affedemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha bak tek burada haklısın.
E ben aslında sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum. Ben haklıyım demiyorum. Ama şiddetin hiçbir gerekçesi olmaz diyorum. Affedemediğim konu da şu ya daha kötü sonuçlansaydı ne yapardım o zaman atıyorum gözüm artık görmeseydi mesela?. Ama toplum olarak linçlemeye o kadar meyilliyiz ki 10 kişi linçlemiş mi kadını hadi biz de devam edelim mantığındayız. Ben hiçbir mesajda ben haklıyım demedim ben de susmadım dedim, o da beni tahrik etti ama sonu böyle olmamalıydı dedim.

Ha bak tek burada haklısın.
İlginç bir şekilde anlamıyor şiddet sadece kadına karşı olmaz.
Adama da şiddet uygulamış. Yuzukle çizmiş. Ama bunu şiddetten görmüyor.
Kendi uyguladığı psikolojik şiddeti de kabul etmiyor.
"Oğlumun yanında yuzume kağıt fırlattı " diye kocasına kızıyor ama oğlunun yanında kocasına 'nefret ediyorum senden, tiksiniyorum' falan diyor. Zavallı çocuk. Bunca şeye tanık oluyor, polise gidelim diye annesinin yirtinmalari, kavgalar ... O minik zihninin içinde ne büyük travma yaşamıştır kim bilir. Konu sahibi 'yetistirilme tarzimdan böyle oldum" diyor ama kendi yetistirme tar,insan oğlu ne hale gelmiş bu yaşında, bundan haberi bile yok

Tek bir soru soracağım: bu yorum benim ne işime yaradı? Çünkü senin amacım bak kardeşim yanlış yapıyorsun değil beni eleştirip yermek, hatta travması olan bir konuda tekrar canımı yakmak. Size hiçbir şey dilemiyorum umarım sizin de hayatınızda zor sınavlarınız olmaz, umarım ettiğiniz kocaman lafları yutacak şeyler yaşamaz, yaşattırılmazsınız Ama olur da yaşarsanız gelin burayı bir okuyun vay be ben ne kusursuz harika bir insanmışım zamanında diye

Bi olay kapaniyorsa yani bir kez affediyorsaniz bu yolu güzelleştirmek jcin 2 taraflı da çaba göstereceksiniz. Bu olay 6 ay öncesine ait ve beyninizde hala bu olayı gezdiriyorsunuz. Üstelik eşiniz de bunu bile isteye yapmamış. Cümlelerinizi arasında bir sürü hakaret var. Bu sorun esinizin dediği gibi sizinle ilgili. Zamanı keske geri alabilsek ama olmuyor. Siz şu an böyle yaparak tüm aileye zarar veriyorsunuz. Çocuğunuzun yanında babasına denmemesi gereken sözleri söylüyorsunuz. Şiddete gerçekten karşıyım sözlü fiziki. Ama bazi insanlar resmen sizi buna itiyor. Herkesinde bir sabrı var hani. Eşinizin evde sigara icmemesiyle alakali çözümler arayın. Kendiniz muhakkak bir psikoloğa gidin.

Sizin yaptığınız şey eşinizde travma oluşturmadı diye siz haklı olmuyorsunuz yalnız, benim travmalarım vs demişsiniz de konunun onunla ilgisi yok. Aslında daha büyük boyutta şiddeti siz göstermişsiniz, eşiniz bunu dillendirmiyor diye siz mağduru oynayamazsınız. Net bir şekilde haksızsınız.
Madem eşiniz sizi affetti, siz de onu affedin olsun bitsin artık.
Ayrıca sigara konusunu aşırı abartmışsınız. Sigara içen kişi günde 3-4 tane içmez zaten. O şekilde içen öylesine keyif için arada içiyordur tiryaki değildir. Sigara bağımlısı bir insanın günde bir paket içmesi son derece olağan. Böyle yazınca ben içiyorum sanmayın, nefret ederim ama bu durumu anlayabiliyorum. Yanlış anlamayın ama bu evlilikte sorunlu taraf sizsiniz gibi duruyor, daha ciddi bir şekilde tedavi olmayı deneyin.

E ama adamın boynunu kesmişsiniz o ne oluyor nefsi müdafaa mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…