Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim gittiğim optik konyalıdan sipariş ediyodu 10 tane varmış sadece türkiyede her rengi yoktu ama bana bi aquayı amerikadan sipariş ettirdi özel olarak.adore lens bence cok rahat bulanıklık batma yapmıyo çok doğal duruyo ama renk açma konusunda bilemem ama ben aldım kullandım doğaldı cok şimdide bi aqua yı denicem sipariş ettirdim hala gelmediler gelicekler çekerim fotosunu birde adore olarak mavi düşünürseniz gözleriniz kahverengi ise bi blue almayın derim mavi isterseniz bi aqua yı deneyebilirsiniz açık o yani biraz daha . Koyu çünkü adorelelerin bi blue si
Eki Görüntüle 620046
dün adore pure grey lens aldım. fotoğraf da ekliyorum. kendi gözlerim açık kahverengi çalışan kişi açık kahve gözlerde de doğal durduğunu söyledi ve denemek istedim. daha önce sadece fresh look kullanmıştım onun da hemen hemen bütün renklerini denemiştim ve fresh look'un üzerine bu lensler gözlerimi cennetteymiş gibi hissettirdi o kadar rahatlar ki ne bir puslanma göz bebeğinin etrafında gölge ne de herhangi bir batma ya da sertlik sanki gözümde hiçbir şey yokmuş gibi ve gerçekten daha doğal gözüküyor (en azından FL'a göre) çok pörtlek pörtlek de durmuyor. 125ml solüsyon + lens 60tl'ye aldım.
canım ben bulamıyorum adore lens sen nerden aldın?
canım mutlaka çekicem resim bi serisi inanamadım yaa kendi gözüm gibi oldu doğal göz resmen ben bukdarını beklemiyodum şok oldum iyki almışım.kayma yada gözünü açıp kapayınca oynama falan ghiç yok.solotica gibi öle nokta nokta falan da diil inanılmaz bişi didemcim en önemlisi damar sıfır bi serisinden bahsediyorum ama