Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adres belirlerken Türkiye'yi seçebiliyoruz sanırım yapıyorlar. Sitenin üst kısmında da "Fast shipping to Turkey" yazıyor bende.
Kızlar ben adrore hazellarımı konyadaki o satan siteden aldım ve tam 3 hafta bekledim zaten yurt dışından da alacak olsanız minimum o kadar beklemek zorundasınız hatta fiyatıda sitedeki satış fiyatı ile aynı...:)
arkadaşlar ben şimdi alsam yeni seri mi oluyor alan varsa yada kullanan foto koyablir mi lütfen mel lle bi yellow arasında kaldım tecrübeli arkadaşlardan yardımm
cevabınız için çok teşekkürler doktor hanım
lenslerim geldi ve herkes çok doğal dedi sanki senin göz rengin gibi dediler fakat bana lens olduğu belli oluyormuş gibi geliyor sizinde dedğiniz gibi göz rengini pek açmıyor yani uzaktan pek beguclubacismilelli değil ama ben ilk defa renkli lens kullandığım için başlangıç için iyi sanki
Mernem,eğer adore satan o konya ile başlayan siteye mail attıysan cevap bekleme canım sanmıyorum cevap vereceklerini. Ben de bi grey almayı istiyorum fakat bulamıyorum. Konuyla ilgili o siteye mail atmıştım fakat tenezzül etmediler cevap vermeye. Telefonları varsa direk arayıp sor derim ben en doğru yanıtı o şekilde alırsın.
Ya millet adore bi yellow düşünüyodum ama bu resimleri gördükten sonra vazgeçtim asker yeşili olmuş ya üffffffff ben doğru düzgün gündüzde takabileceğim rengi belirgin dokusu güzel ve lens oldugu anlaşılmayan bi yeşil bulamıycakmıyımmmm -tatlicadiarzu-
Diğer şekilde eklemeye çalıştım olmuyo sinir oldum :mymeka:
Bu takanın kendi göz rengi adore bi yellow ......
Adore bi yellow ve charme mel .......
Adore blue-nc verde- adore tri lıght green