O zaman kınalar bendenZaten muhtemelen sizin affetmenize gerek kalmayacak. Cunku saglikli bir insan uzun sure sizin uyguladiginiz psikolojik siddete katlanamaz.
Esiniz sizi affedebilecek mi acabaKaprisli değilim ama stresliyim evet ve evet terapi alıyorum. Benim de suçum olması yaptığı şeyi tamamen kolaylıkla affedebileceğim anlamına gelmiyor ama
O zaman kınalar benden
hayir gelecegi okumussunuz, hakli cikarsaniz hakkiniz sizin de kina. ben kendim icin kotu ongorulerde bulunup hakli cikmayi dilemiyorum ki. kulturumuzde kina yakarsin deyimi gamli baykus misali konusanlara soylenir, hadi tamam dedigin olursa kina yakarsin manasinda, siz de bilirsiniz bunu.Yakisir size, o kadar emek vermissiniz tabi hakkinizdir kinanizi almaniz. Kinasi bilmem nesi sizin bileceginiz is oralar bizi ilgilendirmez.
hayir gelecegi okumussunuz, hakli cikarsaniz hakkiniz sizin de kina. ben kendim icin kotu ongorulerde bulunup hakli cikmayi dilemiyorum ki. kulturumuzde kina yakarsin deyimi gamli baykus misali konusanlara soylenir, hadi tamam dedigin olursa kina yakarsin manasinda, siz de bilirsiniz bunu.
Maduru oynuyorsunuz ya da kendinizi öyle olduğunuza inandırmışsınız. Acilen bir psikiyatriye gidin , çift olarak değil siz kendinizi götürün
sizinle sizin seviyenize inmeden konusmam mumkun degildi ki. bu kadar alingansaniz siz de yorumunuza dikkat edeceksiniz. bu seviye degil, karsiliklilik meselesi. onlarca hemcinsim yazdi kimseye boyle bir sey demedim, siz once kendi vizyonunuzu sorgulayin.Seviye meselesi tabi siz de haklisiniz. Benim seviyem bu tabirler icin uygun degil ama siz kendinize yakistirip yazabiliyorsunuz demek ki. Konu sizin konunuz biz gozunuzu acip size iyilik yapmaya calisiyoruz ama siz muhtesem vozyonunuzla bana kinayi uygun gormussunuz. Esiniz adina gercekten uzuldum hem psikolojik sidder goruyor hem seviye yerlerde.
sizinle sizin seviyenize inmeden konusmam mumkun degildi ki. bu kadar alingansaniz siz de yorumunuza dikkat edeceksiniz. bu seviye degil, karsiliklilik meselesi. onlarca hemcinsim yazdi kimseye boyle bir sey demedim, siz once kendi vizyonunuzu sorgulayin.
yani diyorsunuz ki ben sinirlenince o sakin kalamadı,beş dakika yürüyebilir,sakin kalabilirdi..ya o esnada cikip gidebilirdi 5 dakika disari cikip yuruyebilirdi. sinirlendigi birinin hala uzerine gelip elindekini yuzume firlatmasi gerekmezdi.
Yani adam gücünün son zerresine kadar sakin kalmış.sus bile demedi esim hicbir sey demedi yok saydi, duvar ordu. keske o da bagirsaydi bir sey deseydi diye cok dusundum.
El insaf ya... Bir insan bu konuda nasıl hala kendini haklı görebilir?bana "telefondan navigasyonu ac ver" dedi. benim o an salterler atti sen dedim bana hem aptal kari diyeceksin hem bana emir verecksin, sen kimsin, sen adam degilsin, bize neler yaptim vs bagirdim cagirdim arabada.
en son park yeri bulduk o sirada ben soyle seyler soyledigimi hatirliyorum istemiyorum seni, begenmiyorum seni, su haline bak senden tiksiniyorum falan dedim. o sirada arabadan indi, elinde imzalanacak evraklar var. kapiyi tekrar acti ve benim hala soylenip bagirdigimi duyunca kagit tomarini yuzume dogru firlatti.
bugun aslinda beni tekrar tetikleyen sosyal medyada takip ettigim bir psikologun soru cevapta verdigi cevapti. bir kisi iliskisinde siddet gormus ve psikolog da demis ki siddetin asli affi olmaz, simdi ben de bu kafayla yetistim. iste kadin guclu olmali, kendi ayaklari uzerinde durmali vs. evet aslinda bu fikirler dogru ama hadi simdi benim durumumda cik isin icinden. burada yazan bircok kisiye gore hatta esim magdur ben degilim.
tesekkur ederim yorumunuz icin
Velev ki psikolojik sorunlarım var sizin bunu aşağılama olarak kullanıyor olmanız seviyenizin düşük olmadığını değil seviyesiz olduğunuzu gösteriyor. Fiziksel psikolojik durumlar şifa bulur da sizinki şifasız benceHic alinmadim rahat olun cunku ciddi psikolojik problemleriniz var bu her halinizden belli. Acil sifalar dilerim ama sifa bulsaniz bile benim seviyeme cikmaniz zor olur zorlamayin. Sizin dogal haliniz bu.
sen kendın yazmıssın canım benım kendı dedıklerını unutmus bana laf gecırıyo.ne guzel bana teshisi koydun ya yetistirilme tarzimla ilgili degilmis ruh hastasi imisim. ve senin gibi yorum yapan insanlar benim konusmami elstirmisler ne kadar ironik degil mi? butun uzmanlar soyluyorlar ailede gordugumuz, tanidik kaliplari iliskilerimizde tekrarliyoruz diye. belki de benim de boyle bir sounum vardir ne dersin? bunu da fark etmis olmam da guzel bir adim olabilir? sen karar ver ama uzmanlar bilemez. ayy bi de rica edicem boguldum daraldim yazanlar lutfen gelip bunu buraya yazmak icin guzel zamanlarini harcamasinlar. sizi bu sayfada zorla tutmuyorlar ki. bakin vicdanlica ne guzel elestirenler oldu beni. yol gosterenler oldu. hepsine tesekkur ediyorum. gelip buraya boguldum, git yuzsuz gibi yazma diyecekler lutfen hem kendilerini hem de beni yormasinlar.
Ha yetiştirilme tarzı ha travması. Travma yazsam seninki de travma mı derler gerçekten bazı yorumlar şok edicisen kendın yazmıssın canım benım kendı dedıklerını unutmus bana laf gecırıyo.
daha ilk paragrafının son cumlelerı bunlar ..ben yetistirilme tarzimdan oturu biraz ofkeli, kizinca agzina geleni soyleyen bir yapidayim o bana gore daha sakin genel olarak. ben de ınsan yetıstırılme tarzından aynaklı sınır hastası gıbı herkese cemkıremez dedım!!!! bu kadar.. ona yetıstırılme tarzı demezler cocukluk travması falan derler.. yanlıs ebeveynı ornek almak derler...daha da cvp vermem zaten
Umarım sizin de hayatınız siz ve dilekleriniz gibi geçsinHiç bu kadar canı gönülden boşan dememiştim. Ama bu dileğim size değil eşinize. Umarım adam akıl ruh ve beden sağlığı için boşanır da kurtulur.
Ben eşimi stres topum yapmadım ki. O yüzden sizin dileğiniz gerçekleşmez. İyi forumlarUmarım sizin de hayatınız siz ve dilekleriniz gibi geçsin
Sormayın bir ara geçti ama sonra yine başladı. Bu arada linç yemekten yazmayı unutmuşum inanılmaz kuru öksürük krizleri yaşıyor geceleri. Ama onun da sebebi benimdir kesinlikleSigaradan bu kadar rahatsız oluyorsanız eşiniz elektronik sigaraya geçme konusuna nasıl yaklaşır? Yaklaşık 20 sene normal sigara içtikten sonra elektronik sigaraya geçtim. Sıfır koku ve artık sabahları öksürük krizlerim de yok. Sigara içmeyen birini rahatsız edecek hiçbir şeyi yok hatta. Ha elektronik sigara bütün sorunlarınızı çözmez belki ama anladığım kadarıyla diğer sorunlar için de çaba gösterme niyetiniz var. Bol şans diliyorum size.
Belli olmaz hayat bu sana da temiz kalplerBen eşimi stres topum yapmadım ki. O yüzden sizin dileğiniz gerçekleşmez. İyi forumlar
Kendinizi bu kadar hakli ve bulunmaz hint kumasi gormenizdeki motivasyonu gercekten merak ediyorum su anBelli olmaz hayat bu sana da temiz kalpler
O kadar üye sizi eleştirmiş. Okudum bir tane haklısın diyeni yok. Siz hiçbir üyenin eleştirisini tavsiyesini olur denerim ben hatalıyım diye cevaplamamışsınız. 10 psikoloğa girseniz onların dediklerine de inanmazsınız zannımca.Belli olmaz hayat bu sana da temiz kalpler