affedemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında değil biliyor musunuz insanları kırmamak için çok uğraşırım-tek bir şey hariç karşımdaki insanın niyetinin kötü niyetle beni üzmek olduğunu hissedersem o noktada tahammülüm kalmıyor. Ama haklısınız herkes, her detay öfkelenip tepki göstermeye değmiyor. Çünkü kendime de büyük zararı var bunun

“Tiryaki” olarak bir alternatif daha sunacağım Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama bizim yaşadığımız yerde -isim yazmayayım- tütünü ısıtarak içilen bir altenatif var. Yaşadığınız yerde varsa eşiniz onu da deneyebilir. Beni elektronik sigaradan daha çok tatmiş etmişti o mesela.

Hahahaha okuyup görmediyseniz vah vah. Ben çoğunluk beni alkışlasın diye yazmadım ve birçok kişiye de haklısınız dedim. Ama sizin tek tek okuyup bulamamanız yazık olmuş harcadığınız zamana

Özelden size yazıyorum

Böyle bir konuda ilk kez bir erkeği haklı buluyorum.
Asla kadın geride durmalı diyen bir insan değilim ama sizde öfke kontrolü yok.
Önce siz bu konuyla ilgili tedavi olun ayrı olarak çift terapisi e devam edin.

Çok özür dilerim ama o kadar çirkefçe birisi bana bağıracak bende ağzının ortasına yapıştırırdım. Bir anne olarak çocuğunuzun olduğu ortamda böyle bir duruma sebep olmamalıydınız. Yazık yani çocuğa ne travma Yaşamıştır. Arkadaşların dediği gibi ayrıca terapi almalısınız. Geçmiş olsun

Yok ama sen başka bir konuyu okumuşsun sanırım.
Adama uyanır uyanmaz hakarete başlamışsın. Adam da karşılığını vermiş. Sonra yine yola çıkmışsınız adam normale dönmüş sen oğlunun yanında! Adama lafla saldırmışsın adamı da çığrından çıkarmışsın olanlar olmuş. Bence senin yazdıkların bunlar. gerçekten tedavi olmalısın

Teşekkür ederim alıyorum. Ama yapıştırmamalısınız bunu kimsenin kimseye yapmaya hakkı yok çünkü. Sokakta kadınları öldüren adamlar da beni tahrik etti, beni aldattı, erkeklik onuru bırakmadı diyor mesela. Benim konum basit bir konu bunların yanında elbette. Ama fiziksel şiddete ( çünkü ölüme varabilir) hiçbir şey gerekçe olmamalı

Ha bak tek burada haklısın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…