affedemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ne ya, zaten hassas olmanız gereken bir çocuğunuz var. Bir de yanında bağır bağır kavga edip birbrinize giriyorsunuz. Her zaman geçmiş denen çöplüğü karıştırıp huzursuzluk yaratmanız rezalet, ettiğiniz hakaretler rezalet,adamın boynunu cizmeniz rezalet, arabada çocuk varken şoföre saldirmaniz rezalet, üste çıkmanız başka bir rezalet.
O kada okumuşsunuz hesapta ama kendinizi geliştirmek namına bir adım ileri gidememissiniz
Bir de "ben yetistirilme tarzimdan oturu biraz ofkeli, kizinca agzina geleni soyleyen bir yapidayim" demişsiniz.
Kusura bakmayın ama b.k gibisiniz demek ki. Neden 'ben buyum' diyip böyle devam ediyorsunuz ki? Kendinizi değiştirmeye çalışın. Benim de sizinkine benzer salak saçma tepkilerim olurdu , böyle biri olmak istemiyorum dedim ,çabaladım ve kurtuldum. Medeniyetten-bilgiden uzak,cahil biri değilsiniz ki . İsteseniz bın kere düzeltebilirsiniz.
Ayrıca kızınca çocuğunuza da ağzınıza geleni söylüyor musunuz?
Patronunuz haksızlık edince ağzınıza geleni söylüyor musunuz?
Göçmensiniz diye size kötü davrandığını düşündüğünüz bir devlet görevlisine mesela ağzınıza geleni söyleyebilir misiniz? Bence sıkar.
Kocaniza yetiyor gücünüz,ona deliriyorsunuz. Burada ne zaman 'kocam çok sinirli, kendini kaybedince gözü bir şey görmüyor ' konusu açsam hep soruyorum, kocanız iş yerinde de böyle mi? Amirine karşı bu şekilde tepki verebilir mi???
Cevap tabii ki hayır oluyor
Siz de aynisiniz.
Bir de oğlum öfke nöbeti geçiriyor diye üzülüyorsunuz. Atipik otizmden olmayabilir de, çocuk sizin gibi kendini kontrol edemeyen ebeveynlerle büyüyor,bunu görüyor,bunu taklit ediyor. Bence öfkesinin sebebi tam olarak sizsiniz.
Hala daha haklı gibi konu açmış, nasıl affedecegim diyorsunuz.

Sizin gibi tanımadığı bir insana b.K gibisiniz diyecek hadsizlikte olan birinin yazdıklarının da hiçbir önemi yok ve bana verdiğiniz akıllar da yazdığınız tavrın çok zıttı. Acınasısınız

Siz bu hikayenin mağduru değilsiniz. Bunu kabullenin öncelikle. Eşiniz size şiddet göstermiş evet ama bu kasti, canınızı yakmak, size zarar vermek maksatlı değil. Sonrasında canını yakmak için adama saldıran siz olmuşsunuz. Yazmışsınız ya 5 dakika çıkıp hava alıp sakinleşseydi. O kadar kolaydıysa düşündüğünüzü siz yapsaydınız. Öncesinde de kavgayı başlatan sizsiniz. İstediğini söyleyen istemediğini işitir derler. Siz ağzınıza geleni söylemeyi normalleştirmişsiniz ama başkası söyleyince vay nasıl söyler. Elimde değil diye yazdığınız her şey gayet elinizde. Yetişkin bir insan hareketlerini, söylemlerini kontrol edebilir. Edemiyorsanız bu sizde bir sorun olduğunu düzeltmeniz gerektiğini gösterir. Yetiştirme tarzınızdan bahsetmişsiniz ama madem aşamadığınız travma vb durumlarınız var keşke çözmeden evlenmeseydiniz. Ortada unutulamayacak affedilmeyecek bir durum varsa bile bu karşılıklı. Sırf o kağıt gözünüze geldi diye bir anda bütün yaptıklarınız silinmiyor

Yıpranmış bir evlilik terapiste devam hakkınızda hayırlısı olsun

Yalniz bu durumda siddet gosteren muhtemelen ceza bile almaz farkindasiniz di mi? Tahrik edilmistir cunku o yuzden siz yine de soylediklerinize dikkat edin derim
Valla açıkçası belki de ceza alır diye polise gitmedim. Yaban ellerde bir de başımıza ne gelir diye. Her yerde prosedür farklı yaşadığımız ülkede bu kadın seni tahrik etmiş sen de gözünü çıkarmaya çalışmışsın hadi bu seferlik olsun diyeceklerini sanmıyorum. İş geri dönülmez noktalara gitmesin diye şikayette bulunmadım.

Turkuyede yasasaydiniz bu dedigim olurdu ama. İstediginizi soyleyip kazara istemediginizi almissiniz. Gozunuzu cikarmak istemedigine eminim ama o da sinirlerine hakim olamamis bi yerden sonra. Neticede siz de olamiyorsunuz, susmadiginizi soyluyorsunuz

Benim tek üzüldüğüm nokta o çocuğun arabada olması ve herşeye tanık olması.bunun ileride psikolojik etkilerini düşünmeden hareket etmek bilmiyorum kötü oldum.

Yasadiginiz sorunlar evliligin ve hayatin olagan seyrinde olabilecek seyler. Son kagit atma olayi hos olmamis ama siz de onun boynunu cizmissiniz. Belki anlatmadiginiz seyler de var. Siz de terapiye baslayin ayrica.
Yok gerçekten anlatmadığım bir şey yok birebir anlattım olayı

Kaç yıllık evlisiniz öncesindede iliskiniz uzun yillar sürmüş madem sigarayi bu kadar sorun edecektiniz hic evlenmemek mantikli olurmuştu. Kusura bakmayın ama adamı dilinizde delirtmissiniz. Sigara kokusuyla uyandiniz diye neler demissiniz esiniz size kokusu gelmeyecek bir yerde içsin madem birakamiyor. Arabada söyledikleriniz çok tahrik edici seni istemiyorum şu haline bak falan cocugunuz yaninda bunlari soylerken cocugunuzu dusunmemissiniz kocaniz kagitlari firlatinca cocugunuzun yaninda size siddet uyguladigindan onun etkilenecegini dusunmussunuz. Sadece fiziksel siddette cocuklar olumsuz etkilenmez psikolojik siddet evde surekli dırdır eden bir annede en az fiziksel siddet kadar cocugunuzu olumsuz etkiler.

Adam kotu niyetli olsa cift terapisine gitmez.
Yapi olarak cok stresli, etrafindakileri de bunaltan, kaprisli biri gibi duruyorsunuz. Sizin de suclu oldugunuz bir durumda affedemiyorum diyemezsiniz. Ustelik sonrasinda adam araba kullanirken saldirmissiniz falan.
Bence terapi alin

Kaprisli değilim ama stresliyim evet ve evet terapi alıyorum. Benim de suçum olması yaptığı şeyi tamamen kolaylıkla affedebileceğim anlamına gelmiyor ama

Kaprisli değilim ama stresliyim evet ve evet terapi alıyorum. Benim de suçum olması yaptığı şeyi tamamen kolaylıkla affedebileceğim anlamına gelmiyor ama

Zaten muhtemelen sizin affetmenize gerek kalmayacak. Cunku saglikli bir insan uzun sure sizin uyguladiginiz psikolojik siddete katlanamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…