affedemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tebrikler siz de siddete meyillisiniz. kimse kusura bakmasin ama gerekcem suydu bundan siddet uyguladim demek de siddete meyilli oldugunuzu gosteriyor.
Sizin uyguladığınız şiddet sözel psikolojik şiddet ama siz şiddeti fiziksel olarak sınırlamışsınız kafanızda. O yüzden bu kadar rahat at koşturmuşsunuz evliliğinizde.

yooo iciyordu ben bunu bilerek evlendim. ama insanda biraz mantik olur cocugu olunca azaltir en azindan azaltamiyorsa yardim almak ister belki diye dusundum. ama evet dusunmemeliydim bu da benim hatam. kendimi elestiriyorum zaten ama olay su noktaya geldi: sen tamamen haksizsin, hak etmissin vs. ama yazdiklarinizda kesinlikle dogru noktalar var. ben sadece sabahtan beri agzini sen suclusun, ruh hastasisin vs diyen hem cinslerime soyluyorum. cok dolup tastiginiz noktada, hatalarinizi da kabul ederken umarim siz de boyle usluplarla karsilasirsiniz, cunku bazi insanlar ancak boyle anliyor karsindakini. ben hicbir yorumumda ben tamamen hakliyim demedim

13 yıl boyunca esiniz hiç sigara içmedi.mi?birden başladı ise kafaya yapmanızı anlarım ama zaten içiyorsa kafaya takmamalısınız.ofke kontrolü olmayan sizsiniz ki zaten bunu da belirtmişsiniz.agzima geleni söylerim diyorsunuz ki söyleyemezsiniz.insanlarla kavga ederken o.mevzu üzerine derdinizi anlatırsınız ama hakaret edemezsiniz.siz hakaret ederseniz karşınızdaki de bir süre sonra hakaret eder.esinizin size söylediklerine kirilmaniz saçma.

Ona bakarsan eşimde çocuk olsun sigarayı bırakacam dedi 9 yıldır bırakacak.evde değil.balkonda içer.oglunuz etkilenmez.ha kotu kokar çocuk rahatsız olabilir ama adam depresyonda.alkol alsa daha çok başınız ağrırdı.kendince bir kaçış bulmus

tebrikler siz de siddete meyillisiniz. kimse kusura bakmasin ama gerekcem suydu bundan siddet uyguladim demek de siddete meyilli oldugunuzu gosteriyor.

yorum yapanların yorumlarını çarpıtmaya çalışmanız aslında hayatınızın yansıması.
siz sadece eşinizi manipüle edebilirsiniz ona mağduru oynayabilirsiniz burada yapmayın komik oluyor.

Biz kadınlar nasıl ki ilgiye ihtiyaç duyuyorsak, eşlerimiz de aynı. Sadece bunu bizim gibi dile getirmiyorlar. Eşiniz siz adım attığınızda size gelecek bir profil çiziyor. Beraber olanların üstünden geçebilir ve hislerinizi konuşabilirsiniz açık yüreklilikle. Fiziksel temas bile aslında aranızdaki bağı hatırlamanıza yetecektir. Benim eşim de sizin gibi sinirlenince ne dediğini bilmeyen birisiydi, birkaç kez cidden kontrolümü kaybettim, fiziksel şiddet asla göstermedim ama eve zarar verdim maalesef, pişman oldum ama eşim de zamanla törpülendi. Çocuk olmadan düzelmeseydi inanın çocuk istemezdim. Yine de ilişkimiz üzerinde travma olarak kaldı üzerinde konuşmasak da. Güzelim evliliğinize yazık etmeyin. Siz kendinizi kontrol etmeye çalışmaz, değişim için içsel bir uğraş vermezseniz terapiler bir işe yaramaz. Olayın siz tarafını bir kenara bırakıp eşinize bir adım atın derim ben. Bir konuşun, sarılın, eminim siz de çok özlemişsinizdir yakın olmayı eşinizle.

ne guzel bana teshisi koydun ya yetistirilme tarzimla ilgili degilmis ruh hastasi imisim. ve senin gibi yorum yapan insanlar benim konusmami elstirmisler ne kadar ironik degil mi? butun uzmanlar soyluyorlar ailede gordugumuz, tanidik kaliplari iliskilerimizde tekrarliyoruz diye. belki de benim de boyle bir sounum vardir ne dersin? bunu da fark etmis olmam da guzel bir adim olabilir? sen karar ver ama uzmanlar bilemez. ayy bi de rica edicem boguldum daraldim yazanlar lutfen gelip bunu buraya yazmak icin guzel zamanlarini harcamasinlar. sizi bu sayfada zorla tutmuyorlar ki. bakin vicdanlica ne guzel elestirenler oldu beni. yol gosterenler oldu. hepsine tesekkur ediyorum. gelip buraya boguldum, git yuzsuz gibi yazma diyecekler lutfen hem kendilerini hem de beni yormasinlar.

yorum yapanların yorumlarını çarpıtmaya çalışmanız aslında hayatınızın yansıması.
siz sadece eşinizi manipüle edebilirsiniz ona mağduru oynayabilirsiniz burada yapmayın komik oluyor

siz sadece eşinizi manipüle edebilirsiniz ona mağduru oynayabilirsiniz burada yapmayın komik oluyor.
aslaa carpitmiyorum. sana o kagitlari yedirirdim diyen birini savunun isterseniz. olmaz hanimefendi yediremezsiniz. ben size hakaret etmissem en fazla bana hakaretle karsilik verebilirsiniz. bana hakaret edersen sana o kagidi yuttururum diyen kisi de siddete meyillidir nokta

Etki tepki meselesidir insan diyalogları ; eşinize yaptığınızı aynen buradakilere de yapmaya kalktınız, sizi haklı görmeyenleri şiddet yanlısı olmakla suçladınız haliyle sertleşti üsluplar, aslında bundan bile ders çıkarabilirsiniz, nasıl yaklaşırsanız öyle cevap alırsınız, bu fevrilik size her şekilde zararlı, düzeltmeniz gereken bir durum

yanlisiniz var beni hakli gormeyip hak etmissin ne zirliyorsun ki hadi defol uslubunda olanlara bunu dedim. guzelce bana kendine gel bak bu noktalarda hata yapmissin diyenlere tesekkur ettim onceki yazismalara bakiniz. benim burda amacim kimseye kendimi hakli gostermek degil. sounlarima mantik cercevesinde yardim aramak. bunu yapmayip, amaci sadece linc etmek olanlarla zaman kaybetmek istemiyorum

peki bu travma hala etkiliyor mu iliskinizi? yani gecmisi nasil geride birakabilmeye basladiniz? yillarim bu olaylara uzulup kahrolmakla gecer diye korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…