- 26 Haziran 2008
- 873
- 0
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beğendim sedacım güle güle kullan canımkaydirigubbakcemile2
sedaktl çok uzak ve lensin dokusu rengi hiç bişeysi belli olmuyo kiii =)=) o uzden bir yorum yapamiycam..
Merhaba morrison evet ben de cevap gelmediği için aradım o malum sitenin müsşteri hizmetlerini onlarda çalıştıkları firmenın perakende satış yapmadığını ama firme ile görüşüp eğer istetbilirlerse daha fazla bir mebla karşılığın da o da belki getirtebileceklerini söylediler bekliyorum bakalım yarın cevpa alacağım sanırım tekrar arayıp. Eğer istediğim rengi oradan alamazsam ben de yurt dışından bir siteden bulmayı hedefliyorum......:) Henüz bu girişimlerim sonuç vermiş değil çünkü yurt dışından hangi siteden ve nasıl alacağım konusunda herhangi bir bilgim yok bilgi edindiğim takdirde sizleri de bilgilendireceğim kızlar......:) Hepinizi öpüyorum byeeeee.....:)
Ben almadım ama araştırmıştım bir ara. Lensmarketplace diye bir site var oraya bakabilirsin. 27 dolar civarındaydı çifti sanırım. Tabi shipping de ekliyorlardır üzerine.