videolardan çinli mi demeliyim japonmu demeliyim işte onun hareketlerini uyguladım aerobik ve yer hareketlerini. diğerlerini henüz deneme şansım olmadı. aerobik güzel hareketli,terlememi sağladı. yer hareketlerinden sıkılaştırmalardan karını çok iyi çalıştırıyor ancak bacak hareketlerini pek beğenmedim. Çalışıtığını hissetmedim. ve biraz süresi kısa geldi bana. Ayrıca türkçe konuşmamaları da bizim için zor oluyor.Çünkü yaptığın bütün hareketlerde neyi nasıl yapmamız gerektiğini söylüyor ancak biz anlayamıyoruz. Sürekli makineye bakmak zorunda kalıyoruz. Türkçeleri olsa daha güzel olurdu kesinlikle. bir de bunları internete bağlanmadan cd ye çekip yapma şansımız yokmu? eğer varsa bu görüntüleri bulduğunuz yerleri söylerseniz ya da nasıl yapacağımı çok sevinirim. Türkçe olursa çok makbule geçer. Aynı zamanda hep ayakta aerobik tarzı hareketler, sıkılaştırmaya yönelik özellikle bacak ve basene yönelik hareketler koyabilirseniz memnuniyetle yapıccam. Kolay gelsin ve bu paylaşımlar için de çok sağolun.