Çok değişik damak tadım var dimi.Ayyy buneeee
Onu da yarın denersin.Çok guzel canm ama aklim kavurmali tosta gtti şimdide
Ayy o biberlerden nasil canm cekti smdiii bayildim valla kilo alirim ben hegun bi tarifini yaparsam en iyisi gideyim benÇok değişik damak tadım var dimi.
Ben o biberlerin hastasıyım.Ayy o biberlerden nasil canm cekti smdiii bayildim valla kilo alirim ben hegun bi tarifini yaparsam en iyisi gideyim ben
Vuslat'cığım çok teşekkürler.Adracım tarifler harikaGeç bile kaldın topik açmakta Hayırlı olsun canım Bende mi bir topik açsam siteye yaydığım tarifleri toplamak için
OlalımVuslat'cığım çok teşekkürler.Evet ya geç kaldım.Böyle çok iyi oldu.Bence sen de aç.Gel komşu olalım.
Tamamdır.Olalım
hıc makyaj yapmadın mıııHoşbuldum
Ben hiç makyaj yapmadım ömrümdekimyasallara karşıyım
Bi greyfurt aromalı sabunum var onunla yıkarım yüzümü. Hiçte sivilce çıkmadıtemizdir yüzüm bazen kuruyor ama bu mevsim geçişlerinde özellikle. Zeytinyağı sürerim bende hakiki zeytinyağı ama. Yağın merkezinden geldiğimden ötürü
Ha şu tavuk dürümünü yaparken lavaşa malzemeleri koymadan önce biraz zeytinyağına pul biber koyup sos yapıyorum. Önce lavaşı bununla yağlayıp sonra malzemeleri koyuyorum. Dene istersen güzel oluyor kuru olmuyor. Mesela etin tavadaki şu yağıda olabilir lezzet katar.
Çok teşekkürler canım.adracım supersın yaaa
cok basarılısınnn
cok basıt bı yumurtayı bıle ne guzel yapmıssın .. cok basarılı , cok becerılısın , hepsının tek tek tadına bakmak ıstedımmm su saatte
ellerıne saglıkk
bu konu kapatılsınn amaa benım cok canım cektı yersem kılo alırımm
Evethıc makyaj yapmadın mııı
vu huvvv
evlı mıısn e gelın olurken de mı ?
KAVURMALI TOST
MALZEMELER
Tost ekmeği
Kavurma
Kaşar peyniri
Domates
Salatalık Turşusu