
Bugun seninleyken fantazi bahanesiyle bunu ileri suren sahis yarin evine kazayla kalmaya gelseler solugu odalarinda alir.. kocan serefsiz anladikta peki ya sen nesin??

Esinizin sağda solda herkrse alici gozle baktığının resmidir bu 😡nedir bu yahu milletin fantazilerene ilham mi olucaz bide 🤮tokat at da kendine gelsin sapık herif..sizde kendinize gelin kadınlık gururunuz olsun biraz.

Ben karşılayamazdım.
Ama konu sahibi karşılasaydı da hiç bu olaylardan haberimiz olmayacaktı.

Ya etrafta sapık çok, manyak dolu.
Millet cansız mankene tecavüz ediyor, havana, kediye, köpeğe.
Bu insanlarda gelip ben kediye tecavüz etmek istiyorum demiyor ama bir anda olay gelişiveriyor.
Çünkü adamın ruhu sapık.
Olayda da anlatmaya çalıştığım şey o adamın ruhu sapık.
Konu sahibi de artık ne yapayım diye bize sordu bence.
Adamı kapının önüne koysun. :kusmuk:

X