- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İzlemedim, inanmadım, hislenmedim.
Yaşama tutunamadan ölen bebekler, küçük yaşta aniden yitirilen çocuklar, büyüyemeden anne baba kolunda yitirilen gençler, apansız hastalıkla apansız ölen insanlar varken, birilerinin şov yapa yapa, bile isteye kendi hayatını sonlandırması, bunu bile sosyal medyadan duyurması bende hiç duygu değişimi yaratmadı.
canım zaten ateist muhtemelen, bir müslüman yapacak olsa dua eder herhalde, ya da bilmiyorum yine etmez, sonuçta o raddeye gelince insan nasıl düşünür bilemiyorumay o değil de ben intihar edecek olsam( Allah korusun)
ya Allah varsa diye bir tövbe euzü besmele filan okur öyle giderdim ne bileyim ya en azından
adama şarabını da içiyor ooh
hiç şüphe yok kafasında hiç
ilginç..:S
Adam zaten Müslüman değil ki ne eüzü besmelesi bacım baksana gömülmek istemiyorum diyoray o değil de ben intihar edecek olsam( Allah korusun)
ya Allah varsa diye bir tövbe euzü besmele filan okur öyle giderdim ne bileyim ya en azından
adama şarabını da içiyor ooh
hiç şüphe yok kafasında hiç
ilginç..:S
Bunu izlersem günüm mahvolur diye dusunuyodum en sonunda su saatte actim özledim. Allah affetsin diyorum gerçi kendisinin inanci yokmuş ama yine de Allah büyük umarim affeder. Videoyu izlerken uzulemedim.oturmuş düşünmüş ölmeye karar vermiş. Bi nevi tasinmak istiyor sanki. Görüntü itibariyle hali vakti de yerinde. Ne hastaliklarla cebellesen insanlar var ne yrnnindan umutsuz insanlar var ki hayata tutunmak için ne zorluklar cekiyolar. Motivasyonunu kaybetmek yeterli bi sebep değil bana şimariklik gibi geldi acikcasi. Olmuş birinin arkasından konuşmak istemezdjm ama tutamadim kendimi
Normalde her seye üzülen ben zerre kadar uzulmedim. Hicbir sey hissetmedim acikcasi .
Ve gercek oldugunu da dusunmuyorum...
şu foto galeri de ailesi arkadaşları kapıda ağlıyor ama belli de olmaz, artık herşeye temkinli yaklaşıyorum
http://www.milliyet.com.tr/gundem//...aGaleri/16.10.2014/1955589/default.htm?PAGE=1
Simarik degil, hasta. Adam bu hastaligi ile basedemedi ve oldu sonuc olarak, oldurdu kendini, bu isin sakasi simarikligi mi kalmis, olum bu, ciddi bir durum yani.. Depresyon bir hastaliktir, hem de boyle ciddi sonuclari olabilen bir hastaliktir. Hastalik gence yasliya zengine fakire akla fikre bakar mi? Doktora gitmis zaten, demek ki doktoru da pek ciddi bir tedavi yapamamis, belki o da simariklik sanmistir sizin gibi. Ama adam oldurdu kendini iste bak.ben de aynı yorumu yaptım, şımarıklık...
bu kadar aklı başında bi adam olarak önce doktora gitseydi keşke...