- 26 Haziran 2008
- 873
- 0
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bi yellow un numaralısını aldım fiyat 50 tl adanada tunç optikte ,gayet doğal ve boyaması güzel benim gözüm miyop ama numaralı bulduğuma sevindim en sonunda
arkadaşlar adore lensler hakkında bildiklerimizi paylaşalım çok doğal olduklarını hissediyorum
(ADORE WHİTE)
kızlar şuan bütün fotoğraflara bakınca sitedekiii en doğal lens bunlar geldi bana ve kesinlikle alıcam :)) ama sorularım olucak :))
beğendiğim şuan 2 tanesinin isimlerini söyliyim ben pek bişey bulamadım kullananlar varsa bilgi verirseniz çook sevinirim :)
lens kullananların önerileri,soruları,cevapları konusunda gördüm
adore Bi Grey
arkadaşlar ben adore lenslerin istanbul bölge satışçısıyım. tüm sorularınızı yöneltebilirsiniz. bahsi geçen bi gray özellikle en çok sorulan lenstir fakat distribütörü tarafından sonradan farkedilen ve yaklaşık 10 gün içinde elimize geçecek bir üründür. şuan gümrükte mevzuatlar tamamlanmakta. gümrükten geçer geçmez burada haber verebilirim.
arkadaslar ben sıteye daha yenı uye oldum..bı kac yorumu okudum fakat net bır bılgı edınemedım..
ben bu leslerden arıyorum uzun zamandır,ne temın edebılecegım bır sıte yada bı sabıt yer bulamadım..yorumlarınızdan anlayabıldıgıme gore bu lesler yenı adorenın yenı serısıymıs..pekı serının adı ne ve ben bu leslerı nereden satın alabılırım..bu konuyla ılgılı bılgıye sahıp yada fıkrı olan bır arkadas bana yardımcı olabılır mı rıca etsem..bır cevap atabılırsenız cok memnun olucam..
arkadaşlar adore lensler hakkında bildiklerimizi paylaşalım çok doğal olduklarını hissediyorum
(ADORE WHİTE)
bu lensle ılgılı bılgı alabılır mıyım sızden..okudugum yorumlara gore bu lensın adore yenı serısı oldugu soylenıyor..yalnız satısı varmı nereden nasıl temın edebılırım bılmıyorum..kımı yorumlardada adoreye aıt olmadıgı dıle getırılmıs..bununla ılgılı yrdımcı olabılır mısınız bana cok rıca etsem???
bu lensle ılgılı bılgı alabılır mıyım sızden..okudugum yorumlara gore bu lensın adore yenı serısı oldugu soylenıyor..yalnız satısı varmı nereden nasıl temın edebılırım bılmıyorum..kımı yorumlardada adoreye aıt olmadıgı dıle getırılmıs..bununla ılgılı yrdımcı olabılır mısınız bana cok rıca etsem???
Merhaba qelincik,
ben bu lensi kullandığımda ismi ''eye art''dı ve optikçim konyadan siparişle getiriyordu,
sanıyorum ki lenslerin dağıtımının yapıldığı yer orada, optikçilere bir de bu şekilde sorarsan yardımcı olacaklarını düşünüyorum,umarım bir an önce lenslerine kavuşursun
arkadaşlar ben adore lenslerin istanbul bölge satışçısıyım. tüm sorularınızı yöneltebilirsiniz. bahsi geçen bi gray özellikle en çok sorulan lenstir fakat distribütörü tarafından sonradan farkedilen ve yaklaşık 10 gün içinde elimize geçecek bir üründür. şuan gümrükte mevzuatlar tamamlanmakta. gümrükten geçer geçmez burada haber verebilirim.
merhaba ben adore bi yellow ya da bi hazel almak istiyorum ama konyalı toptan satış yapmaya başlamış hiçbiryerden bulamıyorum nerelerden alabiliriz bilgilendirir misiniz