- 28 Temmuz 2020
- 325
- 296
Buna katılamadım ya, karşı komşumun yatak odasına malzeme olmak istemezdim ben açıkçası. Bu hizmetçi kostümü, polis kostümü giymek gibi bir şey değil bence üçüncü kişilerin haberi yok birine malzeme olmuşlarİkiniz de durumdan memnun olsaydınız bizlik bir durum yoktu aslında ama siz rahatsızsınız bu durumdan.
Ha rahatsızım deseniz en fazla adam hayal edip size söylemeyecek bence.
Hiç bilemedim valla ne yapılır ne edilir
Kendi başıma gelse herhalde hızla kaçardım maazallah bunun sonu aldatmaya doğru gider bence
Damacanaya hallenen var bu ülkede. Bazı sınırlar olmak zorunda.Cinsellikte sınır yoktur derler ! Ama olmalı bu kadarına pes yahu . Umarim çevremde boyle biri yoktur
ne bileyim bir mankeni bir ünlüyü falan hayal etse hadi bir nebze fantezi falan denir de yakınlarınız ile bu bağlantıyı kurması işin biraz sapık ve kötü niyetli boyutu diye düşünüyorum. açık ve sert bir şekilde bu durumdan rahatsız olduğunuzu, bu şekilde birliktelik yaşamak istemediğinizi eşinize belirtmelisiniz. cinsellik tek taraflı yaşanan bir şey değil ve sizin ne istediğiniz de önemli. aklından geçirip yapamadıklarında yatak odanızda hayal dünyasında uyguluyor gibi geldi bana eşiniz.Birlikte olduğumuz sırada bazen beni başka biri olarak hayal ediyor, mesela yakın arkadaşım yada ne bileyim karşı komşu vs. Benim de onun başkası gibi hayal etmemi istiyor,
Ahlaki değerler sınırlayıcı olmalı. Rızası vardı diye yetişkin biri reşit olmayanla da mı sevişsin o zaman? Cümleniz fazla ucu açık geldi bana.
Bence sapkınlık..Öncelikle buraya bu konuyu açma sebebim gerçekten mantıklı fikirlere ihtiyacım oluşu. Dalga geçecek, kırıcı olacaklar hiç yazmasın lütfen. Şimdiden okuyan anlayan ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Yaşım 30 ve 7 yıllık evliyim. Hemen konuya girecek olursam,, eşimle birbirimizi seviyoruz ve evlilikte olması gereken cinsel hayatımız normal yani olması gerektiği gibi. Fakat şöyle bi problem var umarım doğru şekilde izah edebilirim. Birlikte olduğumuz sırada bazen beni başka biri olarak hayal ediyor, mesela yakın arkadaşım yada ne bileyim karşı komşu vs. Benim de onun başkası gibi hayal etmemi istiyor, yemin ederim şu an bunu yazarken utanıyorum ama ne yapayım bilmiyorum. İlişki bittikten sonra da herşey gayet normal, bitti gitti gibi düşünün. Ne oluyorsa ilişki sırasında oluyor. Bu nedir, eşimin bu isteği normal mi, hiç bunu yaşayan var mı aranızda, yoksa bu dünyada bi tek benim başıma mı geliyor bu. Fantezi mi bu, yoksa eşime bu durumdan aşırı rahatsız olduğumu dile getirmeli miyim. İşin en kötü yanı da bu, söyleyemiyorum. Normal zamanda söyleyemiyorum bunu. Offfff. Gerçekten okuyan anlayan kim varsa teşekkür ederim...
Ne kadar çok kişi, cinsellikte sadece iki tarafın rızası önemli demiş....ben şok.İkisinin rızası olsa, ilişkide yakın arkadaşın, komşunun hayal edilmesi normal mi olurdu yani?
Şaşırdım bu yorumunuza.